تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 59

نام تاپيک: پیشنهاد سیستم تا 900 هزار تومان

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه من کلی میگم ایشون اول گفتن برای گیم میخام پس باید سیستم روز و قوی براش معرفی کنیم.
    یعنی اون سیستمی که من معرفی کردم بروز و قوی نیست....؟!!

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

اگه توی بنچمارکهای بازی ببینی 970 بهتر از 1090 هست بین اینها فکر کنم 80 90 تومن اختلاف قیمته.به نظرتون خوبه آدم 100 تومن اضافه بده اما ببینه cpu 175 تومنی از اون بهتره
    متاسفانه شما چشمتون رو بستید و فقط حرف خودتون رو میزنید...!
    البته نظر همه برام قابل احترامه ولی من هرچی دلیل هم بیارم بازم شما حرف خودتون رو میزنید ....
    این دوستمون هم خودشون باید تصمیم بگیرن و امیدوارم بهترین امتخاب رو بکنن...
    موفق باشید...
    راستی عشق amd نیستم فقط سعی میکنم قطعاتی رو پیشنهاد بدم که p/p بهتری دارن..
    Last edited by kourosh4; 18-03-2011 at 21:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چرا هست منم اول گفتم برای این بودجه خوبه اما cpu که با 970 حدودا 170 تومنی بتونم از 1090 265 تومنی بهتر فریم بگیرم پس چرا بیخودی هزینه کنم پولشو میدم به قطعات دیگه مثل هارد یا رم که به دردم بخوره.

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

البته نظر همه برام قابل احترامه ولی من هرچی دلیل هم بیارم بازم شما حرف خودتون رو میزنید ....
    موفق باشید...
    آخه عزیز دلم ایشون میگن برای بازی سیستم میخام مگه تست بازیارو نمیبینی 970 بهتره
    اما در تستهای برنامه 1090 .

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

واقعا این حرفتون برام جالب بود !!!!! (شما احیانا مدیر فروش شرکت اینتل نیستید)
    دوست خوبم...من هیچ وقت بی دلیل از یک برند الکی طرفداری نمیکنم! سیستم خودم AMD هست... بسته به کاربرد هم یا AMD و یا Intel پیشنهاد میدم...

وقتی میبینم I5 2400 با این کارایی موجوده چرا برم سراغ یه Hexa Core که بعدا گیم ها میخوان براش بهینه بشن؟!

منم یه چند تا بنچ گزاشتم اونا رو هم دیدید؟!!
    در اون ها از چه VGA استفاده شده بود؟! شما این رو مشخص نکردید! من هم از 3 سایت متفاوت با 3 VGA متفاوت بنچمارک گذاشتم...

من الان یدونه x4 925 دارم که تا 3.3 اور شده با یدونه 5870 که تا هستش تا 950 اور شده و با lcd خونه که 52 اینچه هر روز دارم بازی میکنم چرا برای من محدودیت ایجا نمیکنه.....(شاید یدونه سندی بریج رو سیستممه و خودم خبر ندارم)
    5870 خوب از 6970 ضعیف تره.

CPU رو هم آور کردید.

بنابراین محدودیت زیادی ایجاد نمیشه!

داره خودمونی میشه Gallardo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من یه سیستم میخوام که گیم ها رو رو high یا very high بزارم lag نخوره
    همچنین رندرهای سریع تری برای 3dmax برام بگیره
    تا یه 2 یا 3 سالی هم برای بازی ها اذیتم نکنه
    Last edited by Gallardo; 18-03-2011 at 22:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

موفق باشید...
    راستی عشق amd نیستم فقط سعی میکنم قطعاتی رو پیشنهاد بدم که p/p بهتری دارن..
    والا من توی هر تاپیکی که پیشنهاد سیستم میدن ار 200 تومن تا 2 میلیون شما یه بار نشده اینتل رو پیشنهاد بدین همش amd.
    الان عرفان هم راس میگه i5 2400 الان بهتر از 970 و 1090 هست چرا اینو نمیگی؟قیمتشم نسبت به 1090 بهتره کاراییش هم بهتر.

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

دوستان من یه سیستم میخوام که گیم ها رو رو high یا very high بزارم lag نخوره
    همچنین رندرهای سریع تری برای 3dmax برام بگیره
    خوب برای وری های بدجتون کمه. منظورتون از لگ باید افت فریم باشه آره با این سیستم ایشون در بازیها افت فریم خواهی داشت .
    این سیستم سهله سیستم منم سهله با سیستم 3 میلیونی هم افت فریم داریم.
    اول گفتم شما باید رزولیشن و جزیات بازی رو مشخص کنین که با چه سیستمی میخای بازی کنی بعد برات سیستم معرفی کنیم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست خوبم...من هیچ وقت بی دلیل از یک برند الکی طرفداری نمیکنم! سیستم خودم AMD هست... بسته به کاربرد هم یا AMD و یا Intel پیشنهاد میدم...

وقتی میبینم I5 2400 با این کارایی موجوده چرا برم سراغ یه Hexa Core که بعدا گیم ها میخوان براش بهینه بشن؟!

در اون ها از چه VGA استفاده شده بود؟! شما این رو مشخص نکردید! من هم از 3 سایت متفاوت با 3 VGA متفاوت بنچمارک گذاشتم...

5870 خوب از 6970 ضعیف تره.

CPU رو هم آور کردید.

بنابراین محدودیت زیادی ایجاد نمیشه!
    دوست خوبم منظور من این بود که 1090 هیچ وقت محدودیتی ایجاد نمیکنه و هیچ وقت نگفتم از i5 2400 بهتره...(که هست)
    توی اون تستها هم vga 5850 بوده اینم لینکش.....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من منظورم از مثال زدن سیستم خودم این بود که یک x4 با فرکانس 3.3 برای 5870 اور شده محدودیت ایجاد نمیکنه پس یدونه x6 با فرکانس 3.2 هم برای همچین کارتی محدودیتی نداره پس ارزش 50 تومن هزینه اضافی رو نسبت به 970 داره....

داره خودمونی میشه Gallardo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رزولیشن روی 1080p باشه بازی هایی مثل call of duty رو بتونم با کیفیت خوب بازی کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

رزولیشن روی 1080p باشه بازی هایی مثل call of duty رو بتونم با کیفیت خوب بازی کنم
    آره این بازی رو میتونی اما چند تا بازی هست که خیلی از سیستمهای دیگه افت فریم دارن مثلا همین بازیهایی که توی امضامه البته به جز evil 5

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=taghdirrr;5948230]والا من توی هر تاپیکی که پیشنهاد سیستم میدن ار 200 تومن تا 2 میلیون شما یه بار نشده اینتل رو پیشنهاد بدین همش amd.
    الان عرفان هم راس میگه i5 2400 الان بهتر از 970 و 1090 هست چرا اینو نمیگی؟قیمتشم نسبت به 1090 بهتره کاراییش هم بهتر.

چون p/p amd بهتری داره پیشنهاد میدم....
    در مورد سندی بریج هم خودتون هم اطلاع دارید که مادربوردهایی که برای این سری اومدن مشکلاتی داشتن ولی چون من هنوز همچین چیزی ندیدم خیلی وارد بحثش نمیشم اما بی نقص هم نبودن...
    در ضمن مادربوردهای این سری یکم گرونن و مثلا با 120 تومن نمیشه یه چیز درست و حسابی گرفت ولی در مورد amd این مسله وجود نداره...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما برای 1090 مادربورد 120 تومنی پیشنهاد میدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •