تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 112

نام تاپيک: آیا UDK یک Mod ساز است ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به دوستان توصیه می کنم حتما یه سر به اینجا بزنن. مطالب بسیار جالبی در مورد این بحث وجود داره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع:

وبسایت شخصی بهنام آقاجانی، مدیر فنی بازی میرمهنا

کد:

حسن جون بحث بسیار جالبی بود که تو این سایت انجام دادی.بسیار جالب بود.

به تمام بچه ها و مخصوصا شروع کننده تاپیک توصیه میکنم که حتما اون وبلاگ رو مطالعه کنن!

2. 3 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یه خورده زیادی درباره UDK بده گفته!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

متن من ویرایش شد
    Last edited by silsin; 30-03-2011 at 18:59.

5. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اره بخدا . خیلی بد گفته . واسه همینه که اونجا این همه دارم بحث میکنم . مطمئن باشید تا طرف رو قانع نکنم ول بکن نیستم
    اخه من نمی دونم چی بگم طرف برگشته میگه من می خوام فیزیک رو تغییر بدم تازه کار رو تا جایی رسونده میگه من می خوام فیزیک اب رو هم تغییر بدم اخه یکی نیست بگه برادر من این فیزیکه مقادیرش رو ما نمی تونیم تغییر بدیم که .
    ولی در کل ادم با سوادیه دوستان اگه کسی می خواد وارد بحث شه مواظب باشه چهار تا اصطلاح گفت توش نمونه و
    اگه هر نمی دونید با زیرکی تمام دورش بزنید .
    فیزیک آب دیگه چه صغیه ؟!!!

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

منم زیاد این آدم قبول ندارم باسواده ولی حرف هاش بیشتر بوی تعصب میده و سعی می کنه UDK بدرد نخور نشون بده udk سخته فقط همین

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

کد:
    خدا وکیلی عجب حرف مفتی زد اگه مدسازی هست برید با موتور مکس پین بازی سبک استراژیک بسازید!!!!

7. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

اره بخدا . خیلی بد گفته . واسه همینه که اونجا این همه دارم بحث میکنم . مطمئن باشید تا طرف رو قانع نکنم ول بکن نیستم
    اخه من نمی دونم چی بگم طرف برگشته میگه من می خوام فیزیک رو تغییر بدم تازه کار رو تا جایی رسونده میگه من می خوام فیزیک اب رو هم تغییر بدم اخه یکی نیست بگه برادر من این فیزیکه مقادیرش رو ما نمی تونیم تغییر بدیم که .
    ولی در کل ادم با سوادیه دوستان اگه کسی می خواد وارد بحث شه مواظب باشه چهار تا اصطلاح گفت توش نمونه و اگه هر نمی دونید با زیرکی تمام دورش بزنید .
    کارت درسته....
    کلا بعضی افراد که آمدن udk به ضررشونه ( مثل همین آقا) سعی میکنن با چنین حرفهایی udk رو بد جلوه بدن.

9. 3 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

کارت درسته....
    کلا بعضی افراد که آمدن udk به ضررشونه ( مثل همین آقا) سعی میکنن با چنین حرفهایی udk رو بد جلوه بدن.
    آره بابا طرف بلد نیست میگه الا بله چهار اصتلاح باهام قاطی کرده دیگه قدرت دیگه UDK اثبات شده س

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

متن من ویرایش شد
    Last edited by silsin; 30-03-2011 at 18:59.

12. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

طرف داره تورک خودشون رو با UDK مقایسه میکنه . جدیدا چیزی هایی گفته توی همون بحث که منی که تعصبی نبودم عصبانی شدم و واقعا داره کفر من رو در میاره. اصلا می خواین یه کار باحال بکنیم. میام پای اوگر و بازی گرشاسب رو میکشیم وسط خدا رو چه دیدی شاید چند تا از مسئولان اون هم اومدن توی بحث باحاله نه . ولی کلا فعلا من با این یارو اقاجانیه هنوز کار دارم . قبلا فکر کردم بلده و گمراهه ولی با این متن جدیدش دیگه فهمیدم هیچ چیزی بلد نیست .
    اخ کجایی Tovamohamad که یارو رو بکوبونی.
    آخ حسن جان حرف دلم زدی این آدم مثل خودم کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارت درسته....
    من فکر مکنم که این آقا هم همینطور باشه!یعنی از اومدن UDK ضرر کرده.ولی در مثبت ترین حالت میتونیم بگیم که با اومدن UDK ضربه روحی خورده و به خودش قبولونده که نه بابا این فقط یه مد سازه!

اخ کجایی Tovamohamad که یارو رو بکوبونی.
    به خدا از دیروز که اون نوشته ها رو تو وبلاگش خوندم من هم به همین فکر میکردم.

--------
    من یه پیشنهاد برای نوشتن مقاله توی ویکی پدیا نوشتم.اگه ادعای پیشرفت کسور رو داه میتونه بیاد تو ویکی مقاله بنویسید و بحث کنید.یعنی نتایج بحث رو مقاله کنید.اون هم با سند و مدرک.

بچه ها به نظرم کار خوبی باشه!

عجب تاپیکی شده(هم اینجا و هم اونجا)

15. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

من تازه رفتم تو این لینک وکل بحث رو خوندم فکر کنم کل مشکلی شماها تو بحث دارید اینه که نمیدونید دارید سر چی بحث میکنین!!
    من با توضیحاتی که از اون خوندم فکر نکنم کلا دو روز با udk کار کرده باشه.ایرادی که به lightmass و cloth گرفته کلا به خاطر اینه که با udk خیلی خیلی کم کار کرده.اصلا بهش بگو بیاد اینجا یه بحث کنیم اونجا خیلی شلوغه اینجا نقل قول میدیم و بحث میکنیم راحت تر هم هست .
    یه چیز دیگه هم هست اینه که داره udk رو یا با تورک مقایسه میکنه یا با کرای که واقعا جای خنده داره.
    بعد میاد میگه من udk رو به اندازه گیم میکر و گیم استودیو میدونم در صورتی که تو رزومش اصلا سابقه ی کار با اینا رو هم نداره.
    بعد اون هنوز تو این فکره که بازی که ساخته میشه باید در حد بازیای دو دهه قبل باشه تا ایشون یا امثال ایشون راضی باشن .
    من از روی تعصب از udk دفاع نمیکنم ولی واقعا نمیدونم بعضی از ما کی میخوای این محدودیتا رو کنار بزنیم و به جای این که کورکورانه همه چیزو بکوبیم بیایم از موقعیتا استفاده کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •