تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 78

نام تاپيک: یه سیستم گیم میخوام تا سقف 1.200

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما به من بگین من از کجا بگیرم که به صرفه باشه؟
    اینترنتیو اینا؟
    راستی بهترین سیستم اخر کدوم شد؟
    گیج شدم در حد چرخوندن گربه.
    دوست عزیز چرا گیج میشین .
    خوب من یه هفته پیش درست مثل تو میخاستم amd بخرم لب مرزی بود اما دیدم ساندی بریجها توی بازی بهترین فریم رو میدن الان هم بازیهارو با آخرین جزیات بازی میکنم نمیگم کارتم خوبه بیشتر از cpu راضیم تا کارت گرافیک.چون اگه عجله نمیکردم دلم میخاست 6990 بخرم بالاخره خواستم عیدو یکی با بازیها حال کنم.

2. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باز هم میگم بستگی به گیمش داره...

به نظر شما Starcraft II و Dragon Age و F1 هم همین مقدار به CPU وابسته اند؟

اما تست های سایت های معتبر بر روی پردازنده ها چیز دیگه ای رو میگن... باز هم میگم نه برای همه ی گیم ها!!!
    اما وقتی برای VGA اون قدر هزینه میشه به نظرم حداقل CPU باید Phenom II X4 باشه... بگذریم که من برای 2X6870 زیر I7 930 پیشنهاد نمیدم...

دوست من عقیده تون برای من محترمه اما نظر من متفاوته! امیدوارم ناراحت نشده باشید و این بحثو برای خرید بهتر کاربران انجام میدم!

در بعضی کاربرد ها و مدل ها کاملا باهاتون موافقم...

ولی همین I5 750 نسبت به قیمتش عالیه
    نه بابا این حرفها چیه امیدوارم شما هم ناراحت نشده باشید
    در کل هر کی یک نظری داره و باید بهش احترام گزاشت و امیدوارم بحثوم بدرد دوستان بخره....
    اما در کل من اگه بخام سیستم گیم بخرم تمام تمرکزم رو روی گرافیک میزارم ولی خب اگه مشکل مالی نباشه خب داشتن یک cpu قوی هم خالی از لطف نیست....
    اما متاسفانه چون قبلا اینتل و انویدیا عمل کرد بهتری داشتن الان تو بازار نوسانات قیمت زیاده (دیروز یجا q8400 رو میداد 175 و x4 955 رو میداد 165 و وقتی بهش گفتم 955 قویتره بهم خندید و گفت amd داغ میکنه و بدرد نمیخوره ... خلاصه از این حرفهای بی ربط!)
    ولی بازم میگم برای دو تا 6870 یدونه phenom ii بالای 3 ghz کافیه ...!!
    اما این دوستمون فکر کنم کلا بیخیال amd شدن و بحث ما سودی نداره!

4. 2 کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

در کل هر کی یک نظری داره و باید بهش احترام گزاشت و امیدوارم بحثوم بدرد دوستان بخره....
    اما در کل من اگه بخام سیستم گیم بخرم تمام تمرکزم رو روی گرافیک میزارم ولی خب اگه مشکل مالی نباشه خب داشتن یک cpu قوی هم خالی از لطف نیست....
    اما متاسفانه چون قبلا اینتل و انویدیا عمل کرد بهتری داشتن الان تو بازار نوسانات قیمت زیاده (دیروز یجا q8400 رو میداد 175 و x4 955 رو میداد 165 و وقتی بهش گفتم 955 قویتره بهم خندید و گفت amd داغ میکنه و بدرد نمیخوره ... خلاصه از این حرفهای بی ربط!)
    ببین دوست عزیز بزار یه چیزیو بگم خیالت راحت باشه منم فکر میکردم کارت گرافیک مهمه اما وقتی اینارو دیدم واقعا گفتم مچ بودن سیستم با ارزشه.
    قبلا core 2 quad 6700 داشتم با 580 راه اداختم دیدم توی بازی کرایسیس بالای 40 فریم نمیگیرم همین فریم رو با کارت گرافیک 5870 هم گرفتم در نتیجه اصلا ارتقا کارت اهمیتی نداشت.
    در بازی gta iv فقط و فقط cpu مهمه همین کارت 8800 gts هم با 580 فرقی نمیکنه چون گرافیک بازی نمیدونم چجوری بگم بر مبنای cpu ساخته شده خودم با چشم خودم تفاوت core 2 quad 6700 رو با i5 2005 در بازی gta iv دیدم که کاملا 25 فریم اضافه گرفتم
    در بازی metro 2033 با quad 6700 بالای 40 فریم نمیگرفتم اما با i5 2500 بالای 50 فریم گرفتم
    تا اینجا این بازیارو امتحان کردم فقط تنها بازی که فعلا برای من عوض کردن cpu تاثیری نداشت بازی آساسین 2 بود اونم با 5870 فریم 45 میگیرفتم اما با کارت 580 فریم ثابت 60
    یعنی نتیجه میگیریم الان بیشتر بازیها به سمت قدرت cpu مخصوصا فرکانس بالا نیاز دارن

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

از همه دوستان ممنون که کمکم کردید
    بدتر تو شک افتادم
    AMD Or Sandy Bridge
    1366 هم که چیز خوبی با این بودجه در نمیاد.
    همون وایستم بعد عید بهتره شاید تکنولوژی هم بهتر شد
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از همه دوستان ممنون که کمکم کردید
    بدتر تو شک افتادم
    AMD Or Sandy Bridge
    1366 هم که چیز خوبی با این بودجه در نمیاد.
    همون وایستم بعد عید بهتره شاید تکنولوژی هم بهتر شد
    ممنون
    شما sandy bridge رو با amd مقایسه میکنی؟
    بهترین کار میدونی چیه برو بنچمارکهارو قشنگ ببین تا از این دو راهی دربیای.
    موفق باشین.

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

شما sandy bridge رو با amd مقایسه میکنی؟
    بهترین کار میدونی چیه برو بنچمارکهارو قشنگ ببین تا از این دو راهی دربیای.
    موفق باشین.
    من منظورم اینه که نسبت به بودجم ببینم کدوم بهترین کاراییرو بهم میده
    اونو که میدونم سندی بریج تو بازی از i7 980X هم بهتره
    واسه همین موندم تو دو راهی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من منظورم اینه که نسبت به بودجم ببینم کدوم بهترین کاراییرو بهم میده
    اونو که میدونم سندی بریج تو بازی از i7 980X هم بهتره
    واسه همین موندم تو دو راهی
    بزار یه چیزیو بگم میخای یا سیستمیو ببند که به دلت بشینه مثل من . نمیخای هم اصلا سیستم ارزون بخر خودتو راحت کن.حالا 100 تومن اضافه خرج کن ولی ازش راضی باشی.

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین دوست عزیز بزار یه چیزیو بگم خیالت راحت باشه منم فکر میکردم کارت گرافیک مهمه اما وقتی اینارو دیدم واقعا گفتم مچ بودن سیستم با ارزشه.
    قبلا core 2 quad 6700 داشتم با 580 راه اداختم دیدم توی بازی کرایسیس بالای 40 فریم نمیگیرم همین فریم رو با کارت گرافیک 5870 هم گرفتم در نتیجه اصلا ارتقا کارت اهمیتی نداشت.
    در بازی gta iv فقط و فقط cpu مهمه همین کارت 8800 gts هم با 580 فرقی نمیکنه چون گرافیک بازی نمیدونم چجوری بگم بر مبنای cpu ساخته شده خودم با چشم خودم تفاوت core 2 quad 6700 رو با i5 2005 در بازی gta iv دیدم که کاملا 25 فریم اضافه گرفتم
    در بازی metro 2033 با quad 6700 بالای 40 فریم نمیگرفتم اما با i5 2500 بالای 50 فریم گرفتم
    تا اینجا این بازیارو امتحان کردم فقط تنها بازی که فعلا برای من عوض کردن cpu تاثیری نداشت بازی آساسین 2 بود اونم با 5870 فریم 45 میگیرفتم اما با کارت 580 فریم ثابت 60
    یعنی نتیجه میگیریم الان بیشتر بازیها به سمت قدرت cpu مخصوصا فرکانس بالا نیاز دارن

دوست من خیالم راحته!
    من نگفتم cpu تاثیر نداره گفتم گرافیک تاثیرش بیشتره....
    در ضمن q6700 با فرکانس 2.66 برای گیم اصلا مناسب نیست و مطما برای 580 محدودیت ایجاد می کنه و بعد از تعویضش با i5 2005 انتظاری به جز افزایش فریم تو گیم نباید داشته باشید....
    (بازی gta یک بازی پورت شده با باگهای فراوونه و اصلا ملاک خوبی برای مقایسه نیست)
    در ضمن بحث ما سر p/p بود که کدوم cpu بهتره ....
    تو گیم فرکانس بالا تاثیر داره اما معماری و کش هم بی تاثیر نیست و یکی از عواملی که باعث شده این تفاوت رو احساس کنید معماری پردازنده هست و یکی از عوامل برتری اینتل هم همین معماریه پردازنده های اینتله که amd حالا حالا ها به گردش هم نمیرسه!

11. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

راستی بعد عید فکر نکنم اونقدرا هم قیمتها بیاد پایین.والا من که توی cpu تا حالا افت قیمت ندیدم فوق فوقش 10 تومن.
    رم هم که حالا حالاها جا افتاد دیگه 35 تومن 1333 2 گیگ رو میدن 1 سال پیش 120 تومن بود تا اینکه ddr4 بیاد اونم تازه بیاد ddr3 گرون میشه همانطور که ddr 1 الان 250 مگش 30 تومنه چون دیگه تولید نمیشه.
    پاور هم که ماشالا رفته رفته گرون میشه
    من تنها به کارت گرافیک اعتقاد دارم ارزون بشه اونم نه بیشتر از 100 تومن.مگه نمیبینی بازار ایران کارت 500 دلاری 580 رو الان با برند گیگابایت با گارانتی 800 تومن میده تازه 6990 رو اگه 600 دلار میدادن امید بود الان 700 دلار قیمتشه ایران بیاد میشه 1 میلیون .دلار هم که وضعیتش خرابه هی بالا میره

13. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

خواهش میکنم...

مطمئنا همین طوره.

حرف من اینه که قدرت VGA محدود نشه... همین مثالی که دوستمون taghdirrr زدن جالب بود(البته GTA IV بازی خوبی برای مقایسه نیست ولی در کل در گیم های وابسته به CPU این اتفاق میافته...)

(دیروز یجا q8400 رو میداد 175 و x4 955 رو میداد 165 و وقتی بهش گفتم 955 قویتره بهم خندید و گفت amd داغ میکنه و بدرد نمیخوره ... خلاصه از این حرفهای بی ربط!)
    از یک طرف خندم میگیره...

از طرف دیگه میگم بیچاره مشتری هایی که میرن پولشونو دست اینا میدن برای جمع کردن سیستم...

البته صفحه قبل میگفتید Athlon II

تصمیم گیری با خودشونه...

موفق باشید.

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------

AMD Or Sandy Bridge
    دوست خوبم اگه میتونی کمی بیشترهرینه کنی و با مشکل ساتا 2 کنار بیای در خرید Sandy Bridge شک نکن.

موفق باشی.

15. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •