حسن جون بحث بسیار جالبی بود که تو این سایت انجام دادی.بسیار جالب بود.
به تمام بچه ها و مخصوصا شروع کننده تاپیک توصیه میکنم که حتما اون وبلاگ رو مطالعه کنن!
حسن جون بحث بسیار جالبی بود که تو این سایت انجام دادی.بسیار جالب بود.
به تمام بچه ها و مخصوصا شروع کننده تاپیک توصیه میکنم که حتما اون وبلاگ رو مطالعه کنن!
یه خورده زیادی درباره UDK بده گفته!
متن من ویرایش شد
Last edited by silsin; 30-03-2011 at 18:59.
فیزیک آب دیگه چه صغیه ؟!!!
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
منم زیاد این آدم قبول ندارم باسواده ولی حرف هاش بیشتر بوی تعصب میده و سعی می کنه UDK بدرد نخور نشون بده udk سخته فقط همین
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
خدا وکیلی عجب حرف مفتی زد اگه مدسازی هست برید با موتور مکس پین بازی سبک استراژیک بسازید!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت درسته....اره بخدا . خیلی بد گفته . واسه همینه که اونجا این همه دارم بحث میکنم . مطمئن باشید تا طرف رو قانع نکنم ول بکن نیستم
اخه من نمی دونم چی بگم طرف برگشته میگه من می خوام فیزیک رو تغییر بدم تازه کار رو تا جایی رسونده میگه من می خوام فیزیک اب رو هم تغییر بدم اخه یکی نیست بگه برادر من این فیزیکه مقادیرش رو ما نمی تونیم تغییر بدیم که .
ولی در کل ادم با سوادیه دوستان اگه کسی می خواد وارد بحث شه مواظب باشه چهار تا اصطلاح گفت توش نمونه و اگه هر نمی دونید با زیرکی تمام دورش بزنید .
کلا بعضی افراد که آمدن udk به ضررشونه ( مثل همین آقا) سعی میکنن با چنین حرفهایی udk رو بد جلوه بدن.
آره بابا طرف بلد نیست میگه الا بله چهار اصتلاح باهام قاطی کرده دیگه قدرت دیگه UDK اثبات شده س
متن من ویرایش شد
Last edited by silsin; 30-03-2011 at 18:59.
آخ حسن جان حرف دلم زدی این آدم مثل خودم کرده
من فکر مکنم که این آقا هم همینطور باشه!یعنی از اومدن UDK ضرر کرده.ولی در مثبت ترین حالت میتونیم بگیم که با اومدن UDK ضربه روحی خورده و به خودش قبولونده که نه بابا این فقط یه مد سازه!
به خدا از دیروز که اون نوشته ها رو تو وبلاگش خوندم من هم به همین فکر میکردم.
--------
من یه پیشنهاد برای نوشتن مقاله توی ویکی پدیا نوشتم.اگه ادعای پیشرفت کسور رو داه میتونه بیاد تو ویکی مقاله بنویسید و بحث کنید.یعنی نتایج بحث رو مقاله کنید.اون هم با سند و مدرک.
بچه ها به نظرم کار خوبی باشه!
عجب تاپیکی شده(هم اینجا و هم اونجا)
من تازه رفتم تو این لینک وکل بحث رو خوندم فکر کنم کل مشکلی شماها تو بحث دارید اینه که نمیدونید دارید سر چی بحث میکنین!!
من با توضیحاتی که از اون خوندم فکر نکنم کلا دو روز با udk کار کرده باشه.ایرادی که به lightmass و cloth گرفته کلا به خاطر اینه که با udk خیلی خیلی کم کار کرده.اصلا بهش بگو بیاد اینجا یه بحث کنیم اونجا خیلی شلوغه اینجا نقل قول میدیم و بحث میکنیم راحت تر هم هست .
یه چیز دیگه هم هست اینه که داره udk رو یا با تورک مقایسه میکنه یا با کرای که واقعا جای خنده داره.
بعد میاد میگه من udk رو به اندازه گیم میکر و گیم استودیو میدونم در صورتی که تو رزومش اصلا سابقه ی کار با اینا رو هم نداره.
بعد اون هنوز تو این فکره که بازی که ساخته میشه باید در حد بازیای دو دهه قبل باشه تا ایشون یا امثال ایشون راضی باشن .
من از روی تعصب از udk دفاع نمیکنم ولی واقعا نمیدونم بعضی از ما کی میخوای این محدودیتا رو کنار بزنیم و به جای این که کورکورانه همه چیزو بکوبیم بیایم از موقعیتا استفاده کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)