ممنون از کمک شما.
1سوال دیگه من فقط با فونیکس میتونم آپدیت کنم.یعنی فقط با اون بلدم آپدیت کنم.مشکلی که پیش نمیاد؟
یااینکه فقط باید با جف آپدیت بشه؟
ممنون از کمک شما.
1سوال دیگه من فقط با فونیکس میتونم آپدیت کنم.یعنی فقط با اون بلدم آپدیت کنم.مشکلی که پیش نمیاد؟
یااینکه فقط باید با جف آپدیت بشه؟
شرمنده.1سوال دیگه هم برام پیش اومده.اینکه قبلا من پروداکت کد
گوشیمو عوض میکردم و بعد آپدیت میکردم.
الان نیازی نیست؟
نه نیازی به تغییر پروداکت کد نیست، اما با فونیک نمیتونید انجام بدید، حتما با جف و حتما طبق قواعد پیش برید
قربان شما
سلام
من تمام فایل هارو دانلود کردم.
اما از بد شانسی من چند تا مشکل پیش اومد.
1. اول اینکه همه فایل های فریم ور رو از وینرر اکسترک کردم اما وقتی نوبت میرسه به فایل rofs2 تا وسطای اکسترکش میره و بعد ارور میده که نمیتونه فایل رو بخونه.فریم ور کامل دانلود شده.اما...
2. دومین مشکلم اینه که شما توی آموزش برای فعال کردن جف نوشتین که بایدسازگاری PKEY Emulator را تغییر بدیم.
من اینکارو کردم اما پایینش Windows XP Service Pack 2ننوشته بود.سرویس پک 5نوشته بود ولی من ویندوزم Windows XP Service Pack 2 هست.
3. مشکل بعدیم که بیشتر 1 سوال هست اینه که این آدرسی که شما نوشتین برای قرار دادن فایل های -- برای برنامه فونیکس هست. ***C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM
برای جف کجا باید فایل رو قرار بدیم؟
خب حالا من با این فایل فریم ور مشکل دار باید چیکار کنم؟همون فایلیه که زحمت کشیدید برام لینکشو مستقیم کردین.اگه دوباره دانلود کنم فکر کنم بازم همینطوری میشه.دانلودم کامل بود اگه نصفه دانلود میشد،میبایست برای کل فایل ها ارور بده.
اما نمیدونم...
من دایل آپ دارم وفیل هارو از کافی نت گرفتم..دوستان میشه لطف کنن یه امتحان روی این لینک بزنن و خبرشو بهم بدن.
یک دنیا ممنون.
1. اون فایل رو خودم هم دانلود کردم و در مدیافایر آپ کردم، اگه پست اول رو ببینید لینک جدید رو میبینید، مشکلی هم نداشت
اگه میتونید بهتره دوباره دانلود کنید شاید بخت باهاتون یار باشه، البته ایندفه اون لینک مدیافایر رو دانلود کنید
2. اون روش برای اجرای جف در ویندوز 7 هستش، چون با 7 سازگاری نداره باید اون روش رو اعمال کنید
تا اونجایی که میدونم جف در xp راحت اجرا میشه و نیازی به تغییر سازگاری نیست
3.نیازی نیست که حتما فایل ها رو در اون پوشه قرار بدید، در هر جایی که باشند حتی دسکتاپ بازم میشه فلش رو انجام داد، فقط طبق روش از پنجره باز شده فایل ها رو انتخاب کنید
امیدوارم ایندفه موفق بشید
دوباره سلام
اما من وقتی نصب کردم.بعد برنامه رو باز کردم و ارور داد.تا اونجایی که میدونم جف در xp راحت اجرا میشه و نیازی به تغییر سازگاری نیست
حلا بیخیال.من میخوام یه ویندوز نصب کنم.آخه ویدوزم خیلی آشفته هست.
شاید با این کار یه سری از مشکلاتم حل بشه .
بعدش ببینیم چی پیش میاد.انشاالله که دیگه مشکلی پیش نیاد آخه به یه فریم ور کوک شده نیاز داشتم که اینجارو به طور اتفاقی توی فروم پیدا کردم.
حالا هم گوشیم -- میشه هم منوهاش قشنگ تر میشه.
ممنون از شما
سلام.
من دوباره فایل رو دانلود کردم.
به لطف شما گوشیم رو هم اپدیت کردم و الانم دارم از منوی زیباش لذت میبرم.
واقعا از زحمت های شما ممنونم.
که لینک سالم فایل رو بهم دادین و...
منو های عالیی داره.
یک دنیا ممنون.![]()
قابل شما رو نداشت
هم منو زیباست هم ویجت ها کار با گوشی رو راحت تر میکنن
خیلی خوشحالم که بلاخره موفق شدید
دوباره سلام.
من یکم با گوشی ور رفتم و خیلی از این فریم ور خوشم اومده.یسری حرکت هاش شبیه آیفونه.نه عین خودش ، ولی شبیشه
اما یه مشکلی دارم.
اونم اینه که OVI Mapرو که باز میکنم میخوام برم توی اجازه نمیده حتی نقشه لود بشه.
حقیقتش در این مورد نظری ندارم، چون زیاد با نقشه سر و کار ندارم
شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنن
شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)