از اون حرفاست. بازیکنی که می خواد خودشو محروم کنه دقیقه 1 بازی کارت میگیره؟ که زمان زیادی رو اخطاری باشه؟
از اون حرفاست. بازیکنی که می خواد خودشو محروم کنه دقیقه 1 بازی کارت میگیره؟ که زمان زیادی رو اخطاری باشه؟
اولا دقیقه یک مثالی بود و در مثال جای مناقشه نیست. ثانیا، اینیستا که دقیقه 60 کارت گرفت. ثالثا، یعنی شما میخوای بگی یوفا با شما تا این حد پدر کشتگی داره؟ اگه حتی جوابتون مثبت هست، پس چرا در نهایت محروم نشد؟ نکنه یوفا گدا گشنه چند هزار دلار شماست؟! رابعا، همونطور که گفتم و پیشبینی میشد، از محرومیت مبرا شد. ختم کلام
+
پینوشت: ضمن اینکه اینیستا حتی جریمه نقدی هم نشد. یعنی کلا از همه ی موارد مبرا شد.
Last edited by kasra_khan2003; 20-04-2011 at 22:53.
رئال اصلا لیاقت نداره بره فینال.
بارسا-منچستر
لیاقت از نظر شما چه فاکتورایی داره که یه تیم فاقدش ممکنه باشه یا نباشه؟
پست ایشون سرشار از تنفر بود
شما که میدونی چرا بحث میکشی جلو![]()
مطمئن هستم يه پاي فينال جوزه مورينهو هستش كه همون بلايي كه سال پيش سر بارسا ورد اينجا هم دوباره تكرارش ميكنه!!
و فينال هم به راحتي جلو منچستري كه حتي يه بار هم مورينهو رو نتونسته شكست بده بازيو ميبره و دومين جام در اولين حضورش اقتدار خودش رو تكميل ميكنه جوزه!!!
بازی برگشت منچستر-اینتر سال 2008و فينال هم به راحتي جلو منچستري كه حتي يه بار هم مورينهو رو نتونسته شكست بده بازيو ميبره و دومين جام در اولين حضورش اقتدار خودش رو تكميل ميكنه جوزه!!!
مورینیو به فرگوسن باخت
رفيق
اون چند سالي كه مو در جزيره بود رو ميگم...
البته حق با شماست!من اشاره اي نكردم...![]()
بردیا پستشو جدی نگیر
تو تاپیک کوپا دل ری هم تمام بازیکنهای رئالو عقده ای خوند که پستشم حذف شد
قطعا رئال یه پای فیناله![]()
فک کنم فصل 2005-6 بود که یونایتد چلسی رو 1.0 با گل فلچر زده بود ...
فصل بعدش هم که فرگوسن در حضور مورینیو در چلسی یونایتد رو قهرمان لیگ کرده بود ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)