تو device manager که چیزی ندیدم رو برچسب کارتون هم که چرتو پرت نوشته نوشته لپ تاپم tv تونر داره ولی نداره درمورد وایمکس هم که چیزی ننوشته.
تو device manager که چیزی ندیدم رو برچسب کارتون هم که چرتو پرت نوشته نوشته لپ تاپم tv تونر داره ولی نداره درمورد وایمکس هم که چیزی ننوشته.
.
.
.
.
دوست عزیز مدل لپ تاپ رو با پارت نامبر سرچ کن ببین تو سایت راجبش چی زده....فکر نکنم داشته باشه
ببخشید ... قضبه لپ تاپ مشکل دار چیه ؟
این سری چه مشکلی داشته که رفع شده ؟
این قضیه فقط N53SV رو شامل میشه یا در مورد مدل های دیگه ای از Asus هم صدق می کنه ؟
متشکرم![]()
.
.
.
اون اوایل که اومده بود Asus N53SV مشکل تو CPU داشت که بعد ها مشکلاتی واسه سرعت Sata ایجاد میکرد این مشکل تو یه سری از لپ تاپ ها با برد اعلام شده بودن....بعد اسوس فراخوان زد و موضوع رو گفت تا یه مدت کسی نمیخرید تا اعلام کرد سری جدید رو با برچسب New Revision میده بیرون....الان دیگه از اون سری تو بازار گیر نمیاد که مشکل دار باشه
هنوزم برچسب New Revision روی لپ تاپ می زنند یا نه ؟ روی جعبه یا خود لپ تاپ ؟
کلاً لب تاپ خوبیه
.
.
.
نمیدونم والا ولی اکثر مدل هایی که من دیدم برچسب دارن به برچسب آبی سفید هست که روی لپ تاپ میزنن کنار باقی برچسب ها...آره روی کارتون هم زده....زیاد خودت رو درگیر نکن دیگه خیلی وقت اون مدل ها نیستش
سلام دوستان من یه n43sn گرفتم که روش ویندوز 7 64 بیت اورجینال هست.میخوام در کنارش 7 32 بیت هم نصب کنم.چون 7 کرک داره و باید کرک نصب بشه و اونم تغییراتی در mbr میده .آیا مشکلی واسه درایو ریکاوریم پیش نمیاد؟چون قبلا با لپتاپای دیگم وقتی کرک رو میریختم و رستارت میکردم دیکه ریکاوری میپرید.
سلام
سرعت تصویر تو وب کم لپ تاپ من خیلی پایینه یعنی مثلا وقتی من دستمو حرکت میدم چند ثانیه بعد تو مونیتور نمایش میده درایور و بایوس جدیدش رو هم نصب کردم ولی درست نشد میخاستم ببینم این مشکل فقط تو مال منه یا کسای دیگه ای هم این مشکلو دارن ؟ (در ضمن با لپ تاپ پسر عموم که مدل ایسر Acer 5742 G هستش مقایسش هم کردم مال اون هم سرعتش بهتر بود وهم کیفیتش)
![]()
مشکل از شماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)