منظورتون اینه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این آموزش منظورتونه همین الآن فایل تورنتشو گیر آوردم
امشب دانلودش میکنم
ممنونم![]()
منظورتون اینه ؟
اگه این آموزش منظورتونه همین الآن فایل تورنتشو گیر آوردم
امشب دانلودش میکنم
ممنونم![]()
علاوه بر Post Process Effects واسه خورشید Lens flare هم لازمه .... همون افکتهایی که میگفتی lens flare هم داره..
آره همین lens flare
اینو چطور میشه ساخت ؟
آموزشش رو نمیدونم هست یا نه ! ولی تو یوتوب حتما هست.آره همین lens flare
اینو چطور میشه ساخت ؟
تو Content browser راست کلیک کن و lens flare رو انتخاب کن همین.
خیییییییییییلیییییییییییی ییی خوبه
منم میخواااااااااام : (
سیلسن جان، همه اشتباه می کنن و این کاملا طبیعیه، ولی اینکه شما اشتباه کنی یه چیزه و اینکه رو اشتباهت پافشاری کنی یه چیزه دیگه. این دومی دیگه طبیعی نیس.
جناب pezhmax درست میگه. اگه آموزشا رو درست کار کرده بودی اینو می دونستی. اگه UDN هم یه گشتی زده بودی باز می دونستی. همه اینا به کنار، خودت می خواستی لاقل یه بار تست کنی قبل توصیت خب.
هر چی این عدد Lightmap Resolution کوچیکتر باشه، کیفیت لایت مپ بالاتره، که نهایت کیفیت هم عدد 1 بهت میده. البته باید بهت هشدار بدم که در این صورت زمان بیلد به طرز عجیبی زیاد میشه. دلیلش هم مشخصه.
-----
راستی جناب hadi665، برای شروع، کارتون خیلی جالب هست و یه موفق باشید گرم از همین الان به شما می گم.
ولی یه توصیه هم بهت بکنم، سعی کن بیشتر از 3-2 هفته رو این مپ یا هر مپ دیگه کار نکنی. بعد آموزشای اولیه رو که تموم کردی، می تونی برگردی و اطلاعات جدیدتو توش پیاده کنی ولی الان اون قدر که ازت زمان میگیره برات سود نداره. دیگه تصمیمش با شما.
موفق باشی. بای.![]()
خب من که پافشاری نکردم که حتما حرفم درسته گفتم من تا جایی که دیدم اینجوری بود و گفتم شما یه سند تصویری بیار تا من قانع بشم . حالا که شما گفتی حتما درسته و جای شک نداره .اون یه مورد رو راست گفتی من به تا به حال تست نکردم . یعنی کردم توی اعداد پایین تر تست نکردم.
خائن آدم unity رو ول میکنه میار رو یو دی کی
چطوری هادی جون رو به راهی
راستی خیلی خفن کار کردی فقط ایشالا دیگه از شاخش نپری بیرون جدی پیشو بگیری بعد منم بیام تو مکتب شما درس ببینم ازت
موفق باشی و سر افراز ( یاد گرفتی به منم یاد بده)
چیزه
این lens flare که توی این آموزش هست آمادست فقط گزاشته توی صحنه ، اما این lens flare که توی udk اماده نست !
من چطور باید بسازمش ؟
من کلیک راست کردمو لنزو انتخاب کردم
خوب آموزشی هست که بگه باید چطوری بسازمش ؟
خو اون کاراکتر سازیو بزار کنار به udk ایمان بیاور
خداوند همه را به راه udk هدایت میکنید
بعله : )
اونو که اصلا باش کار نکردم
تو مگه قرار نبود برنامه بچینی با هم روی بازی کار کنیم ها ؟!!
بی ریخت : دی
خوب من یه چیزی اومد توی ذهنم اومدم نقاشیشو کشیدم
حالا بهتر شد ، الآن میدونم که چی قراره بسازم : )
بنظرتون اینطوری خوبه ؟
اون یه گاراژ یا یه انبار قدیمیه ، یه همچین چیزیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)