مگه فن ارجینال نیست ؟
مگه فن ارجینال نیست ؟
چرا ولی خودم هم بلد نیستم فن سی پی یو رو دربیارم
درآوردن فن cpu به اونصورت مشکل نیست فن شما حالت دایره شکل داره برطبق فلش که تو عکس نشون دادم رو قسمت پایه فن نگاه کنید با فلش مشخص شده خودش یک شیارم هست شما برخلاف جهت عکس 4 طرف با پیچ گوشتی بچرخونیدبعدش پایه مشکی روبکشین بالابعد سیم فن ازرو مین جدا کنید آروم وردارین فن.
![]()
Last edited by jafarian; 26-05-2011 at 13:34.
پیچشوبا با یه پیچ گوشتی 2سو باز کنید راحت درمیاد گرچه من فکر نکنم مشکلتون از این قضیه باشه ولی حالا ببینید ضرر نمیکنید
چون اگر همچین اتفاقی بیفته اصلا با سیستم خوب نمیشه کار کرد
ببخشید برای برداشتن و گذاشتن دوباره خمیر چی کار کنم. چون تو خونه خمیرم که ندارم؟
برید خمیر بخرید قیمتی نداره
اگه تازه خمیر زدید هم زیاد واجب نیست که بزنید
سوال فوری فوتی
2 گیگ رم کینگ استون باس 667 داشتم رفتم با کلی جستجو 1 گیگ رم کینگ مکس باس 667 پیدا کردم هردو از نوع DDR 2 و کنارشون گذاشتم اما مشکل تو ویندوز اکس پی و 7 هردو همون 2 گیگ رو نشون می ده اما تو برنامه سی پی یو -زد CPU-Z سه گیگ نشون می ده نمی دونم گدوم راسته و آیا یک گیگ از رو هام بی خودی است که نشونش نمی ده هر کی بلده کمکم کنه علت چیه آیا از 3 گیگ استفاده می شه در ضمن هر 3 رم رو تک تک گذاشتم و سالم هستن
منتظر راهنمایی شما هستم
منم مشکلم همینه مینم asus p67x58 premium و 12گیگ رم کورسیر دامینیتور و پاور کولرمستر 750 واته و سی پی یو cori7 950 و 13 ثانیه طول میکشه تا تصویر بده لطفا راهنمایی کنین
سیستم عاملتون 64 بیته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)