نمیدونم چراکارت من گرم نیست ارور نمیده گیر نمیده ولی465یا570به بالا پدریوزرهارو درمیارن...
خب آقا دماشون بالاست زوره؟
این مدل روببین:
اینم بازم داغه!
درحالی که6970هم عین همین زده پس چرااون داغ نیست؟ازه این ایسوسه که کلی مهندس روش کارمیکنن....
نمیدونم چراکارت من گرم نیست ارور نمیده گیر نمیده ولی465یا570به بالا پدریوزرهارو درمیارن...
خب آقا دماشون بالاست زوره؟
این مدل روببین:
اینم بازم داغه!
درحالی که6970هم عین همین زده پس چرااون داغ نیست؟ازه این ایسوسه که کلی مهندس روش کارمیکنن....
علی جان شما اصلا درست بحث نمیکنی...
من چند تا مطلب در پست قبلم گفتم شما گیر دادی به دما...
اصلا چند درجه بالاتر به کجا ضرر میزنه؟! در عوضش فریم استیبل تر + تسلیشن قویتر + فیزیکس + ...
من که با دلیل حرف میزنم Nvidia Fan هستم ولی شما که بدون دلیل میگی Nvidia به درد نمیخوره و تمام جوانب رو کنار گذاشتی فقط چند درجه دمای بالاتر رو دلیل نخریدن Nvidia میدونی AMD Fan نیستی...
عزیز شما Asus Ares داری بالای یک میلیون پولشو دادی میخواستی داغ نکنه؟!!!!خوب EVGA های تحت خنک کننده آبی هستن که دماشون فوق العاده پایینه... بحث ما سر مدل مرجع هست!
اگه غیر مرجع میخواید غیز از اون EVGA :
GTX 480 دما در Load 55 درجه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا دوباره بیا بگو دماش بالاست داغه...
دوست عزیز شما 590 خریدی ذوب شده ؟؟
اوایل که تست میگرفتن مشکل از درایور هایه قدیمی بود که تویه ولتاژ دادن مشکل پیدا کرد و این مشکل رفع شد ولی مشکل دکمه ی اور کلاک 6990 حل نشد ...
میشه بگید دمای کارتاتون تو فول لود چقدره....!
شاید مال من ایراد داره خودم خبر ندارم...!
ببخشید مگه دمای نرمال واسه vga چند هست؟
بستگی داره چه VGA!ببخشید مگه دمای نرمال واسه vga چند هست؟
gtx 580 evga sc
اگه از خنک کننده مرجع استفاده کنه احتمالا نزدیک 90 درجه باشه... (البته به کیس و دمای محیط هم بستگی داره)
بحث بین 6990 و 590 خیلی پیچیدست که تو سایتهای دیگه در موردشون بحث زیاد شده میتونی سرچ کنی و بخونی...
من 590 نخریدم که ذوب شده باشه، ولی با یه سرچ ساده میتونی بفهمی کیا خریدن ذوب شده ... در ضمن در ساخت 590 از مواد بی کیفیت استفاده شده و درایورهای جدید هم ولتاژ رو کم کردن تا کارت ذوب نشه دوباره...
شما مگه 6990 خریدی ؟![]()
بحث کیفیت نیست هیچ وقت مواد بی کیفیت به کار برده نمیشه مگه ایرانه. و این که فناوری نانو بکار برده شده کفایت نمیکنه
.و من هم با 6990 موافق هستم.
.
فیزیک و 3D خوبه اما نه برای الان این فناوری ها هنوز پایه هستن و جایگاه ثابتی ندارن و اصلا توصیه نمیشن من به شخصه هیچ وقت همچین ریسک بزرگی نمیکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)