تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 66

نام تاپيک: میرمهنا

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا احساس میکنم که آتیش گرفتن ها و انفجار ها خیلی جالب طراحی نشدن!
    مثلا تو ثانیه 48 از همون ویدئوی قبلی وقتی درشکه آتیش میگیره رو خیلی بد درست کردن!

آدم احساس میکنه که همه چیز هایی که تو صحنه هستند تو یه لایه قرار گرفتند و آتیش و بند و بساتش تو یه لایه جدا از بقیه!
    یعنی انگار بعدا انداختن رو کار!

منظورم این نیست که اینطوریه ها!میگم مثل فیلم فارسی ها شده!

ثانیه 59 تا 1:01 رو یه نگاه کنید!
    نمیدونم چرا بعد از اولین شلیک یه دفعه بشکه سوراخ میشه!البته سوراخ شدنش رو خیلی باحال درست کردن ولی نمیدونم مال چیه!
    بعدشم نفهمیدم چرا تفنگ طرف تو لگد زدن delay داره!
    شایدم من اینطوری فکر کردم! آخه من تا حالا اسلحه دستم نگرفتم!

2. 3 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه prince 0f persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند مورد به نظرم رسید که از لحاظ طراحیه.
    یکیش همون اوایل که یه مرد در حال صحبت کردنه. من به جز صدا گوینده صدای دیگه ای نمی شنوم مثلا صدای بادی پرنده ای چیزی. انگار تو خلا گفته می شه. ( جدا از این که تو خلا صدا نداریم ) حالا نمی دونم من نمی تونم تشخیص بدم یا فقط تو همین صحنه این طوریه.
    مورد دیگه رابط کاربری و HUD هست.
    HUD به نظر خیلی ساده می یاد و بعضی اوقات با محیط هم رنگ می شه که از سریع دیده شدنش توسط بازیکن جلوگیری می کنه.
    حالا نمی دونم بلر شدنش به خاطر کیفیت پایینه ویدیو هست یا واقعا چنین امکانی تو بازی هست.به نظرم یه کم بلر شدن می تونه حس شلیک و انفجار و القا کنه اگه به مشکل قبلی دامن نزنه.
    نمی دونم اون اعلایم HUD نشون دهنده ی چی هستن ولی به نظرم زیاد خوب معنا رو نمی رسونن برای یه بازیه شوتر فک کنم باید بازیکن با نگاه اول HUD رو بفهمه.
    اون صحنه ای هم که بازیکن به یه اسلحه می رسه، به نظرم اینترفیسش خوب نمی یاد. بزرگه و جلوی دید بازیکن رو می گیره.
    در مورد اسلحه ها به نظرم لگد rifle (فارسی شو نمی دونم) یکم غیر طبیعی شده ولی لگد تپانچه خیلی خوب کار شده.
    در مورد چیزای دیگه نمی تونم خوب نظر بدم چون صحنه های گیم پلی چندانی نداشت در کل به نظر گیم پلی روون می یومد.

4. 3 کاربر از prince 0f persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویدئوی جدید رو دیدم.
    با نظرات دوستمون در مورد HUD موافقم

در مورد صدای گوینده در اول کلیپ هم حق با ایشونه! اما فکر کنم در این مورد خودشون خواستند که اینطوری بشه یعنی انگار یه حالتی به بازیکن دست داده که همه حواسش متوجه اون آقا شده! به نظر خوب میومد

اما هنوط هم انفجار ها بسیار مصنوعی هستند و مثل فیلم فارسی میمونن.

تو ثانیه 10 به نظر میاد اسب ها 2 بعدی هستند!
    یعنی انگار که روی کاغذ کشیده شدن و بعد بلندشون کردن! به پشت اسب سمت راستی دقت کنید! چرا اینقدر لبه های کمرش تیزه؟
    بعدشم اون 2 تا اسب زیر درخت به اون گندگی واسادن، از سایه هایی که روشون افتاده معلومه که زیر سایه درخت هستند اما سایه خودشون رویه زمین یه طور دیگست!

آب رو خوب درست کردن قشنگ شده اما ای کاش یه سری چیزا رو رعایت میکردند.مثلا آبی که چنین رنگ آبی ای رو داره وقتی یه تیکه چوب توش فرو بره و با توجه به زاویه دوربین(به خاطر پدیده شکست نور) میشه چند سانتی از چوب رو که زیر آب هست رو دید! اما اینجا هیچ چیزی در زیر آب دیده نمیشه!

محیطی که تو ثانیه 13 درست کردن به نظرم جالب شده! یعنی خوب از آب در اومده!البته از لحاظ تاریخیشو نمیدونم ها!فقط از لحاظ بصری میگم!

تو ثانیه 25 وقتی دست پیره مرده میره بالا، داخل آستینش دیده میشه! یکمی نا فرمه! دقیقا نمیتونم بفهمم که ایرادش چیه اما یه مشکلی داره!

ثانیه 29 رو نگاه کنید!
    پارچه ای که روی 4 تا بشکه ها افتاده. اون 2 تا بشکه ای که رو به انفجار هستند و اون قسمت از پارچه که بین این 2 بشکه هست رو دقت کنید! به نظرتون چرا کمی پارچه به سمت چپ کشیده شده؟ آیا اگه تو دنیای طبیعی یه پارچه رو اینطوری بندازید رو بشکه ها به این شکل در میاد!؟ نه!پارچه صاف میشه و هیچ انحنایی نمیگیره به خودش.
    (البته این چیزی که میگم شاید خیلی گیر باشه اما برای مثال UDk یه ابزاری داره که میتونی یه طوری این ها رو درست کنی که مثل واقعیت باشه، تازه ابزار های جدید تری هم هست که من خیلی بلد نیستم بهتره silsin جان در این مورد نظر بدن.بازم میگم شاید این خیلی گیر الکی به نظر بیاد.اما ما الان تو سال 2011 هستیم و باید بازی مطابق با بازی های سال 2011 بسازیم و نه در حد 2000!!!!)

اگه همین ثانیه 29 رو با پلی و پاز کردن نگاه کنید(یا با نرم افزار های مخصوص ادیت فیلم) همون مشکل ناپدید شدن آنی در هنگام انفجا-که تو ویدئوی قبلی هم بود و من به اون اشاره کرده بودم- رو میبینید.البته باید از سایه اش بفهمید.اگه دقت کنید میبینید که در یک آن سایه در از بین میره و بعد در یک آن لاشه در(عجب کلمه داغونی استفاده کردم) روی زمین ظاهر میشه.
    تو این صحنه هم انفجار مصنوعی کاملا قابل مشاهده است اما به نظرم گرد و خاک های انفجار رو خوب درست کردن!باحال و طبیعی شده

تو ثانیه 41 و 42 به سایه های دقت کنید : ثانیه 41 سایه دیوار ساختمان روبرویی و تو ثانیه 42 : ثانیه چوب های داربست.
    خیلی رانژه شده(یعنی تابلو دندونه دندونه شده) البته تو ثانیه 43 اینطوری نیست.
    امیدوارم که ایراد از ویدئو باشه و توی بازی اینطوری نباشه!

تو ثانیه 45-46 2 تا بشکه کوچیک رو بالکن هست که طرف به اولی تیر میزنه و دومی هم میترکه! به نظرتون غیر طبیعی نیست؟ آخه حداقل 5 متر با هم فاصله دارند!چرا باید با انفجار یکی اون یکی هم منفجر بشه؟ کمی جلوتر بشکه های بعدی هم با همین فاصله از همدیگه منفجر میشن! و همه این اتفاق ها(ترکیدن بشکه اول و در پی اون دومی و سومی) تو چه بازه زمانی میوفته؟ تنها تو زمانی که اسلحه شلیک میشه و یعد از تموم شدن لگدش میتونید ببینید که همه بشکه ها ترکیدن.یعنی در کثری از ثانیه! اگه یه فیتیله هم بینشون بود بازم به این سرعت نمیشد هر 3 تا رو ترکوند!!!!!

یه چیز باحال تر پیدا کردم همین الان! هیف که نمیتونم ثانیه ها رو با صدم ثانیه بیان کنم!یعنی نرم افزارش رو ندارم!شما ثانیه 46 رو نگاه کنید! البته به طور آهسته و با پاز و پلی! سعی کنید فیلم رو جایی نگه دارید که اسلحه شلیک شده و لگدش اون رو برده به منتحی الیه(درست نوشتم؟؟؟؟) سمت چپ تصویر! جایی که هنوز نشونه صلیبی شکل وسط تصویر درست روی بشکه هستش! اگه اینطوری تصویر رو نگه دارید میبینید که یه مقداری از بشکه سمت چپی از کنار اسلحه دیده میشه!
    اینجاست که میفهمید بشکه سمت چپی داره منفجر میشه(دورش داره نارنجی میشه) اما بشکه وسط تصویر هنوز هیچ اتفاقی براش نیوفتاده! پس به همین دلیله که بشکه ها اینقدر تابلو میترکن!

پایین افتادن اون یارو تو ثانیه 54-55 خوب دراومده !اون هم به نظرم طبیعی شده!

اون قضیه دیده شدن زیر آب تو ثانیه 1:01 خوب شده! فیزیک بدن مرد ها هم هنگام رد شدن از آب خیلی باحال شده!آدم دقیقا احساس کندی و راه رفتن توی قسمت 1 متری استخر بهش دست میده(دلم استخر خواست!)

لگد اسلحه هم تو ثانیه 1:03 خوب شده و اون ایراد ویدئوی قبلی رو نداره!

ثانیه 1:05 رو با پاز و پلی ببینید!(اونجایی که دوربین از بالا نشون میده و یه انفجار اون بالا میشه)
    اولا انفجار بالاست و به اون 2 نفر چه که اونطوری میپرن هوا(البته بقیه صحنه رو باید دید شاید پایین هم خبری باشه) دوما اگه خوب دقت کنید و رو دور کند ببینید متوجه میشد که 1 لحظه هر دو نفر پایینی ناپدید میشن! من نمیخوام مته به خشخاش بزارم اما رو دور تند هم یکمی تابلو میشه این قضیه!

تو ثانیه 1:08 اون بشکه ها همون بشکه های قبلیا و اصلا اصول بازی سازی اینه که از آبجکت ها چندین بار و در اشکال و زاویه های مختلف استفاده بشه اما فکر کنم یکمی زیادی گنده اس ها!نه؟
    تو ثانیه 1:09 خونی که از سرباز دشمن بیرون میپاشه هم خوب در اومده قشنگه!

اگه همه در ها مثل در ثانیه 1:13 منفجر میشدن خیلی خوب میشد!

ببینید این ایرادات به تمام بازی ها وارده !حتی بازی uncharted 3 که تریلرش اومده بود بیرون و شبکه هفت نشون داد، کارشناس برنامه از یه جاش ایراد گرفت!گفت این یارو خیلی راحت تنه درخت 5 متری رو با یه حرکت انداخت زمین! البته خیلی تابلو نبود اما ناخدا گاه رو کسی که بازی میکنه تاثیر میزاره که بازی رو باور کنه یا نکنه.

در مورد گیم پل هم نمیشه نظر داد تا موقعی که خود بازی یا دموش بیرون بیاد!

6. 7 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

واقعا نقد خوبی بود!

8. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خدای من توی چه طوری این کار رو کردی؟

10. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون!لطف داری پرویز جان

خدای من توی چه طوری این کار رو کردی؟
    منظورت کدوم کار بود؟

البته دوستانی که متن منو میخونن توجه داشته باشن که این دیدگاه من در حد مدینه فاضله(حالا یکمی کمتر) بود!

خوب شاید ما بیرون گود واستادیمو میگیم لنگش کن!
    شاید واقعا توی یه کار تجاری واسه بازار ایران نشه این کار ها رو کرد!
    اما هرچی که هست فکر کنم از گرشاسب بهتر باشه! هم داستانش و هم گرافیک و ...

البته به نظر من 100% باید خود بازی رو هم بازی کرد تا بشه راجع بهش نظر داد.
    من احساس میکنم که توی گیم پلی و هوش مصنوعی هم ایراداتی داشته باشه!

البته تمام ایراداتی که من گرفتم بزرگ و تاثیر گذار نبودند، اگه بتونن چند تا چیز رو عوض کنن حتی تو نسخه های بعدی(اگه دشته باشه) بازم خیلی خوب میشه.مثلا اون ناپدید شدن آدم ها و در ها و صد البته انفجار های مصنوعی و غیر قابل باور!

باید قبول کنیم که ایرادات بزرگ تو بازی های بزرگ هم هست!قبلا هم گفتم مثلا infamous 1 ایرادات بزرگی داشت،هم تو گرافیک و هم هوش مصنوعی.مثلا تو اکثر جاهای بازی مثلا وقتی رو سطح شیب دار راه میرفت پاهاش تا مچ و حتی تا ساق میرفت تو سقف و ایرادات هوش مصنوعی هم داشت که بماند.

اما infamous 2 همه ایرادات رو برطرف کردند!من که بازی نکردم اما منتقدین اون رو با uncharted 2 مقایسه کردند!

مهم اینه که ما حقایق رو باور کنیم، میدونم سخته اما اگه بتونیم ایرادات خودمون رو بپذیریم میتونیم پیشرفت کنیم!

همون طور که مشتاقانه منتظر اومدن گرشاسب بودم، خیلی بیشتر منتظرم تا میرمهنا بیاد و برم بازی کنمش!
    اما امیدارم مثل گرشاسب تو زوقم نخوره و تا آخر بازیش کنم!

12. 4 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اما امیدارم مثل گرشاسب تو زوقم نخوره و تا آخر بازیش کنم!
    من که واقعا از گرشاسب لذت بردم . لذتم قابله مقایسه با بازیهایه خارجی بود ! چون هم داستانشو کامل متوجه شدم ( زیانم زیاد خوب نی ! ) هم ایرانی بود و پر از نکته اموزنده .
    یعنی من از بازی Last Planet 2 به اینور هیچ بازیی رو تموم نکردم چون وقت نداشتم ولی گرشاسب رو با لذت تموم کردم .

اگه با قیمت گرشاسب عرضه بشه 100 درصد میخرم و اگه 5 تومن باشه هم شاید !

در کل نمیدونم چرا بعد از بازی کردنه گرشاسب هم به بازیهایه ایرانی امیدوار شدم هم علاقه مند . البته اصلا قابله مقایسه با بازیهایه خارجی نبود ولی بودجه رو که نگاه میکردی میدیدی پیشه اونا قولیه واسه خودش !

14. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

سلام به همه دوستان. ببخشید که دیر شد. من تازه الان فرصت کردم که بیام پای کامپیوتر و از استقبال دوستان واقعا خوشحال شدم. این. بگم که هم من به شخصه و هم تیم بازی ساز کلا انتقاد پذیر هستیم. شکی نیست که بازی مشکلات زیادی داره اما ما تمام تلاشمون پیشرفت از نظر کیفیت و برطرف کردن ایرادات هست. خب من یه سری نکاتی رو می خواستم بگم که فکر کنم برای دوستان هم دونستنش خالی از لطف نباشه.

خب من در اول یاداوری می کنم که اون تریلری که اول دوستان دیده بودن بسیار قدیمی بوده. اینم لینک تریلر جدید با حجم های مختلف برای دوستانی که مشکل داشتن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    خب، مباحث خیلی زیاد بود و من نمی دونم از کجا شروع کنم، اما از یه جایی شروع می کنم دیگه!

- قبل از این که بحث رو شروع کنم می خواستم یه نکته ای رو بگم که شاید خیلی خوشایند نباشه. توی اون تریلر قدیمی تمام اون انفجارهایی که می بینید کامپوزیت هست و بعدا روی تریلر اومده و داخل بازی به این صورت نیست. البته فقط انفجارها الکیه و بقیه چیزها تماما مال خود بازیه. البته توی تریلر جدیده دیگه این طور نیست و همه چیز تماما از داخل بازیه.

-
    نمی خوام بد یه چیزی رو بگم اقا خوبه ولی من یه چیزی رو توی این دمو متوجه شدم .
    1-افت فریم

خب این موردی بود که تا حالا خیلی بهش اشاره شده و من یه سری توضیح می خوام در موردش بدم.

افت فریمی که توی اون تریلر قدیمی دیده می شد سه دلیل داره.
    1. خب اون تریلر مال 8 - 9 ماه پیش بوده و هنوز مراحل تست Performance و Optimize روش انجام نشده بود و یه سری باگ هایی داشت که باعث افت فریم می شده.
    2. کپچر همزمان از روی بازی باعث می شه یه بار اضافه ای به CPU وارد بشه و از نرخ فریم ریت بازی کم می کنه.
    3. انجین Torque (تورک) MultiTread نیست و در واقع یک هسته CPU رو بیشتر نمی شناسه. بنابراینن اگه شما یک CPU یک هسته ای با فرکانس بالاتر در تک هسته داشته باشین بهتر از چهار هسته ای با فرکانس پایین تر در هر هسته توی بازی میرمهنا به شما کار می ده. در واقع اگه سیستم کم هم بیاره از CPU هست نه بخش دیگه. تست PerfHUD موید این مطلبه. در واقع این مشکل از انجین هست . ممکنه بعضی وقتها افت فریم به وجود بیاره.

-
    جالبه . الان دوباره دیدم دشمنه توی دیوار نمی دوید فکر کنم یه دیوار نامریی جلوش بود .
    ثانیه 50 فیلم
    اون که اصلا نمی دوید. در اون لحظه در حال تیراندازی به بازیکن سعی کرد یه قدم به سمت راست برداره و به اسلحه ای که کنار پاش روی زمین افتاده بود گیر کرد و نتونست مسیرش رو ادامه بده. مشکل گیر کردن به اسلحه ها بعدا حل شد.

-
    راستی سندم واسه اون حرفم که سایه های دینامیکی وجودن داره
    کد:
    صفحه 4
    حالا یکی بهم بگه من اشتباه خوندم و متوجه شدم یا همین نوشته ؟
    خب این مقاله رو که خود آقای آقاجانی نوشته. اما اون موضوعی که شما گفتی رو من توش پیدا نکردم!

در ضمن دوستان فکر کنم منظورشون از motion capture اینه که از فایلهای آماده mocap استفاده کردن. نه اینکه الزاما حسگرهای motion دارن.
    توی ایران سه تا استودیو هست که امکانات ضبط حرکات MoCap رو داره. شرکت با بررسی این سه شرکت، یکی از اونها رو انتخاب کرد و تمام حرکات مورد نیاز توی اون استودیو توسط خود بچه های شرکت ضبط شد. جالبه بدونید بازیگر MoCap خود آقای آقاجانی بوده.

واقعا که الان به طور اتفاقی این یارو اقاجانی رو توی چت جیمیلم پیدا کردم تا این انتقادها رو کردم ان چنان بهم پرید که باید بودید و میدید.اصلا بیشتر من خودم هیچ چیزی نگفتم متن صادق رو کپی پیست کردم قاطی کرد/اینم بگم برای اولین دفعه قصدم فقط سوال بود اما نمی دونم اون چیش بود که اینطوری می کرد .ان چنان ناراحت شد که گفت می خوای من و بازی م رو بکوبونی گفتم اقا جواب بده چرا اینجوریه می گه نه تو قصد و نییتت یه چیز دیگست . من نمی دونم اینا با این اخلاقاشون به کجا می خوان برسن خدا می دونه
    آقای آقاجانی اصلا چنین آدمی نیست و فوق العاده شخصیت با اخلاق، صبور و انتقاد پذیری داره. احتمالا علت ناراحتیش مشکلی بوده که توی این چند روز براش پیش اومده و باعث شده چنین جوابی بده و گرنه در حالت عادی اصلا این جوری نیست.

خب اینا مواردی بود که تا قبل از پستی که صبح دادم مطرح شده بود. تا دوباره کامپیوترم هنگ نکرده، این پست رو ارسال می کنم و اگه شد همین امشب و اگه نشد تا فردا راجع به بقیه موضوعات با هم صحبت می کنیم.

16. 7 کاربر از mr_sasma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

من آقای آقاجانی رو می شناسم توی دانشگاهمون یه کلاس آموزشی گذاشتیم از ایشون دعوت کردیم زحمت آموزش رو بکشن
    انصافا خیلی با اخلاق هستند و خیلی هم با معلومات
    جدا انتقاد پذیریشم بالاست چون باهاش سر بازی و سر صحبتای فروم بحث داشتم ولی فک می کنم مشکل براشون پیش اومده که عصبانی بودن هر چند که نمی تونم تصور کنم اصلا عصبانی شن
    ولی باور کنید من شخصیتی آروم تر تاحالا ندیدم
    حرف MR_sasma رو راجع به آقای آقاجانی کاملا تایید می کنم البته بازیو ندیدم که قسمت های مربوط به بازیو تایید یا رد کنم
    ممنون دوستان
    Last edited by alisahaf70; 13-05-2011 at 06:36.

18. 3 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

مبحث دیگر این جلسه بررسی بازی میرمهنا است:

در قسمتی از رندرینگ این بازی ، اگر چه برگ ها سایه دارند ؛ اما با لرزش آن ها توسط باد ، هیچ حرکتی قابل مشاهده نیست . در حقیقت ، به دلیل هزینه های سخت افزاری موجود ، تکنیک مورد نیاز برای به حرکت در آوردن سایه ها حذف شده است.
    اگر دیوارهای سنگی را بنگرید ؛ برجستگی های آنرا مشاهده می کنید. در حقیقت از Parallax map که به طور دستی ساخته شده است ؛ ما بعنوان Normal map استفاده کرده ایم. اما به دلیل هزینه های سخت افزاری از تکنیک Parallax map صرفنظر شده است.
    حرکت پوشش گیاهی از طریق Vertex Shader مقدور شده است. همه اشیاء با استفاده از تعدادی به اصطلاح Surface map ، جزئیات (detail ) گذاری شده اند.
    پارچه ای که روی درشکه اسب نمایان است ؛ علاوه بر تکسچر و Normal دارای یک detail نیز هست که شما می توانید حتی بافت ریز پارچه را بدون افت کیفیت تصویر مشاهده کنید.
    اگر به دست بازیکن دقت کنید ؛ تقریباً تمام سلول های روی پوست را نیز می بینید؛ در این مورد نیز هیچ تکسچر بزرگی استفاده نشده است .
    همچنین روی هر شئ که زوم کنید ؛ سایر اشیاء پیرامون به شکل محو قابل مشاهده اند.
    بازی میرمهنا، بسیار تحت تأثیر بازی Call Of Juares بوده است. در واقع بامهندسی معکوسی که تحقق یافته ؛ ابتدا بازی Call Of Juares طبق شیوه ای که فرا گرفتیم بررسی شده و هسته رندر آن استخراج شده و سپس سعی کرده ایم به همان شیوه یک چرخه رندر برای این بازی بسازیم.
    اگر دقت کنید اگر سر خود را بالا آورید ؛ ابرهایی که در ابتدا روشن بوده اند؛ به مرور روشنایی خود را از دست می دهند و از حالت اغراق آمیز در هاله نور خارج می شوند. این همان تکنیک HDRL است که به ویژه در Call Of Juares نمود بیشتری نسبت به میرمهنا دارد.
    بعلاوه تکنیک shadow map توسط یک همکار خارجی به مدت طولانی در این پروژه انجام شده است.

این قسمتی که قرمز کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •