تو همون صفحه اول هم گفتم !
بازی در کل مشکل داره شاید تا حدودی کرک هم باعث این قضایا شده باشه ولی کرش و هنگ کردن تو
نسخه های اوریج هم گزارش شده!!!
باید منتظر آپدیت باشیم...
تو همون صفحه اول هم گفتم !
بازی در کل مشکل داره شاید تا حدودی کرک هم باعث این قضایا شده باشه ولی کرش و هنگ کردن تو
نسخه های اوریج هم گزارش شده!!!
باید منتظر آپدیت باشیم...
سلام
بازی من مپش مشکل داره. مشکلشم میدونم از کجاس یکی از فایلای بازی خرابه می خواستم ببینم کسی میتونه این فایلو برام آپلود کنه حجمش 91 مگابایت باید باشه اگه فشرده بشه میشه حدود ده یازده مگابایت آدرس فایل اینه:
Total War Shogun 2\Game\data\campaign_maps\sho_japan\display\height map.tiff
با سپاس.
Last edited by cgp; 03-04-2011 at 20:59.
سیستم من این جوریه
graphic geforce 9500 GT
RAM 4 gb
CPU intel 3 core 2 dou
من ناپلئون رو با گرافیک خوب تونستم اجرا کنم ولی این بازی هم تو کمپین و هم تو جنگ گرافیکش خیلی افتضاحه به نظر شما دلیلش چیه؟
سلام
بفرما دوست عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای منم از ترن 50 به بعد که میخوام لود کنم ارور Stop Working میده تو ویندوز 7 !
نسخه ی استیم هست بازی هم خودش کرک شده بود
هر کرکی که میریزم روش دیگه اجرا نمیکنه !
سلام دوستان...من بازی رو نصب کردم و خیلی عالیه...
فقط یه مشکلی هست که تو تنظیمات گرافیک بازی نمیتونم Anti-Aliasing رو بالا ببرم!!!
یعنی این گزینه غیر فعال شده! راهی نیست فعال شه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
مشکل از بازیه ... direcx رو خوب نمیشناسه... مال منم همینجوریه shader هم از 3 بالاتر نمیره در صورتی که باید با shader 4 یا بالاتر اجرا بشه و به همین خاطر گرافیکش افتضاحه... شاید با پچ درست شد اگه کسی از دوستان پچشو پیدا کرد خواهش میکنم بزاره تا اونایی که همین مشکلو دارن استفاده کنن
برای همه این مشکل هست
منم shader 3
ولی از همه بدتر تا ترن 50 رفتم سیو کردم اومدم بیرون دیگه نمیره تو و عرور dont send میده ویندوزمم 7
من تو یه سایت خارجی خوندم که تا ۴ هفته دیگه پچ میاد واسش و این مشکلات گرافیکی حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)