تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: Nokia N8

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از نظر connectivity همیشه این نوکیا بوده که حرف اول رو زده.هر چند الان گوشی HTC EVO 3D گوی سبقت رو از این گوشی ربوده.
    5 گوشی اول دنیا ایناست:
    1.Samsung I9100 Galaxy S II
    2.HTC EVO 3D
    3.Motorola ATRIX
    4.HTC Sensation
    5.Nokia N8

4 تای اولی هنوز وارد ایران نشده.پس به همین دلیل گفتم بهترین گوشی موجود در ایران nokia n8 است.
    مثل اینکه تا حالا گلکسی اس دستت نگرفتی داری این حرفارو میزنی!!ان8 فقط دوربینش از گلکسی بهتره و تو بقیه چیزا گلکسی سرتره.شما از اسم تاپیکت معلومه چه هدفی رو دنبال میکنی ادم مگر اینکه کودن باشه ان 8 رو از گلکسی برتر بدونه(به غیر دوربین)اگه میخوای ان 8 رو تبلیغ کنی اینجت جاش نیس پسر خوب برو جای دیگه شاید چند تا ..... مثل خودت پیدا شن ک...... هاتو گوش کنن.

2. این کاربر از moeenn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

Please delete
    Last edited by A.N.A.P; 29-04-2011 at 21:38.

4. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مثل اینکه تا حالا گلکسی اس دستت نگرفتی داری این حرفارو میزنی!!ان8 فقط دوربینش از گلکسی بهتره و تو بقیه چیزا گلکسی سرتره.شما از اسم تاپیکت معلومه چه هدفی رو دنبال میکنی ادم مگر اینکه کودن باشه ان 8 رو از گلکسی برتر بدونه(به غیر دوربین)اگه میخوای ان 8 رو تبلیغ کنی اینجت جاش نیس پسر خوب برو جای دیگه شاید چند تا ..... مثل خودت پیدا شن ک...... هاتو گوش کنن.
    آقای محترم لطفا مودب باش!
    من به کسی بی احترامی نکردم.
    نظرتات ،انتظارات و سلیقه ها ممکنه متفاوت باشه.افراد بسیار زیادی من جمله در همین تاپیک هستن که n8 رو بهتر از گالاکسی میدونن.همشونن برای حرفشون چه موافق چه مخالف دلیل میارن.
    اینجا مدیر نداره که با چنین افرادی برخورد کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimakarimi95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقای محترم لطفا مودب باش!
    من به کسی بی احترامی نکردم.
    نظرتات ،انتظارات و سلیقه ها ممکنه متفاوت باشه.افراد بسیار زیادی من جمله در همین تاپیک هستن که n8 رو بهتر از گالاکسی میدونن.همشونن برای حرفشون چه موافق چه مخالف دلیل میارن.
    اینجا مدیر نداره که با چنین افرادی برخورد کنه؟
    بگو ببینم نمایندگی نوکیای شما کجاست؟ یه سر باید برم ببینم
    آخه اگه یه ذره انصاف به خرج بدی n8 به غیر از دوربین چیزی بهتر از گلکسی نداره.منم به شما بی احترامی نکردم حقیقت رو گفتم که در این مورد خیلی تلخ بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

طرز حرف زدن هر کس نشون دهنده ی فرهنگ اون شخصه!
    چند صفحه ی قبل کاملا نشون دهنده ی خواسته ها و حرف های رد و بدل شدست.چیزی اضافه تر نمیگم.متاسفم برای فروم پی سی ورلد که یه همچین آدمایی توش اجازه پیدا میکنن هرجور دلشون میخواد رفتار کنن.
    -----------------------------------------------------

حقیقتش یه ذره در مورد خرید این n8 دودل شدم.
    اما اون 26 گوشی که صفحه قبل معرفی کردم از سایت gsmarena در قسمت advanced search خواسته هامو زده بودم و اون فقط اون 26 تا رو نام برده بود که همه ی اون موارد رو پوشش میده.
    سوال اصلیم اینه به نظر شما از بین این 26 تا گوشی زیر کدوم مورد عقلانی تر خریدش؟
    من برام این بیشتر مهمه که خرید هوشمندانه ای داشته باشم.گاهی هست که یه گوشی 300 تومنی میتونه نیاز منو برطرف کنه و احتیاجی به این همه هزینه نباشه.
    خواسته هام:
    smartphone,16M colour,camera,camera flash,auto focus,Accelerometer,Video recorder,Secondary camera,GPS,WLAN Wi-Fi,GPRS,Bluetooth with A2DP,WAP,Java,Radio+RDS

گوشی هایی که دربردارنده ی تمام این موارد هستن:

Nokia N8,Nokia E7,Nokia C6,Samsung S8530 Wave II,Samsung S8530 Wave II,Nokia C6-01,Nokia 5800 XpressMusic,Nokia E72,Nokia X6,Samsung S8500 Wave,Nokia N97,Nokia X6 8GB,Nokia N97 mini,Nokia E52,Nokia E73 Mode,Nokia N96,Nokia X6 16GB,Nokia E75,Nokia N79,Nokia 5800 Navigation Edition,Nokia N86 8MP,Samsung i8910 Omnia HD,Nokia N85,Nokia 5730 XpressMusic,Nokia E55,Samsung I8520 Galaxy Beam,Samsung i8510 INNOV8

ممنون از حسن توجهتان

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داداش چرا ناراحت میشی ولی به نظر من گلکسی خیلی بهتره.

