من مستر کلن ایرانم . یه بار دیگه جوین شو .ساعت 8 میام تائید میکنم.
من مستر کلن ایرانم . یه بار دیگه جوین شو .ساعت 8 میام تائید میکنم.
سلام
ممنون ... فکر میکنم بچه های فروم زیاد با Blackshot آشنا نیستن ... خیلی خوب میشد
اگه تعداد اعضای کلن بیشتر می شد .
من خوراکم کانترهبازیمم بدک نیست ... این بلک شات با اینکه محیطش یه جورایی شبیه
سورسه ... اما خداییش کانتر یه چیز دیگس ...
تو بلک شات یه خشاب خالی می کنی تو مخ طرف ... افاقه نمیکنه ... بر میگرده با اولین تیر می کشتت ... البته اینا GS دارن ... جلیقه و کلاه و سلاح درست و درمون میخرن ...
ضمنا تو این بازی هدشاتاش خیلی آبکیه ... بگیر نگیر داره ... باید قبول کنیم باگ زیاد داره .
... راستی با چه مدل کارتی میشه GS خرید ... اصلا واسه ایران امکانش هست ...
سپاس
لگ زیاد داره . چون هاست از ما دوره اینجوری میشه. من با خارجیا راحت تر بازی میکنم تا ایرانیا.
با مستر کارت میشه خرید.
سایت prsianblackshot.com اگه درست نوشتم . اونجا هم gs میفروشه.
بازی که سنگاپور بسازه از این بهتر نمیشه که![]()
بعد از اینکه اد شدم ... تو لیست کلن ها ... ایرانو ندارم ... اینوایت میکردی فقط میشد تایید
کنم ... اون پایین اسمم تو لیست روم بود ... اما خود کلن مگه واسه بازی فعال نیست ؟ ...
این داستانش چیه ؟
بیرون از بازی چطوری فعال میشه ؟ منظورم مسنجر گارنا نیست ها ...
بازم ممنون
منظورت اسم کلن جلوی اسمته . اگه یه بار rejoin کنی درست میشه.
برای اینکه rank بگیریم باید xp جمع کنیم . سرور clan هنوز برامون فعال نشده به خاطره اینه که رنک مون پائینه.
..............................................
حد اقل باید 2 -3 نفر انلاین باشیم و با کلن های دیگه مسابقه بدیم . اگه ببریم xp بیشتر میگیریم و رنک کلن زودتر بلا میره.
سلام من قبلا این بازی رو انجام دادم.حالا دوباره نصبش کردم ولی اخطار میده connected field .جریان چیه ؟سایتشون خراب شده یا سالمه؟
واسمه منم همین ارور میده . فکر کنم مخابرات پورت فایروال نصب کرده .
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
من بازی های که میکنم فقط یه مدت بازی میکنم بعد میرم سراغ بازیه دیگه. blackshot هم دیگه بازی نمیکنم . دوسال پیش دانلود کردم و الان پاک کردم![]()
بازی خیلی جالبیه
Last edited by amir9004; 24-07-2011 at 19:29.
لطفا یه نفر یه لینک مستقیم بذاره و دقیق بگه باید چیکار کنم تا بتونم با شما بازی کنم.
متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)