تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 58

نام تاپيک: ASUS N53SV

در آغاز فعالیت mehdig900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

device manager رو یه نگاه بنداز . مشخصات مخصوص چیزی نداره البته به جز برچسبی که روی کارتونش هست
    تو device manager که چیزی ندیدم رو برچسب کارتون هم که چرتو پرت نوشته نوشته لپ تاپم tv تونر داره ولی نداره درمورد وایمکس هم که چیزی ننوشته.

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

تو device manager که چیزی ندیدم رو برچسب کارتون هم که چرتو پرت نوشته نوشته لپ تاپم tv تونر داره ولی نداره درمورد وایمکس هم که چیزی ننوشته.
    .
    .
    .
    .
    دوست عزیز مدل لپ تاپ رو با پارت نامبر سرچ کن ببین تو سایت راجبش چی زده....فکر نکنم داشته باشه

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من یه ایسوز n53svمشکل دار 20 روز پیش خریدم
    اما شرکت فروشنده قبول کرد عوضش کنه
    حالا چی به جاش بگیرم بهتره؟
    اگه اصلاح شدشو بگیرم چطوره؟
    ممنون
    ببخشید ... قضبه لپ تاپ مشکل دار چیه ؟
    این سری چه مشکلی داشته که رفع شده ؟
    این قضیه فقط N53SV رو شامل میشه یا در مورد مدل های دیگه ای از Asus هم صدق می کنه ؟

متشکرم

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

ببخشید ... قضبه لپ تاپ مشکل دار چیه ؟
    این سری چه مشکلی داشته که رفع شده ؟
    این قضیه فقط N53SV رو شامل میشه یا در مورد مدل های دیگه ای از Asus هم صدق می کنه ؟

متشکرم
    .
    .
    .
    اون اوایل که اومده بود Asus N53SV مشکل تو CPU داشت که بعد ها مشکلاتی واسه سرعت Sata ایجاد میکرد این مشکل تو یه سری از لپ تاپ ها با برد اعلام شده بودن....بعد اسوس فراخوان زد و موضوع رو گفت تا یه مدت کسی نمیخرید تا اعلام کرد سری جدید رو با برچسب New Revision میده بیرون....الان دیگه از اون سری تو بازار گیر نمیاد که مشکل دار باشه

5. 2 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

.
    .
    .
    اون اوایل که اومده بود Asus N53SV مشکل تو CPU داشت که بعد ها مشکلاتی واسه سرعت Sata ایجاد میکرد این مشکل تو یه سری از لپ تاپ ها با برد اعلام شده بودن....بعد اسوس فراخوان زد و موضوع رو گفت تا یه مدت کسی نمیخرید تا اعلام کرد سری جدید رو با برچسب New Revision میده بیرون....الان دیگه از اون سری تو بازار گیر نمیاد که مشکل دار باشه
    هنوزم برچسب New Revision روی لپ تاپ می زنند یا نه ؟ روی جعبه یا خود لپ تاپ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلاً لب تاپ خوبیه

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

هنوزم برچسب New Revision روی لپ تاپ می زنند یا نه ؟ روی جعبه یا خود لپ تاپ ؟
    .
    .
    .
    نمیدونم والا ولی اکثر مدل هایی که من دیدم برچسب دارن به برچسب آبی سفید هست که روی لپ تاپ میزنن کنار باقی برچسب ها...آره روی کارتون هم زده....زیاد خودت رو درگیر نکن دیگه خیلی وقت اون مدل ها نیستش

9. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من یه n43sn گرفتم که روش ویندوز 7 64 بیت اورجینال هست.میخوام در کنارش 7 32 بیت هم نصب کنم.چون 7 کرک داره و باید کرک نصب بشه و اونم تغییراتی در mbr میده .آیا مشکلی واسه درایو ریکاوریم پیش نمیاد؟چون قبلا با لپتاپای دیگم وقتی کرک رو میریختم و رستارت میکردم دیکه ریکاوری میپرید.

داره خودمونی میشه haxso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    سرعت تصویر تو وب کم لپ تاپ من خیلی پایینه یعنی مثلا وقتی من دستمو حرکت میدم چند ثانیه بعد تو مونیتور نمایش میده درایور و بایوس جدیدش رو هم نصب کردم ولی درست نشد میخاستم ببینم این مشکل فقط تو مال منه یا کسای دیگه ای هم این مشکلو دارن ؟ (در ضمن با لپ تاپ پسر عموم که مدل ایسر Acer 5742 G هستش مقایسش هم کردم مال اون هم سرعتش بهتر بود وهم کیفیتش)

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    سرعت تصویر تو وب کم لپ تاپ من خیلی پایینه یعنی مثلا وقتی من دستمو حرکت میدم چند ثانیه بعد تو مونیتور نمایش میده درایور و بایوس جدیدش رو هم نصب کردم ولی درست نشد میخاستم ببینم این مشکل فقط تو مال منه یا کسای دیگه ای هم این مشکلو دارن ؟ (در ضمن با لپ تاپ پسر عموم که مدل ایسر Acer 5742 G هستش مقایسش هم کردم مال اون هم سرعتش بهتر بود وهم کیفیتش)
    مشکل از شماست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •