سلام
من اون پچو که اجرا می کنم و فایلای تم رو کپی می کنم تو پرسونالایز چیزی نمیاد !!
سلام
برای اونا از برنامه XWindowsDock استفاده کنید!اینو که بلدم اون آیکون های نرم افزار پایین صفحه به شکل ویندوز مک هست اونو میگم!
مشکلتون رو دقیق متوجه نشدم ! اگه میشه واضح تر توضیح بدیدمکل اینجاست که توی دیسپیلی نمیشه زوم کرد
برا من روی 125% بود برا همین اینجوری شده
رو صد درصد که گذاشتم درست شد ولی الان خیلی ریزه ، راهی نداره؟؟؟؟
بعد اون تولزبار رو چه طوری شبیه مک کنم؟
هیچ مشکلی تاحالا نبوده در این باب ! اگه میشه مراحلی رو که انجام دادید بگسد تا بشه بهتر راهنمائی کرد.سلام
یه موردی که به ذهنم میاد این هست که تم هارو مستقیم اضافه کنید، حتی بدون پچ هم قالب کلی تم ها اجرا میشه !!
اینو میگم
اگه رو 125 باشه کار نمیکنه، حتما باید روی 100 باشه
برا من 100 خیلی ریزه (مخصوصا این تم)
نمیشه روی 125 بیارمش
بعد من بخوام تولز بارم مثل عکسی که گذاشتی بشه چی کار کنم؟
شما با راست کلیک روی دسکتاپ و انتخاب view/larg icons رو هم تست کنید. بنده خودم الان تست کردم و سیستم روی 125 هم مشکلی نداشت !
در مورد این هم که بخواید تولز بار مثله عکس داشته باشید ، دقیقا مراحل رو طی کنید کافیه ! بنده الان دقیقا همون دسکتاپ رو دارم
یه بار دیگه هم همین مراحل رو رفتم
ولی این سری روی 100% هم دیگه کار نمیکنه، یه بار روی 150 کار کرد ولی سری بعدش دوباره از کار افتاد،
این کیفیت نداره !برای اونا از برنامه XWindowsDock استفاده کنید!
با کیفیت تر سراغ نداری؟
سلامهیچ مشکلی تاحالا نبوده در این باب ! اگه میشه مراحلی رو که انجام دادید بگسد تا بشه بهتر راهنمائی کرد.
یه موردی که به ذهنم میاد این هست که تم هارو مستقیم اضافه کنید، حتی بدون پچ هم قالب کلی تم ها اجرا میشه !!
پچو Run as Admin کردم ! اون سه تا گزینه رو Patch کردم ! سیستم رو ریست کردم ! اون فایل که تم بود رو تو win2s/resource/ theme کپی کردم !!
رفتم Personalize و هیچ تمی به اسمه Eluna Top 1 نبود !!
نه دوست عزیز ، قیلتر نیستن ! حالا شما هر کدوم رو خواستید بگید تا آپلود کنیمدرود
لینک ها قیل- طره ؟؟
هیچ مشکلی نیست ! در هر دو کار میکنه ! مراحل رو دقیق دنبال کردید ؟!چرا کار نمیکنه
به 32 بیتی یا 64 بیتی ربت داره
یعنی چطوری روی هیچکدوم کار نمیکنه ؟! پس روی کدوم گزینس الان ؟! شما درایو کارت گرافیک رو دوباره نصب کن و تست کنیه بار دیگه هم همین مراحل رو رفتم
ولی این سری روی 100% هم دیگه کار نمیکنه، یه بار روی 150 کار کرد ولی سری بعدش دوباره از کار افتاد،
کدوم نسخه رو امتحان کردید ؟! من از 5.06 استفاده میکنم و کیفیتش خوبهاین کیفیت نداره !
با کیفیت تر سراغ نداری؟
شما حتما فایلهای رجیستر Add Take Ownership Option رو هم نصب کنید و فایل explorerframe.dll رو هم در پوشه ویندوز جایگزین فایل اصلی کنید و دوباره مراحل پچ رو از نو انجام بدیدپچو Run as Admin کردم ! اون سه تا گزینه رو Patch کردم ! سیستم رو ریست کردم ! اون فایل که تم بود رو تو win2s/resource/ theme کپی کردم !!
رفتم Personalize و هیچ تمی به اسمه Eluna Top 1 نبود !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)