دوستان من ميخوام اينترنت وايرلس بگيرم
در مورد هزينه هاش و كيفيتتش ميخواستم راهنمايي كنين لطفا و اينكه دانلود رايگان هم داره ؟؟
دوستان من ميخوام اينترنت وايرلس بگيرم
در مورد هزينه هاش و كيفيتتش ميخواستم راهنمايي كنين لطفا و اينكه دانلود رايگان هم داره ؟؟
از نظر فیل ترینگ هم عین همه پهنای باند های هست که تو ایران فروخته میشه و استفاده میشه دوست من
دوستان این پینگ هایی که دوستمون گذاشته ، همگی FAKE هست . مشکلی در سایت speedtest هست و کلا بگم این پینگ در ایران تا 30سال اینده هم وجود نخواهد داشت حتی به شبکه های داخلی
پینگ 1 وجود نداره ولی 80 و ... که گزاشتن خوارک گیمر هاست . بدون هیچ لگی میتونیم بازی کنیم .
شما یک Tracert 4.2.2.4 بزار![]()
Last edited by Alixbox; 23-08-2011 at 17:51.
از ۴.۲.۲.۴ که دی ان اس at&t هست و همین طور دی ان اس قبلی ایران که تا چند روز دیگه عوض میشه تریس گذاشتم براتون
میبینید به پهنای باند که آزاد نت هست تو ۱۰ الی ۱۵ میلی ثانیه وصل میشه
فکر نمیکنم فیک باشه...
اگر اینطوره چرا برای ما این پینگ ها رو نشون نمیده؟
البته به نظرم میاد سرعت نت تویه مک بیشتر از ویندوز باشه ولی مطمئن نیستم.
شما خودت فهمیدی چی گفتی ؟ مثل این میمونه بگی اگر فلانی بنز داره ولی من پراید دارم ، پس چرا اون تندتر میره.
نت شما با مال ایشون کاملا متفاوت هست
سرعت نت هم به سیستم عامل ربطی نداره .
پینگ 80-50-1-0-2 رو هیچ ISP در داخل ایران نمیدهد و نخواهد داد .
کمی لطفا فکر کنید ، چطور یک خط حتی رو فیبر نوری میتونه مسیر ایران تا انگلستان رو با این سرعت طی کنه ؟؟
سهراب جان کمی خونسرد باش!شما خودت فهمیدی چی گفتی ؟ مثل این میمونه بگی اگر فلانی بنز داره ولی من پراید دارم ، پس چرا اون تندتر میره.
نت شما با مال ایشون کاملا متفاوت هست
سرعت نت هم به سیستم عامل ربطی نداره .
پینگ 80-50-1-0-2 رو هیچ ISP در داخل ایران نمیدهد و نخواهد داد .
کمی لطفا فکر کنید ، چطور یک خط حتی رو فیبر نوری میتونه مسیر ایران تا انگلستان رو با این سرعت طی کنه ؟؟
برو تست هوتن رو ببین توی بازی سنتر گذاشته. از لایزر سرویس داره.
قضیه اون اقا با اینا فرق داره . پینگ این isp ثابت شده که فیک هست . اون بحث هم اونور دنبال کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)