سلام دوستان
می خواستم ببینم که این n53sn چند ساعت شارژ نگه می داره
6090 چی؟؟
لطفا سریع جواب بدین چو تا فردا من می خوام یکی از این دوتا رو بگیرم
سلام دوستان
می خواستم ببینم که این n53sn چند ساعت شارژ نگه می داره
6090 چی؟؟
لطفا سریع جواب بدین چو تا فردا من می خوام یکی از این دوتا رو بگیرم
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم
من n43sl خریدم اما سرعت بلوری اون خیلی پایینه ؛ بعضی سی دی دی وی دی ها رو اصلا نمیخونه یا اگه بخوایم چیزی از دی وی دی تو کامپیوتر کپی کنم خیلی سرعتش پایینه 2-3 مگ در ثانیه ، این عادیه ؟ اگه نه چیکارش کنم ؟
با سلام خدمت دوستان
در مورد لپ تاپ asus n53sn
یکی از کانفیگ های این لپ تاپ دارای هارد 640 با سرعت چرخش 5400 است. آیا این هارد از نوع sata 3.0 است و در ضمن سرعت خوندن این هارد آزار دهنده نیست؟
سلام
من دو روزه Asus N53SN خریدم
وقتی لپ تاپ روشنه گاهی ( نه همیشه ) یه صدای تق تق ازش شنیده میشه
مثلا وقتی روی یک آیکون میری بالن توضیحات باز میشه گاها ( نه همیشه ) این صدا رو میکنه
به قول معروف وقتی سی پی یو لپ تاپ داره کار میکنه گاها (نه همیشه) این صدا از شنیده میشه
به بیان ساده تر وقتی لپ تاپ شما روشنه صدای دیگه ای غیر از صدای فن میکنه یا خیر؟
نمیدونم تا چه حد تو بیان منظورم موفق بودم
ولی اگر متوجه صحبت هام شدید میخوام بپرسم این مشکل هست یا نه؟
با تشکر
موفق باشید
اینکه صفحه نمایش خوبی نداره درسته ؟
صفحه نمایشش عالیه فقط full hd نیست رزولوشن 768*1366 هست
اگرم جایی گفتن full hd هس بدون که صفحه نمایشش این قابلیت نداره ولی خروجی hdmi این قابلیت داره.البته بنظر من همینشم نسبت به بقیه لپ تاپا بسیار عالیه با این کانفیگ.همه بازیارو با کیفیت بالا و بدون افت سرعت اجرا میکنه.مثل pes 11 یا call of duty
این لپ تاپ باتریش 5200mah که تو حالت کم مصرف و استفاده از گرافیک اینتل 4 ساعت البته واسه من تا نزدیک 5 ساعتم نگر میداره البته بازم بگم بستگی به استفاده داره مثلا کار گرافیکی یا بازی کردن یا استفاده از گرافیک با حالت nvidia خوب کمنر نگه می داره.لپ تاپ عالیه الانم تو بازار asus n53 sn با گارانتی سازگار ارقام با ویندوز7 فابریک و کیف و موس 1500 تا 1530 پیدا میشه البته تو تهران.![]()
سلام به همه دوستان عزیز و طرفدار ASUS
لپ تاپ من مدل ASUS N53SN هستش. چون خودم وقت زیادی برای خریدش صرف کردم گفتم اگه یه سری توضیحات در موردش بدم خوبه
اول کانفیگ لپ تاپ من:
cpu: core i7 2630QM 2.0GHz
RAM: 8GB DDR3
HDD: 640 GB 5400
VGA: Geforce GT 550M 2GB
ODD: 4x BLU-RAY
با گارانتی 2 ساله سازگار گرفتم 1 میلیون و پانصد هزار تومن
خوب بریم سر اصل مطلب
اول که باهاش کار کردم سرعتش واقعا نظرمو جلب کرد. لود بالایی داره
کیفیت تصویر خیلی بهتر از سایر برندهاست (البته برخی مدلهای سونی ازش بهترن)
USB3 رو پشتیبانی می کنه
طراحی زیبا و با کلاسی داره
بلوتوث و وایرلس با یه دکمه روی بدنه قابل روشن و خاموش شدنن
وبکم دارای درپوشه
اسپیکر... اسپیکرهاش فوق العاده ست هم حجم صدای خوبی رو ارائه میده هم کیفیت فوق العاده بالایی داره (فعلا جز بهترین لپ تاپ ها از نظر اندازه و کیفیت صدا در جهانه) واسه رو کم کنی خیلی خیلی توپه!
