تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 112

نام تاپيک: نمایشگاه کتاب ◄◄بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

تو ایران کتابی در مورد سمبل شناسی چاپ شده؟؟؟
    کتابی که مثلا عکس پنتاگرام یا بلک سان رو انداخته باشه بعد در موردشون توضیح بده...
    اگه هست ممنون میشم معرفی کنید ، من خیلی تو اینترنت دنبال یه همچین کتابی گشتم ولی هیچی پیدا نکردم...
    کتابی نیست؟؟؟

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کتابی نیست؟؟؟

3. 2 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خب بالأخره چند تا از کتابایی که میخوام بگیرم رو انتخاب کردم، البته همه ش نیست، از کتابایی که تازه امسال منتشر میشن(نشر داخل) اطلاع ندارم و اونا برام تو اولویت قرار دارن ..

• «پشت دریچه ی جهان» / نشر مروارید

شعرهای چاپ نشده عمران صلاحی، که همه نوع شعری توش پیدا میشه .. شعرهایی ساده و دلنشین بدون پزهای زبانی ..

• «مجموعه داستان رگ»/ نشر چشمه

نُه داستان کوتاه از یاسمن شکرگزار که نشانی دارد از غم های واقعی انسان ..

• «عاشقانه های بی کلام»/ نشر کتاب خورشید

اشعار برگزیده ای از پل ورلن شاعر فرانسوی به ترجمه زهرا تعمیدی ... کتاب در قطع جیبی هست و دو زبانه هم هست برای کسایی که به زبان فرانسه علاقه دارن ..

«تو به نقش قهوه اعتقاد داری/ به پیش بینی، به بازی های بزرگ/ من فقط به چشم هایت!»

• «هنوز در سفرم»

شعرها و یادداشت های منتشر نشده سهراب که خواهرش پریدخت سپهری جمع آوری کرده و نشر فرزان چاپش کرده ... کتابی برای اینکه سهراب رو بهتر بشناسی و شعراش رو بهتر درک کنی ..

• «دیدن دختر صد در صد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل»/ نشر ثالث

مجموعه هفت داستان کوتاه از نویسنده معاصر ژاپنی هاروکی موراکامی یه ترجمه محمود مرادی.
    «در یک صبح زیبای ماه آوریل در یکی از خیابان های فرعی محله معروف هارویوکوی توکیو دختر صد در صد دلخواهم را دیدم. راستش را بخواهید آن قدرها هم زیبا نیست. آدم خیلی مهمی هم نیست. لباس پوشیدنش هم چیز خاصی ندارد. پشت موهایش در خواب شکسته و بی ریخت شده. جوان نیست. باید 30 سال داشته باشد. درست ترش این است که بگویم اصلاً شبیه دخترها نیست، اما هنوز از 50 قدمی می توانم بفهمم او دختر صد در صد دلخواه من است ..»

• «آقای پالومار»/ نشر کتاب خورشید

ایتالو کالوینو ادعا کرده شاید بتوان این داستانش را در دو جمله خلاصه کرد: «مردی گام به گام برای نیل به آگاهی به راه می افتد اما هنوز به آن نرسیده است.»

• «تفنگ بازی»/ نشر روزنه

نوشته پوریا عالمی با تصویر سازی مهدی کریم زاده و صفحه آرایی برادرش ..مجموعه‌ای از مینیمال‌ های طنز که می‌توان آنها را مینیمال‌ های طنز سیاسی نامید...

«آدم ها کپی برابر اصل،کپی برابر اصل،کپی برابر اصل بی اصل و نسبی هستند که برای تکثیر خود حتی به اصالت وجودیشان شک هم نمی کنند. و این خلاصه مفهوم تاریخ تمدن است.»

• «فرجام آندریاس»/ نشر کتابسرای نیک

یوزف روت، نویسنده قرن بیستمی آلمانی تبار، داستان زندگی پیرمردی آواره را روایت می کند که در حاشیه رود سن زندگی می کند که روزی توجه یک توریست را به خودش جلب می کند و مسیر زندگیَش متحول می شود...
    ترجمه کتاب از محمد همتی ست .
    Last edited by rosenegarin13; 02-05-2011 at 21:12. دليل: ورلن شاعر معاصر نیست .

