تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 54

نام تاپيک: یکی از " قویترین مردان ایران " مرتکب قتل شد

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

آخه اینا ورزشکارن خیر سرشون، یه ذره جوون مردیم چیز بدی نیست، طرف زده آدم کشته...
    من خودم طرفدار رضا قرایی بودم، خدا رو شکر اقلا اون توی این ماجرا دخلی نداشت.
    به هر حال امیدوارم درس عبرتی بشه واسه بقیه
    منظور قضاوت در مورد افراد و اعمالشونه که کار ما نیست بعد هم هیچ کس از کل ماجرا خبر نداره هینطور توهین میکنن حالا فرقی نداره طرف معروف هست یا یک انسان معمولی
    دوباره اگه دروغ از کار دربیاد همه شروع به تعریف میکنن

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

متاسفانه تو ایران جون انسانها زیاد مهم نیست. فرهنگ ما داره هر روز خشنتر میشه. من خودم دو بار تو همین شهر کوچیک خودمون دیدم که به خاطر یه تصادف ساده یه جوون جاهل و کم خرد یه دفعه چاقو از جیبش در میاره. فکر اینم نمیکنه که با کشتن یه آدم دیگه چه اتفاق بزرگ و وحشتناکی رو باعث میشه. این زنجیره و دور خشونت مدام تو این کشور با قتل و اعدام و ترور و ... ادامه داره. کاش جامعه ما هم روزی به اون نقطه برسه که کشتن انسان براش زشت ترین و وحشتناک ترین اتفاق ممکن باشه، حالا چه با چاقوی یه جوون بی عقل و چه با طناب اعدام حکومت به اسم عدالت

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این تکذیبیه چیه دیگه!؟!؟!
    خود داداشی و خودنگاه گفتن اتفاق افتاده ! هینا چه جوری تکذیب می کنن؟!؟!!
    مملکته داریم؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

کاش با دستش میزد طرف نمیرفت لقا الله،،، زارت با تیغش گذاشته توش

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جزیئات قتل یک جوان به دست امیر قرایی

متاسفانه اين اتفاق صحت دارد و گويا امير قرايی و عليرضا قرايی در اين قتل شريك بودند و امير قرايی باعث مرگ منجر به قتل شده و عليرضا قرايی نيز وی را همراهی كرده است.

آتی نیوز: پس از انتشار خبر درگیری امیر و علیرضا قرایی با دو جوان بر سر مبلغ سه میلیون تومان پول و قتل یك جوان به وسیله شمشیر سامورایی به دست امیر قرایی، روح اله داداشی و فرامز خود نگاه پس از اظهار تاسف فراوان این قتل را غیر عمد خواندند.

به گزارش آتی نیوز، روح اله داداشی قهرمان قویترین مردان جهان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: چهارشنبه هفتم اردیبهشت متاسفانه دو تن از ورزشكاران قویترین مردان برای وصول طلب به یكی از شهروندان مراجعه كردند كه این موضوع ناگهان به درگیری شدید با سلاح سرد منجر شد.

وی در ادامه گفت: متاسفانه این درگیری منجر به قتل ناخواسته یكی از شهروندان به دست امیر قرایی با مشاركت علیرضا قرایی شد.

داداشی خاطر نشان كرد: این قتل كاملا ناخواسته بوده و برادران قرایی نمی خواستند این اتفاق پیش آید.

فرامرز خودنگاه رئیس كمیته قویترین مردان ایران در این خصوص گفت: متاسفانه این اتفاق صحت دارد و گویا امیر قرایی و علیرضا قرایی در این قتل شریك بودند و امیر قرایی باعث مرگ منجر به قتل شده و علیرضا قرایی نیز وی را همراهی كرده است.

شایان ذكر است، این قتل پس از درگیری میان دو برادر از قویترین مردان و دو جوان دیگر در غرب تهران منطقه جنت آباد چهارشنبه هفتم اردیبهشت رخ داد.

این گزارش حاكی است، دیگر جوان حاضر كه از دوستان مقتول بوده نیز از ناحیه انگشتان دست آسیب جدی دیده است.

پس از تحقیقات لازم و تكمیل پرونده، مراجع قضایی دادرسی در این باره را انجام خواهند داد ضمن اینكه امیر قرایی پس از فوت این جوان خود را به مراجع قضایی معرفی كرده است.

منبع:atynews.com

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

به گزارش آتی نیوز، روح اله داداشی قهرمان قویترین مردان جهان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: چهارشنبه هفتم اردیبهشت متاسفانه دو تن از ورزشكاران قویترین مردان برای وصول طلب به یكی از شهروندان مراجعه كردند كه این موضوع ناگهان به درگیری شدید با سلاح سرد منجر شد.
    این چه کاریه دیگه، واقعا شرم آوره!

داداشی خاطر نشان كرد: این قتل كاملا ناخواسته بوده و برادران قرایی نمی خواستند این اتفاق پیش آید.
    آره جون عمتون وقتیکه شمشیر مییندند به کمرشون، بایدم بگن قتل غیر عمده.

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من جای خانواده مقتول بودم به قصاص با طناب دار راضی نمیشدم...اول قصاص اون چهار انگشت رو باشمشیر سامورایی ....بعدشم خودشون....

8. این کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

باورش برام سخته آخه هر وقت قویترین مردان می دیدم احساس می کردم اونا پهلوان منش هستند و از اون آدم هایی که در اوج قدرت آزارشون به مورچه هم نمی رسه ( مصداق امضای خودم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان این اتفاق ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد، واقعا شاید مقصر نباشن ولی... ولی آدمای بزرگ هستن که تو شرایط سخت خودشونو کنترل می کنن،فقط می خوام بگم اگه یکی مثل Dave Batista جلوشون بود بازم جرات این دعوارو داشتن....

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ولی ببین یارو چه طلبی داشته که به خاطرش رو به قرایی زده هااااااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •