عاشقتم پسر
درست شد![]()
با سلام با توجه به مشکل اندروید مارکت برای دانلود فایل Defy 2ndinit
تصمیم گرفتم دوستان رو از سر درگمی نجات بدمورژن های مخلف این نرم افزار رو اینجا میزارم امیدوارم مفید
واقع بشه ، در ضمن لازم به ذکر هست که این فایل با چندتا اسم توی اینترنت پیدا میشه مثلا :
2ndInit Recovery Installer یا SndInitDefy
امیدوارم کمکی کرده باشمیه فولدر گذاشتم که چهارتا ورژن رو توش گذاشتم از ورژن 1.4 و 1.7 و 1.8 و 1.9
در ضمن باگ های ورژن های قبلی در ورژن 1.9 برطرف شده
پیروز باشید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم Q.R یا همون بارکد اگه دوست داشتین با گوشی برین بردارین
![]()
اینم من اضافه کنم که ورژن های 1.4 و 1.7 مستقیم عمل میکنه ولی 1.8 و 1.9 رو بعد از نصب روی گوشی باید به اینترنت وصل کنین تا data رو دانلود کنه
فدات شم تو رو باید کاملا شستشوی مغزی بدم تا با هم اولین برنامه اندرویدیمون رو بنویسیم (من میخونم تو بنویس) این همه قابلیت حیفه که از دست بره یا توی خطوط دیگه باشه کاکا
بیس های برنامه هم آماده هست![]()
Last edited by mad-defy; 14-07-2011 at 08:36.
آقا من این دفعه تا مرحله 12 بیشتر نرفتم و گوگل رو نصب نکردم (نرم افزار های گوگل) ظاهرا که هیچ مشکلی ندارم تا الان. ضمن اینکه گوشی روون تر داره کار میکنه به نظرم یعنی سبکتره انگار. توی لیستش هم شلوغ پلوغ نیست مثل اون دفعه که گوگل رو نصب کردم. همه نرم افزار هاش آنلاینه و شیلتر و خلاصه به درد ایران نمیخوره..
سلام به همه دوستان، آقا من رام 2.2 رو دانلود کردم، الان که میخوام گوشیو آپدیت کنم با همون برنامه rsd lite دکمه استارت فعال نمیشه که آپدیت بشه، توروخدا یکی کمکم کنه
کسی نیست مارو کمک کنه؟
دوست عزیز اصلا" نترس .
کدوم رام 2.2 رو دانلود کردی !؟
ببین دانلود کامل انجام شده ؟
پسوند رام باید sbf باشه که بشه با rsd-lite فلش زد .
و باید تو حالت بوت لودر باشی که استارت بشه /
سلام دوست من چه رامی رو دانلود کردی ، مشخصات بده تا بتونیم راهنماییت کنیم![]()
فدات شم من آماده ام هر وقت گفتی میشینیم و تبادل اطلاعات میکنیم . این فروم هم مارو کشت یک ماه گذشته هنوز مارو تایید نکردن آدم تمام شور حالش رو برای پست زدن از دست میده ، اگر این فروم آزاده دیگه اینکارا چیه ؟؟![]()
دوستان عزيز اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد چطور بايستي نصب كنم در واقع من دفي رو تازه خريدم ميخواستم قبل از اينكه برنامه اي رو نصب كنم ابتدا اندرويد (cm7.1.0-RC1.5-jordan-signed) رو نصب كنم كه نوشته بودن اول بايستي اندرويد 2.2 رو نصب كنم و من هم بدون اينكه بك آپ بگيرم ابتدا برنامه rds lite رو نصب كردم سپس بعد از اجراي اين برنامه Android 2.2 Froyo For Defy ChinaVersion English Included, Rooted رو با اين برنامه لود كردم و فولدر defy v2.2 boot only رو باز و فايل boot_only.sbf رو با برنامه مذكور اجرا كردم تو سايت نوشته بودن كه بعد طي مراحلي بايستي عبارت pass نوشته بشه كه هر چه قدر صبر كردم عبارت in process عوض نشد و من هم موبايل رو از كامپيوتر ارتباط اش رو قطع كردم ولي حالا هر چه قدر دكمه پاور رو ميزنم فقط لوگوي موتورولا مياد و هر چند دقيقه يك بار خاموش روشن ميشه .... در توضيحات نصب نوشته كه بايستي از اطلاعات گوشي بك آپ بگيريم كه من چون تازه موبايل رو خريده بودم نياز به اين كار احساس نكردم و نيز نوشته كه بايستي Android 2.2 رو حافظه گوشي با برنامه نصب كنم كه اين كار رو هم انجام نداده ام در ضمن مموري كارت 8 گيگ كلاس چهار رو رو گوشي انداختم و مموري كارت خود گوشي رو از رو گوشي برداشته ام در ضمن وقتي دكمه پايين و پاور رو هنگام روشن شدن نگه ميدارم يك آرم اندرويد در كنار علامت احتياط ظاهر ميشود ....
از كاربراي محترم سايت ميخوام كه من رو راهنمايي كنن و بگن كه بايستي چيكار كنم و چطور ميتونم اندرويد رام 2.3 سیانوژن مد 7 رو نصب كنم با حداقل به تنظيمات اوليه خود گوشي و اندرويد 2.1 برگردونم لطفا" راهنمايي كنيد ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)