5. 12 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امیدوارم متناسب با تاپیک باشه

7. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

بنده هم چند کتاب رو که دوست دارم و به احتمال زیاد از نمایشگاه خریداری می کنم رو معرفی می کنم فعلا سینمایی ها رو معرفی می کنم :

جهان هولوگرافيك/ مايكل تالبوت /ترجمه:داريوش مهرجويي /انتشارات هرمس
    در جهان ما و هر آنچه در آن است از قطره های باران و دانه های برف و درخشان کاج تا شهابها و ذرات الکترون ها و کوانتوم ها همه تنها تصاویر اشباح گونه ای هستند از واقعیتی دور ار دسترس که در خارج از زمان و مکان بر ما فرا تابیده می شوند.نظریه هولوگرافیک بودن جهان نه تنها واقعیت های ملموس زندگی ما را در بر می گیردبلکه می تواند پدیده های حیرت آوری همچون تله پاتی ، نیروهای فراطبیعی انسان ، وحدت کیهانی ،درمان های معجزه آسا و .... توضیح دهد. (پشت جلد كتاب )

درک فیلم آلن کسبی‌یر
    بهمن طاهری/نشرچشمه

رومن به روایت پولانسکی
    رومن پولانسکی
    آزاده اخلاقی/نشرچشمه

این شرح‌حال یکی از مهم‌ترین و بهترین کارگردان‌های زنده‌ی سینماست به‌ روایت خودش؛ شرح‌حالی اعتراف‌گونه که نظیرش را بعید است بتوان میان هنرمندان یافت. مردی که زندگی خود را از ابتدا تا سال‌های میانی زندگی‌اش به‌ گونه‌ای شرح می‌دهد که همه‌چیز واضح و آشکار باشد و حس نمی‌کند که با گفتن چیزی، نکته‌ای، حرفی یا خاطره‌ای، ممکن است تصویرش در ذهن آن‌ها که تماشاگر فیلم‌هایش هستند دستخوش تغییر شود. همه‌چیز را می‌گوید تا خودش را آن‌گونه که هست به تماشا بگذارد؛ نه آن‌گونه که تماشاگرانش او را به‌واسطه‌ی سینما شناخته‌اند.

گفت گو با آل پاچینو
    اثر لارنس گرابل, ترجمه: فرزاد فربد، «نشر پنجره»

امید بازیافته: سینمای آندری تارکوفسکی
    نشر مرکز

گشت و گذاری با
    مارتین اسکورسیزی
    در سینمای آمریکا
    (مترجم: مازیار اسلامی)/انتشارات اختران

این کتاب واکنشی است به غفلت منتقدان و مورخان سینما و همچنین اعضای آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا (اسکار) در برابر فیلم های مهم و درخشانی که طی صد سال گذشته در غبار فراموشی محو بوده اند. اسکورسیزی در مقام یک عاشق کهنه کار و سرسخت سینما در آن فیلم مستند (و در نتیجه این کتاب) به معرفی فیلم های جذاب و جالب توجه سینمای آمریکا پرداخته که عموماً هم در آکادمی اسکار مورد بی مهری قرار گرفته اند، و هم در مقالات منتقدان و مورخان سینما. فیلم هایی که بسیاری از آنها تولیداتی با بودجه درجه دو هستند.

9. 11 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

قدرت خدا چقدر هم که سایتشون کامله
    نمایشگاه افتتاح شد و هنوز بخش کتاب های ناشران و سرچ کتابهای داخلی در حال ساخته!

راه خاصی هست برای یافتن انتشارات کتاب های حوزه ی هنر؟ چون امسال قصد کردم کتاب های تخصصی بخرم و داستان و ادبیات داستانی رو بذارم کنار (یعنی کنترل کنم خودم رو : دی) . و فکر نمیکنم وقت کنم کل نمایشگاه رو بگرم. مثل سالهای گذشته...

11. 2 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

من هم از بین کتاب های فنی مهندسی لاتین فقط دوتا کتاب چشمم را گرفته که به احتمال زیاد میخرم:

کتابی هست در زمینه ی برق وسایل نقلیه ی هیبرید ( که انشالله در قرون آینده در کشور ما هم گسترش پیدا خواهد کرد)

و کتاب بعدی:

افتخار میکنم که این کتاب، یکی از بهترین کتاب های دنیا در زمینه های خودروهای الکتریکی و هیبرید و... هست که دوتا از نویسندگانش ایرانی هستن! پروفسور مهرداد احسانی، (که به دلایل دینی از یران رفت) و دکتر علی عمادی! در ترم جاری هم کنفرانسی را از روی همین کتاب باید تو دانشگاه ارائه بدم.

متاسفانه از کتاب های فنی مهندسی لاتین در زمینه خودم اصلا خوشم نیومد! بارزترین مثالش اینه که هیچ کتابی از پروفسور بهزاد رضوی (تقریبا میشه گفت مرد یک الکترونیک جهان) نیست (نه زبان اصلی، نه ترجمه شده)!
    قیمت این کتاب ها هم خیـــــــــلی بالا هست!
    به کسای که در زمینه های دیگه کتاب میخرن پیشنهاد میکنم قدر کتاب هایی که با این قیمت های پایین میخرن را بدونن! من فقط زورم به هیمن دو کتاب میرسه! فکر کنم اینا را بخرم، باید از تهران تا خونمون را پیاده برگردم
    Last edited by singleguy; 03-05-2011 at 19:41.

13. 3 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nimamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دو تا کتاب از جورج اورول :

درود بر کاتالونیا

نویسنده: جرج اورول

(گزارشی از جنگ داخلی اسپانیا - 1938)
    درود بر کاتالونیا تشریح شخصی از تجارب و مشاهدات روزنامه نگار سیاسی و رمان نویس جورج اورول از جنگ داخلی اسپانیا است. چاپ اول در سال 1938 منتشر شد.

درباره نویسنده:
    اریک آرتور بلر (به انگلیسی: Eric Arthur Blair) با نام مستعار جورج اورول (به انگلیسی: George Orwell) (زادهٔ ۱۹۰۳ - درگذشتهٔ ۱۹۵۰) نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی بود. بیشتر شهرت او مرهون دو رمان قلعه حیوانات (به انگلیسی: Animal Farm) و هزار و نهصد و هشتاد و چهار است که تحت کنترل درآمدن زندگی و حتی افکار مردم را در جهان آینده توصیف می‌کند. نوشته‌های اورول که در نقد مدل حکومت کمونیستی و مدل‌های مشابه انقلاب توده‌ای است برای خوانندگان عام نوشته شده است. کتاب قلعهٔ حیوانات شاهکار اورول است و نبوغ و تفکر او در تحلیل تحول را نشان می دهد. جرج اورول در سال ۱۹۵۰ به دلیل بیماری سل و جراحات ناشی از جنگ در سن ۴۶ سالگی در لندن درگذشت.

دختر کشیش

دورتی تنها دختر کشیشی در یکی از شهرهای کوچک انگلستان است که زندگی مذهبی خشک و کسالت باری را می گذراند . او وظایف زیادی در کلیسا و خانه به عهده دارد ، پدر سخت گیری داشته و تمایلی به ازدواج نیز ندارد . روزی به طور ناگهانی حافظه اش را از دست می دهد و خود را در لندن می یابد و وقتی بعد از یک ماه حافظه اش باز می گردد به قدری شایعات مختلف در مورد او ساخته شده که پدرش او را در خانه نمی پذیرد و دورتی وارد زندگی جدیدی می شود .

15. 7 کاربر از nimamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

بنده هم چند کتاب رو که دوست دارم و به احتمال زیاد از نمایشگاه خریداری می کنم رو معرفی می کنم فعلا سینمایی ها رو معرفی می کنم :

رومن به روایت پولانسکی
    رومن پولانسکی
    آزاده اخلاقی/نشرچشمه

_____

گفت گو با آل پاچینو
    اثر لارنس گرابل, ترجمه: فرزاد فربد، «نشر پنجره»

امید بازیافته: سینمای آندری تارکوفسکی
    نشر مرکز

گشت و گذاری با
    مارتین اسکورسیزی
    در سینمای آمریکا
    (مترجم: مازیار اسلامی)/انتشارات اختران
    سلام
    کتاب در مورد تارکوفسکی و پولانسکی بسیار خوب هست مخصوصا دومی
    کتاب اسکورسیزی رو زیاد توصیه نمیکنم بر خلاف ایده ی اولیه ی من بود زمانی که خریدم پولی که میدی صرف تصاویر و کیفیت اونها میشه
    گفتگو با آلپاچینو زیاد باب میلم نبود کتاب رو تموم کردم خوندنش رو اکثر گفتگو هایی که داشت زیاد برام جالب و سینمایی نبود ولی اگه به همون قیمتی که من چند سال پیش خریدم باشه ارزش یک بار مرور رو داره
    ==
    خوب با همه وجودی که بلیط هم خریدم برخلاف 3 سال قبل نمایشگاه نمیام امسال
    خیلی دوست داشتم به غرفه ی خارجی و کتاب های سینماییش سر بزنم یعنی 1 ساعت بعد حرکت دارم ولی....
    به هر حال اگر عزیزی رفت من توی لیست کتاب های خارجی نمایشگاه و توی اون فایل اکسل و مربوط به کتاب های هنری این عنوان رو میبینم
    18 سالن ارزی 816 612 028 ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND 9780415774666 CHRISTOPHER GRAU 2009 29 USD 17 سالن ریالی 1078 4921 ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND 9780415774666 CHRISTOPHER GRAU 2009 220000 Rial خوب اگه همین تا سقف 30 تومن باشه و دوستی به چشمش خورد مرحمت کنه با من تماس بگیره پول براش بریزم و زحمت خریدش رو بکشه
    اگه هم که نه هیچی

17. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nimamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من امروز رفتم نمایشگاه و ادو تا کتاب زیر رو خریدم ........

ماجرای عجیب سگی در شب - مایك هادون (افق)

دن كیشوت - سر وانتس ( جامی)

19. 6 کاربر از nimamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •