نه از نمایندگی نزدیک به مکانیکیه داییم قراره بگیرم برا کاره ماشین بابام میرم اونجا خوب یه سرم به نمایندگی میزنم دیگه
راه که قرض ندارم
نه از نمایندگی نزدیک به مکانیکیه داییم قراره بگیرم برا کاره ماشین بابام میرم اونجا خوب یه سرم به نمایندگی میزنم دیگه
راه که قرض ندارم
131 تو شهر زیاد شده فکر کنم پلاک شدنا
خداییش اگه من تو این مملکت وزیری چیزی بودم حتما تو اون کتاب هایی که ترکمنچای رو به عنوان یه فاجعه معرفی کردند ،مطلب رو پاک می کردم جاش تولید و فروش پراید رو به عنوان یکی از بدترین حوادث این تمدن می نوشتم.(بازم خدا رو شکر کاره ای نیستم البته اگه بودم شاید مث خودشون میشدم...!!!!!!!!)
اخه پراید چی هست که یه صدتا مدل هم از کنارش بیرون اوردن از 100 تا صد و خورده ای .مطمئنا به مدل های 2xx هم خواهیم رسید.
ما خودمون هم پراید داریم.مجبور هستیم اخه چیز دیگه ای نمی تونیم بگیریم ولی زورم میاد مثلا عموی مامانم تو خلیج به نصف همین پولی که ما دادیم یه پراید مث ما(شایدم بهتر )گرفته.
به یه نکته هم توجه کنید دم نیروی انتظامی گرم چون اگه اونا نبودن الان خیلی از امکاناتی(البته اگه اسمشون رو بشه امکانات گذاشت) که رو این ماشین ها گذاشتن ،هم نداشتیم.. حالا بماند که پولش رو دوبل میگیرن ولی خب دیگه توی این مورد کاری از دست نیروی انتظامی بر نمیاد.
وزرات صنایع ،خودرو سازی،حمایت از مصرف کننده هم طبق معمول شامل قانون پر ....،کشک هست.دی
امروز 2 شنبه :
زنگ زدم نمایندگی (اتو مرجان - سید خندان) گفت مشکل هنوز حل نشه و هیچی هم معلوم نیست !!
سلام به همه دوستا
آقایون یه چیزی
من هم 131 ثبت نام کردم که در حدود ده روزی میشه ولی هنوز سند به نامم نکردن
به نظر شماها اینکه 131 رو تعویض کنم و صبا دوگانه ABS دار یا 132 یا مدل دیگشو بگیرم بهتر نیست ( البته اینو بگم که صبا دوگانه یه تعدادی از قبل تو بعضی نمایندگیها هست و میشه تعویض کرد )
البته صبا دوگانه نه و خورده ای قیمتشه
میشه لطف کنید راهنمایی کنید . کدوم کار بهتره . وایسم منتظر پلاک 131 یا اینکه عوضش کنم.
ممنون میشم
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
منم چند روزه به نمایندگی زنگ میزنم
دو سه روز پیش بود که گفت دستورش برای پلاک کردن اومده ولی هنوز انجام نشده
خلاصه این جوریه
یکی راهنمایی کنه .
یا علی
Last edited by sahary; 03-05-2011 at 02:24.
به نظرمن از پرایدها فقط پراید صندوقدار بنام پراید بتا که قبلا تولید میشد از همه بهتر بود! فکر کنم امروزه صبا میگن
عزیز من وضیعیتم دقیقاً مثل شماست ولی گزینه صبر رو فعلا انتخاب کردم فکر میکنم تا چند روز دیگه این بساط تمومه چون قراره تا اخر 1390 هم ماشینهای بدون ایربگ رو پلاک کنند
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
استاد از اون سوال قشنگات بکنببین چه خبره من که زنگ می زنم میگن در حال انجام شدنه
![]()
ای بابا !
معلوم نیست چه خبره نمایندگی میگه مشکلی نیست !
از اون طرف نمایشگاه های ماشین بیرون میبگن هنوز پلاک نمیشه !
نمایندگی با اطمینان گفت نه مشکلی نداره پلاک میشه مشکل حل شده بیرون از نمایندگی یه چیز دیگه میشنویم !
این نمایشگا هها یه ماه از دنیا عقبند من از شرکت پرسیدم از اخبار رادیو هم شنیدم گفت داره پلاک می شه این برادرای نمایشگاه فقط تو کار پیچ و کلاه به کلاهند یه ورق روزنامه یا یه موج اف ام هم گوش نمی دن
من خودم مثل گرگ دنباله این قضیه هستم تو شرکت قسمت فروش و تو نمایندگی هم اشنا دارم دارم مدام پیگیری می کنم![]()
اقا پس مسکل حل شده ؟!
من برم بقیه پولو بریزم تحویل بگیرم؟!والا موندیم به خدا ! میترسم توحویل بدن ماشینو پلاکش نکنن تا 2 ماه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)