بریم سراغ گرافیک:
روی بازی PES 2011 و DIRT2 تست کردم PES روی بالاترین جزئیات با سرعت فوق العاده ای اجرا میشه (تا قبل از شروع بازی) وقتی بازی شروع میشه کاملا روان اجرا میشه فقط در برخی موارد لرزش بسیار خفیفی مشاهده خواهید کرد (که به هیچ وجه لذت بازی را کم نخواهد کرد چون به یک ثانیه هم نمیکشه و همچنین خیلی خفیفه) این رو از من بشنوید که 9 ساله دارم PES بازی می کنم. واقعا عالی جواب داده.
بازی DIRT2 رو هم روان اجرا میکنه
در مورد این لپ تاپ نکته مهم اینکه این لپ تاپ درون CPU یه چیپ گرافیکی اینتل هم داره که 64 مگابایت حافظه اختصاصی داره و به کمک Share سیستم تا 1696 مگابایت ارتقا داده میشه
لپ تاپ در حالت معمول از این گرافیک به خاطر کاهش مصرف برق استفاده میکنه که در برخی بازی ها و برنامه ها باید بصورت دستی به لپ تاپ بفهمانید که اون بازی یا برنامه رو با کدام گرافیک اجرا کنه (از منوی NVIDIA Control Panel در راست کلیک بر روی دسکتاپ و بعد هم بخش تنظیمات Manage 3D settings)
در مورد شارژ: چون لپ تاپ های ASUS معمولا مکانیسم صرفه جویی در مصرف برق دارند این لپ تاپ در صورت استفاده معمولی مثل اینترنت نوردی! و روی حالت Battery Saving تا حدود 4 ساعت رو خوب جواب میده و در حالت بازی (بخصوص بازی های دارای گرافیک بالا) تا نزدیک به 2 ساعت رو جواب میده. تا 1 ساعت و نیم هم عادیه!
در برخی موارد (مثل لپ تاپ خودم) وقتی شارژر وصل باشه بدنه دارای برق بسیار بسیار خفیفی خواهد بود که با کشیدن دست روی بدنه قابل لمس خواهد بود (طبق گفته سازنده مورد مهمی نبوده و نیست)
صفحه کلید و ماوس دارای اندازه مناسب و بزرگی هستن. قاب دور LCD این مدل به سازنده این اجازه رو داده تا از دکمه های با اندازه نسبتا بزرگ و دارای بخش اعداد در سمت راست کیبورد استفاده کند
سرعت کپی از فلش و هارد اکسترنال خیلی خوبه تا حدود 35 MB بر ثانیه
در مورد حرارت هم بگم جز در موارد بازی های سنگین اصلا با حرارت مواجه نمیشید در حالت بازی هم حرارت به خوبی دفع میشه که برای رسیدن به بهترین دما می توانید از یه کول پد استفاده کنید (کول پد با کیفیت و با گارانتی تعویض یکساله حدود 10 هزار تومنه)
محتویات بسته لپ تاپ هم که خود آقای لپ تاپه، به همراه باتری 5200، شارژر، کیف و ماوس اورجینال
من که ازش راضی بودم. امیدوارم شما هم خرید مطمئنی داشته باشید.
فقط یه مورد که دیدم یکی از دوستان (behrooztahmasbi) هم اشاره کرده بود: وقتی لپ تاپ روشنه گاهی ( نه همیشه ) یه صدای تق تق ازش شنیده میشه. البته صدا فوق العاده کمه و زمانی شنیده میشه که صدایی نباشه مثلا شبا وقت خواب!
یه عکس از کیف و موسش لطف می کنی بگذاری؟
صحبتای دوستمون در مورد asus n53 sn کاملا درسته.در حین شارج شدن برق خیلی خیلی ضعیفی داره که وقتی دست رو بدنه می کشیم(قلقلک میده)دماش پایینه.اون تق تق هم خیلی کم پیش میاد.
موس خوبی داره ولی کیفش معمولیه.من که خوشم نیومد ولی کار راه اندازه.
در کل من که خیلی از این مدل راضیم.![]()
دوست عزیز ، مدل full hd این لپ تاپ هم موجوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)