یه عروسی رو که حتماً داره!دکتر زیبایی(بنفشه خواه) با منشی مطب(دهقان) ازدواج میکنه.شک نکنیدسریال خوبی فکر نمی کنم اخرش عروسی باشه![]()
به نظر سریال بدی نمیاد.فقط امیدوام شخصیت اصلی رو انقدر تو سری خور نشون ندهند.
یه عروسی رو که حتماً داره!دکتر زیبایی(بنفشه خواه) با منشی مطب(دهقان) ازدواج میکنه.شک نکنیدسریال خوبی فکر نمی کنم اخرش عروسی باشه![]()
به نظر سریال بدی نمیاد.فقط امیدوام شخصیت اصلی رو انقدر تو سری خور نشون ندهند.
اینا که روانشناس اضافه کردن به سریالشون!
پس چرا گفتن اصلاحیه ها در حد چند تا شوخی بوده؟!!!
تازه پیام اخلاقی هم داشت ،این همه نرید بینی تون رو عمل کنید!![]()
من فقط قسمت اولشو دیدم قشنگ بود....
نسبت به طنزایی که اخیرا تو تی وی پخش شده خیلی بهتره
لا اقل با حرص آدمو نمیخندونه![]()
این قسمتش که باهال و خنده دار بود
ولی یه چیز ضایع داشت ،آخه یه دکتر روانشناس با اون حقوقی که میگیره و اون خونه ای که داره چطور میشه ماشینش رنو باشه؟
قوانین شیرزاد باهال بود![]()
جایی که محمد شیری (سرهنگ) گفت نکنه مربوط به سازمان های امنیتی و جاسوسی باشه، ترکیدم از خنده!!
این قسمتش خیلی خوب بود...![]()
اون تیکه ی زنه تو کلانتری هم باحال بود . باید منو بگیری.
در کل سریال سطحیی به نظر نمیرسه انگار . امیدوار شدم بش .
.
این شقایق دهقان قیافش باهال بود اون موقعی که میگفتند اغفال (درست نوشتم؟) زنان
یا به جای اینکه بگخ سلام نازنین گفت سلام کتی
راستی اینم بگم که وقتی مثلا نیما فکر میکنه تصویر میره تو زوم و برمیگرده فبه نظرم مسخره ترین روش برای تدوینه یعنی ادم فک میکنه که یه بچه 18 ساله اینو تدوین کرده![]()
Last edited by legolas 224; 23-05-2011 at 21:25.
این قسمتش خیلی جالب بود.
اون تیکه ای که تو زندان بود هم کلی خنده دار بود (با اینکه کلیشه ای بود ولی چون انتظارش رو نداشتم خیلی خندیدم). همون تیکه ای که همه جرماشون رو میگن هیچ کس تعجب نمیکنه ولی وقتی ای یاروی ما جرمش رو میگه همه تعجب میکنن.
همه بازیگرا یه طرف منشیه یه طرف رفتار و حرفاش آخر خنده است.یارو معلوله داشت با عصا مخصوص میومد تو مطب گفت آقا شما زحمت نکش من میارمش داخل و عصا رو با زور از طرف گرفت و طرف با کله خورد زمین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)