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز ، برای خرید گوشی این نکات معمولا لازمه بهش توجه بشه :
    - نیاز هاتونو تعریف کنید .
    - نیازهاتونو بر اساس ارزش طبقه بندی کنید.
    - گاهی اوقات اگه لازم دیدید برای خرید گوشی بهتر ، نیاز یا نیازهای رتیه پائین رو حذف کنید .
    - نیازتون رو با بودجه تطبیق بدید کمی آینده نگری را با مطالعه در خصوص فن آوری مد نظر قرار بدید .
    - جو گیر نشید !!! با توجه به علائق ، سلیقه ، نیاز ، و آی کیو !! خودتون خرید کنید .
    - ترجیحا در مکان های عرضه موبایل حضور یابید و نسبت به لمس و دیدار گوشی ها اقدام کنید . ( باور بفرمائید همه چیز این مشخصات دکر شده در سایت ها نیست )
    - از تجربیات دیگران که گوشی مورد بحث رو داشتن استفاده کنید و ریویو ها رو بخونید.
    - زیاد مته به خشخاش نزارید !!! زیرا از پیشرفت فن آوری اونم با این سرعت 2 درس آموخته میشود :
    1- در رو بورس بودن گوشی که خریده شده برای مدت طولانی نمی شه حسابی باز کرد
    2- با پیشرفت فن آوری نیاز های ما و دید گاه ما تغییر میکنه و تمامی اصول بالا دستخوش تغییر میشه .
    تمامی این حرف ها برای این نبود که شما رو از خرید ان 8 منصرف کنم و بالعکس ، بحث من اینه که ان 8 با این قیمت ارزش خرید نداره...
    به دو گوشی Desire S و Incredible S توجه کرده اید ؟ تمام نیازهائی که ذکر کرده اید را پاسخگو هستند ولی در لیست شما نیستند!!
    شاید فقط کمی در نصب جاوا مشکل ایجاد کنند که با امولاتورها و ... قابل حل است .
    بگذریم ......
    شما بشین نیازهاتو بر اساس اولویت لیست کن ... باید بدونی که اگه دوربین ملاکته فرق هست بین لنز کارل زایس با معمولی و ایضا فلاش زنون با لد .... بر همین اساس قدرت دوربین یه گوشی فقط بر مگاپیکسل اون استوار نیست نوع لنز نیز خیلی اهمیت داره...
    بحث شیرین اسمارت فون ... ببین اهل برنامه و ور رفتن با گوشی و ارتقاء اون با برنامه هستی ؟؟ اونموقع تکلیف خودتو با این مقوله هم مشخص میکنی .... الان خیلی ها نمره ای که به نوع اسمارت فون میدن بسیار برتر از امکانات دیگست.
    اهمیت و شهرت آیفون تصور میکنید برای چیست ؟؟ دوربین؟؟ بلوتوثی که نداره و باید راش انداخت ؟؟ اهمیتش به خاطر پلاتفرم IOS هست که روش سواره و کلی امکانات رو به شما میده که باعث میشه توانائی گوشیتون صد چندان بشه ایضا اندروید و ...
    بحث 16 میلیون کالر که مطرح کردید باید خدمت شما عرض کنم در این خصوص نیز تنوع زیادی دیده میشه و خیلی هم فرق دارن :فن آوری آمولد/سوپر آمولد / ال سی دی / سوپر ال سی دی / تی اف تی و .... که جالبه تازه مطرح میکنند که مثلا بین slcd گوشی های جدید با قدیمی ها تقاوت هست هر چند که اسم یکیه !!! و درست هم میگن .ممکنه بگوئید همون 16 میلیون باشه کافیه ، تشریف ببرید مثلا تصویر Xperia X10 که دست بر قضا 16 میلیون نیست رو ببینید و اونو مثلا با Nokia 85 که تو لیستتون آوردید و 16 میلیون هم هست !! مقایسه کنید. سونی از فن آوری هائی استفاده میکنه که تصویر رو متفاوت تر عرضه میکنه ... اینارو به عنوان نمونه عرض کردم که این تصور را داشته باشید که یه مدل منقرض شده ای میتونه وارد لیست شما بشه و مدلی ارزشمند خارج بشه.
    همه چی فقط دقت در این مشخصات نیست .
    نمونه دیگه شما اومدید GPS رو جز نیازهاتون تعریف کردید و یه سری گوشی براتون لیست شده باید اینو بدونید که همه اینا درسته GPS رو به شکل سخت افزاری در خودشون دارن ولی نرم افزار کارآمدی که بتونه از این سخت افزار کار بگیره چی؟؟ قطعا نوکیا با سمبین نرم افزارهای بهتری در این زمینه داره تا مثلا ویو سامسونگ !! ....
    بگذریم ......
    از تمامی بحث ها و ....
    باز بشینید نیازهاتون رو بر اساس اولویت ( درصدی ) لیست کنید و نصمیم بگیرید
    موفق باشید

11. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گوشي N8 گوشي خوبي هست ولي بايد ديد هركس به چه چيزي نياز داره. من نياز به دوربين ندارم پس نياز به HDMI هم ندارم.
    و بيشتر ترجيح مي دم آندرويد را داشته باشم.
    چون رشته كامپيوتر هستم بيشتر به سيستم عامل و قدرت اون توجه مي كنم. چون به نظر من بهترين كامپيوتر با سيستم عاملي چون داس ارزشش كمتر از سيستم معمولي با ويندوز هست.

13. این کاربر از water_lily_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تصمیم من هم برای خرید گوشی ان هشت 100% بود ولی با اومدن گوشی htc Incredible S نظرم به کلی برگشت (من رو نوکیا تاصب خوصی داشتم) اما اندورید یه چیز دیگس مثل pc دستی میمونه

15. این کاربر از Sherkat_NPR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •