تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: مشكل عدم اتصال مودم D-Link DSL-200 در ويندوز ايكس پي و سون

داره خودمونی میشه gladiator11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منم همین مشکل error موقع نصب درایور داشتم . ویندوز رو عوض کردم یه ویندوز سرویس پک 3 معمولی که رجیستریش رو دست کاری نکردن زدم و در مورد نصب مودم طبق دستورالعمل Alihila که اینجا گفتن رفتم مشکلم حل شد ممنون از همتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما درایور این مودم رو که نصب میکنید رو حالت lan نصب نکنید رو حالت lan مجازی نصب کنید اونموقع از local era connection هم استفاده کنید من این مودمو قبل داشتم و با لن مجازی نصب میکردم
    تو درایورش وقتی میخواین نصب کنید wan رو انتخاب نکنید lan رو انتخاب کنید
    بعد موقع اتصال به اینترنت علاوه بر کانکشن یک لن مجازی همک ظاهر میشه
    اتصال هم همون یو اس بی هست
    خدا رفتگانتو بیامرزه کار کرد رو لن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عزيزم منم مشكل شما رو داشتم با خوندن اين تاپيك مشكلو حل كردم
    1) اگه سيستمت داراي برنامه اينترنت اكسپلور (((((((((كككككككصصصصصصااااافف فففففطططططططط )))))))) 8 باشه هاتفيكس مشكل نصب درايور رو به وجود مياره به محض پاك كردن اينترنت اكسپلور و اينترنت اكسپلور 8 (دو برنامه جدا روي سيستم)
    اولي رو از start =====>>> set program access and default =========>>>>> windows componets wizard
    اونجا تيك اينترنت اكسژلورو ور ميداري و نكست رو ميزني تا پاكش كنه
    2) control panel =====>>>>>ad or remove program
    اينترنت اكسپلوره 8 رو پاك ميكني
    3) سيستمت رو ريست ميكني
    4) درايور ي كه با سي دي بهت دادنو ورژن xp رو اجرا ميكني ((((با كمال تحير ميبيني كه اجرا ميشه اگه اجرا نشد يا ارور قبلي رو داد مراحل رو درست طي نكردي)))))))
    5)تيك advanced رو بزن دو گزينه واست مياره local و wan شما ون رو انتخاب ميكني و اون دو فيلد خالي رو كه عدد توشه با شماره هايي كه ارائه دهنده اينترنت بهت داده پر ميكني (مال من مخابرات بود وبا 35 و 0 پر ميشد) از فيلد پايين كزينه آخرو انتخاب ميكني
    تمام شد شما نكست رو ميزني وسيتم يكبار خاموش وروشن ميشه (اگه تمام مراحلو درست طي كرده باشي يه كانكشن داخل دسكتاپ اضافه ميشه كه با وارد كردن يوزر وپستون داخل اون به اينترنت متصل ميشيد)

فقط به خاطر اينكه تو اين كار سختي كشيدم و پدرم در اومد اين تاپيكو زدم هركس مشكلش حل شد به من ايميل تشكر بفرسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    يه نكته ديگه هر مدل آنتي ويروس يا فاير والي كه رو سيستمتون داريدو همون اول پاك كنيد (در صورت برخورد با مشكل عدم اتصال به سايت هاي سورس مثل گوگل يا هرچي كه https باشه ) قربونتون مشكلي داشتين ايميل بدين جوابتونو سه سوت ميدم

نوشته هاي يك زجر كشيده

درايور win 7 اين برنامه رو ميتونيد با درايور وين ويستا به راحتي نصب كنيد اگه نداريد يه سري به سايت d-linkبزنيد اونجا ميتونيد دانلودش كنيد
    اگه براتون سخته ميتونيد باوصل شدن به اينترنت ديا آپ ورفتن به dvice manager روي مودمتون كه شناسايي نميشه كليك كنيد و نصب نرم افزار از اينترنتو انتخاب كنيد بعد از 20 دقيقه درايور مودمو خودكار نصب ميكنه كه در اين صورت كانكشنو خودتون بايد بسازين كه اگه نتونستين كانكشنو بسارين يه ايميل بدين من واستون ميفرستم
    ياعلييييي
    اگه wan انتخاب بشه اصلا کانکشن نمیسازه رو صفحه ویندوز 8 هم که ie8 نداره

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •