درست میگید به ریسکش نمی ارزه همون 530A-EU رو میگیرم کارت ریدر فکر نکنم بالای 10 وات باشه با احتساب کارت ویدیو و کارت گرافیکی که نمی گیرم میشه 80 تا 90 وات.
درست میگید به ریسکش نمی ارزه همون 530A-EU رو میگیرم کارت ریدر فکر نکنم بالای 10 وات باشه با احتساب کارت ویدیو و کارت گرافیکی که نمی گیرم میشه 80 تا 90 وات.
باز به نظرم در قسمت پاور تاپیک بزنید... 530a براتون مناسبه ولی شاید بهش فشار بیاد دقیق نمیدونم.درست میگید به ریسکش نمی ارزه همون 530A-EU رو میگیرم کارت ریدر فکر نکنم بالای 10 وات باشه با احتساب کارت ویدیو و کارت گرافیکی که نمی گیرم میشه 80 تا 90 وات.
سلام بالاخره رفتم و پاور و مادربرد رو هم خریدم!
مادربرد سه مدل M4A88TD-M و M4A88T-M و M4A78TD موجود بود که اولی قیمتش فراتر از حد انتظار بود به علاوه فقط یه پورت PCI داشت دومی چیپ جنوبیش 790 بود و سومی هر دو چیپش از سری 700 بود از برند Asrock چیزی موجود نبود رسیدم به برند Biostar که از بدشانسی من مدل 890 رو تموم کرده بودن من هم TA880G HD رو که قیمت مناسبی هم داشت گرفتم البته امیدوارم پشیمون نشم و آشغال نخریده باشم چون همین اول کار خورد تو برجکم این جناب TA880G HD پورت IDE ساپورت نمیکنن خدا بقیشو به خیر کنه...
پاور هم با توجه به اینکه اون کارت ویدیو که می خوام بگیریم اکسترنال هستش و خودش اداپتور داره Green 480a w گرفتم البته داخل جعبه پاور گیرین یه برگه هست که وات مصرفی تمام کارت گرافیک ها و سی پی یو ها جدید و قدیم و اکثر وسایل جانبی کامپیوتر ها رو زده که با محاسبه اون دیدم پاور مورد نیاز من 350 الی 400 وات میشه که با 10% خطا همون 480 وات رو گرفتم اگه وقت کنک اسکنش میکنم میزنم توی سایت.
سیستم نهایی
Phenom II x6 1055
Biostar TA880G HD
Patriot 2*2 Gb 1333
Green 480A W
از تمام دوستانی هم که لطف کردن کمک کردن تشکر میکنم.
پاور رو پایین گرفتید... حالا نمیدونم مشکل ایجاد کنه یا نه ولی در انجمن بپرسید بهتون میگن.
ولی در کل سیستم مناسبی خریدید مباکتون باشه!![]()
سلام فکر نکنم پاور رو پایین گرفته باشم(امیدوارم) من با محاسبه وات مصرفی سیستم با توجه به این برگه در بدترین حالت 395 بدستن آوردم که مثلا Phenom II 1055 رو زده 160 وات در حالی که توی سایت Amd در حالت فول لود زده 125 وات باز هم با این تفاسیر 480 وات حدود 80 وات جای خطا داره.
![]()
سیستم شما در حال حاضر تقریبا 300W مصرف میکنه که فکر نکنم مشکلی باشه...
ولی اون کارت ویدیو ممکنه مشکل ساز بشه...
Last edited by Erfan.; 16-03-2011 at 08:42.
نه کارت ویدیو اکسترنال هستش و خودش آداپتور داره فقط یه اسلات Pci برای ورود به کامپیوتر داره که اونم 15 وات مصرف داره.
پس فکر نکنم مشکلی باشه... باز برای اطمینان کامل یه تاپیک در قسمت خودش بزنید.نه کارت ویدیو اکسترنال هستش و خودش آداپتور داره فقط یه اسلات Pci برای ورود به کامپیوتر داره که اونم 15 وات مصرف داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)