تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 13 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 129

نام تاپيک: رازِ شاگرد اول شدنِ شاگرد اولها چیست ؟؟؟ ( شاگرد اولها پاسخ بدهند )

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

دوران دبیرستان درس هندسه معلممون یرای هفته بعد تمرین هایی یا از کتاب یا از خودش می گفت تا حل کنیم
    یه سوالی رو داده بود که حل کنیم اتفاقا تمرین کتاب بود من هم کلا یادم رفته بود ساعت اول عصر هم کلاس داشتیم
    اومدم دیدم اون میگه نوشتی این میگه نوشتی . . . چی؟ جالب اینکه اصلا نمیدونستم چه تمرینی هست
    رفتم یه گوشه ای نشستم نزدیک به ربع ساعت یه چیزی نوشتم اومدم پیش شاگرد اول کلاس دیدم اونم ننوشته( تعریف از خودم نباشه) نشونش دادم گفتم به نظرت این درسته یه نگاهی کرد گفت آره نشست و کامل کپی کرد نه فقط اون که تقریبا همه کلاس کپی کردن. اگه اون شاگرد اوله جای من بود مطمئنم به هیچکی نمی داد کپی کنه . سرکلاس هم رفت جوابو نوشت استاد هم تایید کرد . شاید یکی بپرسه چرا من نرفتم بنویسم . من تاقبل دانشگاه یه بچه ساکت والبته بسیار کمرو که حتی از معلم سوال هم نمی کردم . سوالی هم اگه داشتم به بقل دستیم حالی می کردم اون می پرسید ( اگه همین کمرویی من نبود الان خیلی پیشرفت کرده بودم )

2. 6 کاربر از MosaferJade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اول از همه تشکر بسیار از ایجاد کننده تاپیک و دوستانی که تجربیاتشونو در اختیار بقیه گذاشتن... یکی از عالی ترین تاپیک های انجمن متفرقه هست...

-------------------------------------

برای خود من چند تا سوال ایجاد شد که گفتم بپرسم:

1-درس خواندن در مدارس مختلف برای کسی که میخواد درست و حسابی درس بخونه چه فرقی میکنه؟

مثلا من در مدرسه ی دولتی درس میخونم و یکی از دوستام در غیر انتفاعی... برخی از فرمول ها و مباحث رو به کل به ما یاد نمیدن!!! یعنی خودمون باید بریم دنبالش و این کتاب اون کتاب و ... به نظرتون چه قدر تاثیر داره و آیا ارزش داره خرج غیر انتفاعی کنیم؟

2- برای استراحت بعد از رسیدن به خانه چه میکنید؟

4. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

به نظر من بدترین کار اینه که پایانی برای اتمام دروس در نظر نگیرید

شما اگه فرض کنید که دقیقا 20 دقیقه ی دیگه امتحان شروع میشه ، با جدیت فوق العاده ای شروع میکنید به درس خوندن و تمام کلمات رو با سرعت جذب میکنید ، اما اگه فرض کنید که فعلا 3-4 ساعتی وقت هست ... ممکنه خیلی کندتر و آرومتر بخونید ...

من هرموقع دیدم که وقت کم دارم ، بهتر عمل کردم ! یادمه یه جایی هم خونده بودم که : کاری که احساس کنی همیشه وقت داری انجامش بدی ، هیچوقت وقت نمیکنی که انجامش بدی !
    مطلب شما کاملاً درسته و برای اکثر بچه ها بار ها به اثبات رسیده...اما این شیوه بسیار غلط و اشتباهه
    شما اگر یک درسی رو مداوم و پیوسته در طول ترم به آرامی بخونید ، برای دراز مدت ملکه ی ذهنتون میشه و میتونید سالیان دراز از اون علوم استفاده کنید . علاوه بر اون ، در یک مقطع زمانی ، فشار کمتری به ذهنتون میاد... اما اگه بذارید واسه قبل از امتحان ، به علت استرس و ناچاری ، درس رو به خاطر میسپارید ، اما دو روز بعد از امتحان ، هر چی خوندید ، از یاد می برید.

شما یک راننده رو فرض کن ، اگه این راننده با سرعت آروم ماشین برونه ، مرتب حواسش به منظره های اطراف میوفته و نمیتونه روی رانندگی تمرکز داشته باشه ، اما اگه همین راننده سرعتش رو بیشتر کنه ، مجبوره تمام حواسش رو معطوف به رانندگی کنه و به عوامل محیطی دیگه توجهی نکنه ، فقط و فقط هوش و حواسش رو بده به رانندگی ، یک محصل هم همینه ...
    در مورد این مثالی هم که زدید ، بزارید این جمله رو بگم ؛
    آهسته و پیوسته رفتن خیلی بهتره

6. 2 کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

1-درس خواندن در مدارس مختلف برای کسی که میخواد درست و حسابی درس بخونه چه فرقی میکنه؟

مثلا من در مدرسه ی دولتی درس میخونم و یکی از دوستام در غیر انتفاعی... برخی از فرمول ها و مباحث رو به کل به ما یاد نمیدن!!! یعنی خودمون باید بریم دنبالش و این کتاب اون کتاب و ... به نظرتون چه قدر تاثیر داره و آیا ارزش داره خرج غیر انتفاعی کنیم؟

1- مهم نیست که توی کدوم مدرسه و در کدوم مقطع و در کدوم شهر و در کدوم محل درس میخونی ، هرجا که درس میخونی سعی کن بهترین باشی ، اینجوری ، چه توی کنکور ، چه توی مسابقات علمی دیگه میتونی پا به پای بچه های مدارس دیگه رقابت کنی
    مثلا برای کتاب های کمک درسی تهیه کنی ، بچه ها اون مدرسه ها هم از همین کتابها استفاده میکنن ، دیگه میمونه اینکه میخوای پول اضافی بریزی توی شکم اون مدارس غیر انتفاعی یا نه ! فقط ممکنه دبیران اون مدارس یه سری نکات اضافه بگن که در هر صورت فرقی نداره چون کنکور 100% از کتاب درسی هست نه خارج از کتاب
    مثلا معلم ریاضی میاد برای سال اول دبیرستان، سوالات حسابان سال سوم میده که مثلا این دانش اموزان قوی بشن ، در هر صورت این دانش آموزان میرن سال سوم و به موقعش اون مطالب رو یاد میگیرن ... پس فرق چندانی نداره

2- سعی کن حالت نرمال خودت رو طی کنی
    مثلا یکی عادت داره تا ساعت 9 شب میخوابه ، تازه از 11 شب به بعد استارت درس خوندنش رو میزنه ...
    یکی دیگه عادت داره ساعت 2 تا 9 شب بخونه ، ساعت 10 بخوابه ...
    بستگی به عادت خودت داره ...
    هرجور که راحتی !

مطلب شما کاملاً درسته و برای اکثر بچه ها بار ها به اثبات رسیده...اما این شیوه بسیار غلط و اشتباهه
    شما اگر یک درسی رو مداوم و پیوسته در طول ترم به آرامی بخونید ، برای دراز مدت ملکه ی ذهنتون میشه و میتونید سالیان دراز از اون علوم استفاده کنید . علاوه بر اون ، در یک مقطع زمانی ، فشار کمتری به ذهنتون میاد... اما اگه بذارید واسه قبل از امتحان ، به علت استرس و ناچاری ، درس رو به خاطر میسپارید ، اما دو روز بعد از امتحان ، هر چی خوندید ، از یاد می برید.

در مورد این مثالی هم که زدید ، بزارید این جمله رو بگم ؛
    آهسته و پیوسته رفتن خیلی بهتره
    منظور من این نیست که لحظه ای بخونید ، طوری که پس فردا یادتون بره ...
    شما منظور من رو اشتباه متوجه شدید ، منظور من اینه که ، کاملا جدی و با دقت کامل بخونید ...
    فکر کنم دچار کمی سوتفاهم شدیم

8. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

موقع امتحان ها هم بهشون میگم زر بزنین نمیزارم یک کلمه رو هم ببینین ، بدون اینکه زر بزنین خودتون برگه رو ببینین ! و اونا هم اطاعت میکنن :چشمک
    شما ظاهرا تا حالا بقل دستیت آرنولد نبوده
    من گفتم الان برگمو میدزده میبره واسه خودش !

10. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اول از همه تشکر بسیار از ایجاد کننده تاپیک و دوستانی که تجربیاتشونو در اختیار بقیه گذاشتن... یکی از عالی ترین تاپیک های انجمن متفرقه هست...

-------------------------------------

رستگار رحمانی رو یادتونه شما ؟ اون بنده خدا مدرسه ی آنجنانی میرفت مگه ؟ نه به این بستگی داره که شما اگه تو مدرست شاگرد اول شدی خودتو بالا ندونی چون شاگرد اول کشور استان یا حتی شهر نشدی که !
    بخواب اگه خوابت میاد ! ولی برنامه خوابت درست باشه ! ساعت 3 نصف شب نخوابی که مجبور بشی با خواب ظهر جبرانش کنی

12. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام بر همگی

تشکر از شما دوستانِ عزیز که اطلاعاتِ ارزشمندتون در زمینه ی موفیقت در تحصیل رو در اختیار دیگران قرار میدین .

================================================== ===

خب حالا یک سوال از کسانی که شاگرد اول نیستند اما این تاپیک رو دنبال میکنند به این امید که اطلاعاتِ شاگرد اول ها باعث بشه اونها هم در تحصیل پیشرفت کنند :

آیا این تاپیک تا اینجا به دردتون خورده ؟؟؟؟

آیا امیدی هست که باعث تغییرِ شما به سمتِ بهتر شدن شده یا نه ؟؟؟؟

اگر فکر میکنین که جوابهایِ دوستانِ شاگرد اول کامل و واضح نیست لطف کنین بگین چه توقعی دارین ازشون ؟؟؟؟

================================================== ========

قسمتی از چیزهایی که بنده ی مخلص تا حالا یاد گرفتم :

چیزهایی که تاثیر داره در شاگرد اول شدن :

1 - استعدادهایِ خدادادی که انسان وقتی به دنیا میاد اونها رو داره مثل ضریب هوشیِ بالا ( منظورم هوشِ مادرزادی هست نه هوشِ اکتسابی ) - کنجکاویِ مادرزادی -
    2 - اینکه پدر و مادر آدم , خصوصیاتِ پدر و مادرِ یک فرزندِ شاگرد اول رو داشته باشن ( علاقه به علم و دانش - اهمیت دادن به شاگرد اول شدنِ فرزندشون از قبل از تولدش - خرید اسباب بازیهایِ علمی و هوشی برای فرزندشون به جایِ اسباب بازیهایِ به درد نخور - آگاهیِ اونها به این مسئله که علاقه به درس و کتاب , از دورانِ کودکی باید در بچه بوجود بیاد نه با زور و ناسزا و تهدید و کتک - رابطه ی خوبِ پدر و مادر با هم برایِ بوجود اوردنِ جوی آرام و مناسب در خانه برایِ درس خواندنِ فرزندان - پاداش دادن به فرزند برایِ تشویقِ او به درس خواندن گرچه با یک بوسه و نوازش و حرف قشنگ باشه چون هیچ کس مجانی کاری انجام نمیده . حتی پیامبران هم مفتی پیامبر نشدند بلکه به مردم گفتند اجر و پاداشی از ( شما ) نمیخوایم . اجرمون رو از خدا میگیریم . - پیگیریِ مستمرِ وضع درسی فرزند با مراجعه به مدرسه - کار کردن با فرزند در خانه - امکاناتِ مادی - معلمی خصوصی گرفتن در صورتی نیاز - کنترلِ کارِ معلمِ خصوصی برای مطمئن شدن از صلاحیتِ اخلاقی و علمیش - دور بودنِ پدر و مادر و سایر اعضایِ خانواده از فساد و اعتیاد و فاکتورهایِ منفیِ دیگه که تاثیر منفی داره در روحیه ی بچه ها برای درس خوان بودن - عکس العملِ صحیح در صورتِ پی بردن به عدم موفقیتِ فرزند در تحصیل . اگر از سال اولِ مدرسه پیگیری مداوم باشه از همون ابتدا مشکلِ فرزند مشخص میشه و راحت تر میشه حلش کرد .

3- امکاناتِ مدرسه ( صلاحیتِ ساختمانِ مدرسه و کلاسها از نظرِ علمی و فنی و روانی ( گل و گیاه - کلاسهایِ خوش رنگ و تمیز و مرتب - امکاناتِ علمی مثل آزمایشگاه - نیمکتهای ساخته شده بر اساس اصول علمی و بهداشتی که شاگردها از نشستن روی اونها خسته نشند - تامین امنیت مدارس از عواملِ باندهایِ فساد و فحشا و مواد مخدر و آموزشِ بچه ها برایِ گزارش دادن به مدیریتِ مدرسه در صورتِ مشاهده ی هر گونه موردِ مشکوک چه در داخل مدرسه چه در محیط اطرافِ مدرسه )

4 - صلاحیتِ اخلاقی معلمها ( اخلاص - امانت داری - وجدانِ کاری - اهمیت به حلال بودنِ حقوق - علاقه داشتن به شغلِ تدریس و غیره )

5 - صلاحیتِ علمی معلمها ( درسها رو فهمیده باشند و حفظ نکرده باشند )

6 - خوب بودنِ وضع مادیِ معلمها مثلِ حقوقِ خوب که به معلم روحیه و نشاط بده و وقتی میره مدرسه سر حال باشه و شوق داشته باشه واسه درس دادن

7 - ضرورتِ ارتباط مستقیمِ شاگردان و اولاءِ امور با مدیرِ آموزش و پرورش منطقه برایِ ارزیابیِ صحیحِ کارِ معلمان و صلاحیتشون ( صندوقهای پیشنهاد و انتقاد در مدارس و شماره های مستقیم یا ایمیل برایِ ارسالِ مستقیمِ شکایتها و پیشنهادها بدونِ دخالتِ مدیر مدرسه و معلم ها )

8 - تنظیم یک برنامه ی مشخص برایِ درس خواندن در خانه

9 - توجیه معنویِ فرزند برایِ درکِ این موضوع که پدر و مادر زحمت میکشندو کار میکنند در خانه و بیرون برای فراهم کردنِ مایحتاجِ زندگی فرزند و سفارشِ خداوند به ضرورتِ احترامِ به تلاشِ پدر و مادر و کسب رضایتشون در موردی خواسته هایِ بر حقشون مثل توجه به درس خواندن که بیشترین امید رو میده به پدر و مادر برای تلاش بیشتر برایِ آینده ی بهتر

10 - مشخص کردنِ هدف از درس خواندن از همان سالهایِ اولِ ابتدایی یا راهنمایی ( میخوای دکتر بشی یا مهندس یا وکیل یا کارخانه دار یا معلم یا خلبان یا کشاورز و غیره )

11 - مهارتِ محصل در درس خواندن در خانه .

12 - معلم خصوصیِ کار کشته و دارایِ وجدانِ کاری و روحیه دار ( یعنی حقوقش خوب باشه )

13 - امیدِ محصلِ به آینده ای مشخص و خوب و امید بخش که بهش روحیه بده برای درس خواندن

14 - فهمیدنِ درس سر کلاس ( این مسئله به خیلی چیزها بستگی داره : هوش و استعداد و مریض نبودن - مهارت معلم - دانستنِ درسهایِ قبلی که اساسِ درکِ درسِ جدید هست - علاقه و کنجکاویِ محصل به اون ماده و اون درس )

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

1-آیا این تاپیک تا اینجا به دردتون خورده ؟؟؟؟

2-آیا امیدی هست که باعث تغییرِ شما به سمتِ بهتر شدن شده یا نه ؟؟؟؟

3-اگر فکر میکنین که جوابهایِ دوستانِ شاگرد اول کامل و واضح نیست لطف کنین بگین چه توقعی دارین ازشون ؟؟؟؟
    1-شاید به درد خور باشه ولی راستش واسه من نه . میدونی چرا ؟ چون خیلیای دیگه هم بهتر از اینها رو تو گوشم خوندن ولی تو نرفت . البته این دو صفحه آخر رو حوصله نکردم بخونم ولی تو یه فرصت مناسب می خونم ( تعجب نکنید )
    2-امید همیشه هست
    3- اگه علاقه باشه فکر کنم زیاد لازم نباشه دقیق توضیح بدن . به هر حال از تمامی دوستان تشکر می کنم
    پیشاپیش سال جدید رو به همه p30worldی ها مخصوصا بچه هایی که تو این تایپیک فعالیت دارن تبریک می گویم
    سال نو مبارک

16. این کاربر از MosaferJade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تاپیک خیلی توپیه،تشکر از ایجاد کننده اش.
    منم از اول تاپیک رو دنبال میکردم ولی فرصت نکردم تو بحث ها شرکت کنم.

منم تقریبا توی همه ی سالهایی که مدرسه رفتم شاگرد اول تا سوم بودم بجز دوم دبیرستان که چهارم شدم.
    رازهای موفقیتم:
    1-تقریبا به این اعتقاد دارم که آدم باهوشی هستم ولی به این اعتقاد ندارم که باهوش خلق شدم.فکر میکنم از عدالت خداوند به دور باشه که یکی رو باهوشتر خلق کرده باشه.
    یادم میاد زمانی که 8 سالم بود،عاشق کتاب خوندن و مخصوصا کتاب شعر خوندن بودم.توی 8 سالگی دیوان اشعار پروین اعتصامی رو میخوندم و خیلی تمایل داشتم که شعراش رو حفظ کنم.چند تا از شعراش رو هم حفظ بودم که حتی الان که 19 سالمه هنوزم اون شعرها یادم مونده.
    یا اون زمان که ابتدایی بود یه کتاب کار داشتیم واسه ریاضی که هر مبحثی که درس میخوندیم،سوالای اون کتاب رو هم حل میکردیم.معلممون میگفت سوالاش رو تو خونه حل کنیم بعد سر کلاس واسمون حلش میکرد.تقریبا اکثر بچه ها شاید نصف سوالاش رو هم حل نمیکردن ولی من خودمو مجبور میکردم که همه ی سوالاش رو حل کنم.حتی اگه چند تاش رو نمیتونستم حل کنم میرفتم از داداشم که 3 سال از من بزرگتره میپرسیدم.دوست داشتم همیشه کامل حل کرده باشم.
    یا مثلا سر کلاس اگه معلمی بگه که این سوال رو تا حالا هیچ کدوم از شاگردام حل نکردن انگار من بیشتر جوگیر میشم که حلش کنم،نمیدونم شاید میخوام به همه بگم که من خیلی باهوشم.
    سال پیش دانشگاهی معلم فیزیکمون یه سوالی داد از مبحث حرکت شناسی گفت که هیچ کدوم از شاگردام نتونسته تا حالا حلش کنه و سر همه ی کلاسام خودم حلش میکنم.بعد گفت اگه کسی حل کنه به کل کلاس بستنی میدم.قرار بود هفته ی بعد جواب سوال رو بگیم ولی من 10 دقیقه بعد از اینکه سوال رو گفت حلش کردم(چون نمیخواستم که بعدا بگه که رفتم از کسی پرسیدم تا برام حلش کنه و بگه خودت حل نکردی) با ناباوری اومد نگاه کرد و دید درست حل کردم.جلسه ی بعد بستنی آورد واسه کل کلاس!
    من فکر میکنم گنجایش مغزم زیاد شده با این چیزا واسه همین شاید باهوش شده باشم.

ولی اصلا از این آدمایی نبودم که سرکلاس میز اول بشینم.یا اگه سوالی رو حل میکنم سریع بگم من حلش کردم تا حرص بقیه رو در بیارم.یا سر امتحان نذارم کسی از روی برگه ام تقلب بکنه....از بچگی از این جور آدما متنفر بودم.

یه خصلت دیگه ای هم که داشتم عاشق مدرسه رفتن و عاشق معلمام بودم به حدی که از تابستون متنفر بودم.
    یه چیز دیگه هم اینکه درس هر روز رو همون روز میخوندم،این یکی خیلی موثر بوده توی روند تحصیلیم و بخاطر همین با اینکه خیلی درس نمیخوندم در طول روز بازم شاگرد اول میشدم.
    Last edited by nelly joon; 09-03-2011 at 12:17.

18. 2 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاگرد اول داریم تا شاگرد اول
    بعضی ها هوش بالایی دارن یعنی همون جا سر کلاس همه چیز رو میفهمن و قدرت تجزیه و تحلیلشون در مسایل درسیبالاست
    بعضی ها هوش خوبی دارن ؛ یعنی درس رو تا حدودی سر کلاس میفهمن و میرن خونه و درس رو میخونن و چند تا مثال یا تست حل میکنن و اون موقع میشه گفت درس رو فهمیدن ولی این گروه هیچوقت به گرد پای گروه اولی نمیرسه
    گروه سوم گروهی که هوش متوسط دارن ولی با پشت کاری زیاد میشن شاگرد اول (که معمولا با اسامی بچه خر خون شناخته میشن)

20. 3 کاربر از aref16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •