تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 50

نام تاپيک: بروبکس میگن اسراف زیادیه

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بحث کردن با شما فایده ای نداره فقط به یک ضرب المثل بسنده میکنم
    کسی که خوابرو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه
    خیلی آدم جالبی هستی!!!! چیزی رو که در فروم ماه ها پیش بررسی و حل کردیم دوباره شروع کردی و بدون دلیل میخوای حرفت رو به همه ثابت کنی!

من به حرفی که زدی کاری ندارم... فقط تقاضا میکنم در مورد موضوعی که اطلاع کافی ندارید پست ندید! فروم مکانی عمومی هست و ممکنه باعث گمراهی کاربران بشه...

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

من به حرفی که زدی کاری ندارم... فقط تقاضا میکنم در مورد موضوعی که اطلاع کافی ندارید پست ندید! فروم مکانی عمومی هست و ممکنه باعث گمراهی کاربران بشه...
    ماهها پیش بحث این رو شروع کرده بودی که AMD برای بازی از اینتل بهتره که با توجه به نظرات موافق جمع به نتیجه هم رسیدی
    حالا هم اینطوری
    شما همیشه به سمت باد حرکت کن به نتیجه میرسی
    درضمن بهتره بدونه مدرک و دلیل منطقی و اطلاعات ناکافی از سخت افزار اذهان عمومی رو مخشوش نکنی

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ماهها پیش بحث این رو شروع کرده بودید که AMD برای بازی از اینتل بهتره که با توجه به نظرات موافق جمع به نتیجه هم رسیدی
    بنده از موقع عرضه پردازنده های تحت معماری Sandy Bridge ازشون تعریف کرده ام و تقریبا برای تمام سیستم های گران قیمت پیشنهادشون میکنم!
    قبلا هم اگر از AMD دفاع میکردم در برابر CPU های رقیب بوده... و مخصوصا رده پایین بازار(الآن هم در رده متوسط به پایین AMD بی رقیب هست)

نمیدونم اگه فریم کمتر + مصرف بیشتر + 2 هسته اضافه که به هیچ دردی نمیخورن فاکتور های برتری هست چشم! AMD بهتره!

درضمن بهتره بدونه مدرک و دلیل منطقی و اطلاعات ناکافی از سخت افزار اذهان عمومی رو مخشوش نکنی
    پست صفحه قبلم بنچمارک های Xbitlabs هست... فرصت کردید دوباره اون ها رو یه نگاهی بندازید تا متوجه بشید اطلاعات ناکافی از سخت افزار متوجه بنده هست یا شما!
    Last edited by Erfan.; 23-04-2011 at 20:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

من با عرفان موافقم.
    با وجود سندی بریج خرید 1100 اشتباهه.
    البته درسته الان قیمت سندی بریج تو ایران خیلی بالاتر از قیمت جهانیه ولی بازم 1100 ارزششو نداره.
    اینو که قبول داری؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اگه ایشون میخواست یه سیستم ارزون ببنده میتونست یه ای ام دی ارزون تر بگیره که از همرده های اینتلی بهترن.
    اما وقتی ایشون میخواد 200 هزینه کنه مطمئنا بنفعشه یه 2500k بگیره.
    دوست عزیز شاید یکم بیشتر هزینه کنی اما مطمئن باش ارزششو داره!

5. این کاربر از Alislow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

پست صفحه قبلم بنچمارک های Xbitlabs هست... فرصت کردید دوباره اون ها رو یه نگاهی بندازید تا متوجه بشید اطلاعات ناکافی از سخت افزار متوجه بنده هست یا شما!
    تنظیمات بازی نامشخص بود در ثانی در یک رزولیشن و سایت
    خوب نتیجه گیری کلی و اتمام به بنچمارکها ی زیر که از چند سایت و رزولیشن مختلف تهیه کردم توجه کنید

با نگاه کوچک درمیابیم که 1100t در رزولیشن های بالا و ماکزیمم تنظیمات حتی بهتر هم عمل کرده که اختلاف قیمت 100 تومنی با 2600k داره حال اگر اختلاف 100 تونی +اختلاف بالای 50 تومنی مادربرد رو روی هم کنیم درمیابیم که 2600 علاوه بر این که ارزش خرید نداره بلکه خریدش کار عاقلانه ای نیست

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

من با عرفان موافقم.
    با وجود سندی بریج خرید 1100 اشتباهه.
    البته درسته الان قیمت سندی بریج تو ایران خیلی بالاتر از قیمت جهانیه ولی بازم 1100 ارزششو نداره.
    اینو که قبول داری؟
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اگه ایشون میخواست یه سیستم ارزون ببنده میتونست یه ای ام دی ارزون تر بگیره که از همرده های اینتلی بهترن.
    اما وقتی ایشون میخواد 200 هزینه کنه مطمئنا بنفعشه یه 2500k بگیره.
    دوست عزیز شاید یکم بیشتر هزینه کنی اما مطمئن باش ارزششو داره!
    البته نه در ایران

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با نگاه کوچک درمیابیم که 1100t در رزولیشن های بالا و ماکزیمم تنظیمات حتی بهتر هم عمل کرده که اختلاف قیمت 100 تومنی با 2600k داره حال اگر اختلاف 100 تونی +اختلاف بالای 50 تومنی مادربرد رو روی هم کنیم درمیابیم که 2600 علاوه بر این که ارزش خرید نداره بلکه خریدش کار عاقلانه ای نیست
    Aliens VS Predator رو ملاک تست CPU قرار میدی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه این رو به هر کی بگی میدونه که AvP کلا با توجه به قدرت GPU فریم میده و CPU محدودیت بسیار کمی براش ایجاد میکنه!!!!

2 تا از بنچمارک ها هم دیده نمیشن!
    Last edited by Erfan.; 23-04-2011 at 20:59.

داره خودمونی میشه sam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یعنی اگه بازی ها برای 6 هسته بهینه بشن قدرت اونا چقدر بیشتر می شه؟ 50%؟
    چه مدلی از اینتل 6 هسته ای هست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نخست این که معلوم نیست کی بهینه بشن!

دوم این که معلوم نیست... ولی افزایش پرفرمنس نسبتا خوبی خواهیم داشت. ولی از نظر من اشتباه هست که حال رو فراموش کنیم و به خاطر این که شاید معلوم نیست چند وقت دیگه تازه بازی ها شروع کنن به استفاده از 6 هسته بریم 6 هسته ای که الآن از SB ها بسیار ضعیف تره رو تهیه کنیم.
    باز تصمیم خودتونه!

چه مدلی از اینتل 6 هسته ای هست؟
    از سوکت 1366 هستن و قیمت بسیار زیادی دارن(در ایران فکر میکنم بالای یک میلیون)
    Last edited by Erfan.; 24-04-2011 at 09:22. دليل: غلط املایی

10. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

تغریبا میشه مثل تفاوت 2 هسته ای و 4 هسته ای

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بروبکس ببخشید این تایپیک رو راه انداختم اما خودم در جریان پست ها نبودم تو این دوروز چون تو این مدت تو بازار رضا وکامپیوتر ایران در حال تحقیق از نزدیک بودم اینو فهمیدم که پر دازندها ومادر بورد های بر پایه سندی بریج میخواد یه کمی ارزون بشه بیشتر فروشنده ها میگن مشتری برای این سیستم کمه یعنی فروش خوبی نداره این یعنی چه
    من این چند تا پستی رو که شما دادید خوندم خصوصاجر وبحث عرفان خان واقا ساسان
    راست اقا نوید میگه یه پاور 800 بسشه این درسته
    یه کیس در حد100تا150 خوب پیشنهاد بدید تو خود بازا اصلا نتونستم کیسی خوب از خود فروشندها سراغ بگیرم هرکی یه چیز میگه
    بقیه موارد فکر کنم خوب باشه کارت گرافیک 6870 که بعدا دومی رو بگیرم اما دلم بیشتر طرف 6950یاجی تی580
    در ضمن چیزی حدود 80در صد سیستمم اقا نوید گل که خیلی اطلاعاتشون بالاست راستو ریس کردن متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •