تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: MSI 6950

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

در جواب همه نظرات دوستان باید بگم که همچنان تو بوالااستروم افت فریم هست و با برنامه FRAP تست کردم 38 فرم بیشتر نمیده این در حالی هست که همین امروز یه 450 گرفتم و انداختم رو سیستم و با همون تنظیمات 20 قریم گرفتم یعنی اینقدر فاصله این کارت با 450 کم هست
    البته cod7 رو هم نصب کردم البته با پچ 65 مگابایتی که برای رفع مشکلش از اینترننت دانلود کردم اصلاً مشکلی نداره و تمام مشکلات رو رفع کرده در ضمن سیستم 4 گیگ رم داره ویندوز 7 64 بیتی سرویس پک 1 هست دوستان CPU955 AMD هست که اوور شده به 3.4 گیگاهرتز

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در جواب همه نظرات دوستان باید بگم که همچنان تو بوالااستروم افت فریم هست و با برنامه FRAP تست کردم 38 فرم بیشتر نمیده این در حالی هست که همین امروز یه 450 گرفتم و انداختم رو سیستم و با همون تنظیمات 20 قریم گرفتم یعنی اینقدر فاصله این کارت با 450 کم هست
    البته cod7 رو هم نصب کردم البته با پچ 65 مگابایتی که برای رفع مشکلش از اینترننت دانلود کردم اصلاً مشکلی نداره و تمام مشکلات رو رفع کرده در ضمن سیستم 4 گیگ رم داره ویندوز 7 64 بیتی سرویس پک 1 هست دوستان CPU955 AMD هست که اوور شده به 3.4 گیگاهرتز
    من قبلا هم گفتم آیا درایور 6870 رو به روز کردید؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز ، منم یک 5850 دارم که تو این بازی و در رزولوشن 1680-1050 و aa 4x حدود 33-35 فریم می ده!!! احتمالأ بازی مشکل داره یا از تکنولوژی physx استفاده کردن که این طورری شده . ممکن هم هست که با درایو کاتالیست بعدی مشکل حل بشه .
    کارت شما به میزان 100% از 450 قوی تره ، این اختلاف کم هست؟!! فکر کنم مشکل اصلی اینه که شما از کارتتون بیش از حد انتظار دارین .
    ----------------------------------------------
    فریم ریت سایر دوستان تو این بازی چه طوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من درست متوجه نشدم منظورتون از موتور چی هست؟
    موتورهایی که شخصیت بازی و رفقاش سوار شدن...bike

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

من قبلا هم گفتم آیا درایور 6870 رو به روز کردید؟

درایور آخرین ورژن هست دوستان
    الان بازی اومده که میخوام بازی کنم و مشکل داره وایسم تا 2- 3 ماه دیگه که این ATI منگول میخواد درایور بده تا این مشکل رو رفع کنه ... به چه دردی میخوره تا اونموقع هم 20 تا بازی دیگه با همین وضعیت میاد اونوقت هم باید تا 100 سال دیگه صبر کنم حتماً درایور میخواد بده

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

موتورهایی که شخصیت بازی و رفقاش سوار شدن...bike
    آخه منظورتون رو متوجه نشدم...

شما میگید نقطه های سبز رنگ به نمایش میاد چه ربطی به موتور داره... اصلا ولش کن مهم نیست مشکل بر طرف شد؟!

الان بازی اومده که میخوام بازی کنم و مشکل داره وایسم تا 2- 3 ماه دیگه که این ATI منگول میخواد درایور بده تا این مشکل رو رفع کنه ... به چه دردی میخوره تا اونموقع هم 20 تا بازی دیگه با همین وضعیت میاد اونوقت هم باید تا 100 سال دیگه صبر کنم حتماً درایور میخواد بده
    والا نمیدونم برای چی برای شما این طوریه... یکی از دوستای من با 5870 راحت فریم میگرفت با درایور نه چندان آپدیت...

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما مشخصات کامل سیستمتون رو می گین؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخه منظورتون رو متوجه نشدم...

شما میگید نقطه های سبز رنگ به نمایش میاد چه ربطی به موتور داره... اصلا ولش کن مهم نیست مشکل بر طرف شد؟!
    منظورم همون رقص نوره
    اره...دیگه اون نقاطو ندیدم،راستی بعد از انلاک باید فرکانس gpu و ram رو ،رو مقدار 6970 بزارم؟
    اصلا این بایوس 6970 MSI مدل مرجع رو از کجا گیر بیارم که مطمءن باشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اره...دیگه اون نقاطو ندیدم،راستی بعد از انلاک باید فرکانس gpu و ram رو ،رو مقدار 6970 بزارم؟
    اصلا این بایوس 6970 MSI مدل مرجع رو از کجا گیر بیارم که مطمءن باشه؟
    یکسری سایت های داخلی و خارجی آموزش کامل این کارو نوشته بودن... اسم دقیق نمیدونم کمی بگردید در سایت های معتبر پیدا میکنید...

در کل راضی هستید؟! فکر میکنم خیلی وقت بود میخواستید ارتقا بدید... یه مدتی بود با هم در مورد VGA ها سرچ میکردیم!

10. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اره عزیز.دیگه کلافه شدم از بس میگفتم بهتره باز صبر کنم
    درسته که یه کم عجله کردم واسه خرید 6950 ...شاید 1/2 ماه دیگه 40/50 هزار تومن ارزون بشه ولی دیگه حوصله صبر کردن نداشتم...راضی که هستم ولی من هنوز چیز خاصی از گرافیک بازیها متوجه نمیشم چون (نخندینااااا)6950 رو رو یه مانیتور 17 crt گذاشتمپول مانیتور هنوز جور نشده.راستی تابستون یه 5850 برای دوستم گرفتیم 320...در صورتی که قیمت جهانیش 280 دلار بود...حالا نمیدونم چرا باز اختلاف اینقدر زیاد شده...بنچارو که میبینم میگم چرا کارت من اینقدر پایینتر از 570 هستش...خوش به حال عرفانایشالا بهت اساسی تو کیفیت بازیا حال بده

12. این کاربر از jojo_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •