یعنی از تو خونه بوده؟!?
یعنی از تو خونه بوده؟!?
خیر، منظور اینکه قاعدتن از مکانی غیر دولتی بوده ... مثلن شرکتی یا چیزی مشابه آن..
این سوالات جواب خیلی دقیقی هم داشته باشند پاسخشان مطرح نمیشوند
و نکته دیگه ای که من دیدم اینه که این آی پی دائما با آی پی از روسیه هم در ارتباط هست
حالا با توجه به حرف هایی که قبلا در مورد کنترل ایمیل ها توسط برخی از عوامل دولتی زده شده بود و همچنین ارتش معروف سایبری ایران و اهداف جالبشون!!!!! حداقل یه چیزایی میشه فهمید!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده خدا حتما از چیز پی ان استفاده میکرده![]()
اول اینکه به هیچ عنوان تو دنیای کامپیوتر و اینترنت امنیت 100% وجود نداره
دوم اینکه ما تو کشور خودمون نابغه های کامپیوتر زیاد داریم که با تلاش شخصی خودشون به سطوح خیلی بالایی رسیدن و همچین کارهایی ازشون بر میاد
در مورد این ایپی اون منطقه پر از سفارتهای کشورهای خارجی هست ولی خیلی بعید به نظر میرسه که نفوذ از همونجا انجام شده باشه
تو همچین کارهای حساسی تا جایی که من میدونم برای اینکه هکر رد پایی از خودش به جا نزاره میاد از طریق سیستمهای مختلفی که قبلا بهشون نفوذ کرده کار خودشو انجام میده مثلا میتونه از کشور انگولا وارد یه سیستم بشه تو کشور ایران و حملشو از اونجا انجام بده
این اخبار خوشبختانه داره ذهن کاربرای کشورمون رو به اهمیت امنیت اطلاعاتشون جلب میکنه
همین ویندوزی که تقریبا همه ما داریم باهاش کار میکنیم نسخه قفل شکسته هست و کرک شده
جالبه بدونید کسانی که میشن وقتشون رو میزارن نرم افزارهای مختلف رو کرک میکنن عاشق چشم و ابروی ماها نیستن و اکثرا به کرک هاشون ابزارهای جمع اوریه اطلاهات میچسبونن (تروجان و کیلاگر )
همه اطلاعات جمع اوری شده قابل خرید و فروش هست از جمله ادرس های ایمیل و ثبت عادت های کاربران و کارتهای اعتباری و خیلی چیزهای دیگه
تو سطوح عمیقتر ابزارهایی هست به اسم روت کیت که جایگزین یکی از ابزارهای سیستم عامل میشه و همون کار رو در سیستم عامل انجام میده + اینکه اطلاعات شمارو هم برای هکر میفرسته و سیستم شما عملا در دست هکر هست
جالبیش اینه که خیلی از انتی ویروسها و فایروالها توانایی تشخیصشون رو ندارن
منظورم این نبود که حتما توی اون ناحیه مشخص شده یه سازمان به خصوصی هست
کلا توی اون منطقه از نقشه چه نهادهایی هستن شاید مثلا در پوشش یه شرکت خصوصی که در مجاورت سازمان x قرار داشته دست به این اقدام زدن!
اینطور که در اخبار آمده شرکت پیشگامان توسعه ارتباط
البته کومودو اعلام کرده ممکنه صرفن یک ابزار بوده باشه یا ای اس پی مورد استفاده هکرها باشه
بسیاری از روت کیتها توسط آنتی ها قابل شناساییندتو سطوح عمیقتر ابزارهایی هست به اسم روت کیت که جایگزین یکی از ابزارهای سیستم عامل میشه و همون کار رو در سیستم عامل انجام میده + اینکه اطلاعات شمارو هم برای هکر میفرسته و سیستم شما عملا در دست هکر هست
جالبیش اینه که خیلی از انتی ویروسها و فایروالها توانایی تشخیصشون رو ندارن
ولش کن، اصلا منصرف شدم. ارزش نداره هیچی بگم.
Last edited by resident; 25-03-2011 at 18:55.
روتینش اینه که اطلاعای مثل تاریخ تولد کاربرها رو توی پروفایلشون میبینن
------------------------------------------------------------------------------------
بحث ه ک نمیکنیم و اصلن توی این انجمن ممنوعه/بحث امنیت اطلاعات رو داریم ...در این ضمینه اطلاعات در حد نیاز دارم
------------------------------------------------------------------------------------
شما گفتی تولبارو بحث مایکروسافت بود..در نتیجه قضیه بینگ میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)