من از آمریکا هاپ ۴۲۹۵us که زیادم با این فرقی نمیکنه خریدم خیلیم راضیم
جای تعجب نیست .
کاقیه یک مقایسه ساده در سی پی یو ، رم ، کارت گرافیک انجام بدی . این کارت گرافیک 6570 هم GDDR5 رو ساپورت می کنه هم DirectX11 رو . خوب سی پی یو sandy Brigde داره که فعلا کمتر لپتاپی داره .
از این تعجب میکنم که شما داری سری 65XX رو با سری GTX یا سری 58XX مقایسه میکنی که روی لپتاپ های گیمینگ گذاشته شده !
همینطور صفحه نمایش ، کیبورد ، رم ، سیستم خنک کننده ، بلوری رایتر و ...
از همیه اینا بگذریم ! بیشتر از این جمله تعجب کردم:
دوست عزیز این لپتاپ در نوع خودش عالیه و یکی از بهترین گزینه های خرید در ایران محسوب میشه.
اما دیگه مقایسه ی اون با سری های گیمینگ یه کار خنده داره!! چه برسه به اینکه بگیم قویتره !
Last edited by mohsenslr; 14-04-2011 at 16:10.
شاید یک مقدار صحبت من اقراق آمیز بوده باشد.
در مورد این گزینه هایی که گفتید gaming laptop بهتره، درست است.
جدا لبتاپ خوبی من راضیم حالا این دوستمون یکم جو گیر شد یه چیزی گفت ایراد وقتی یه .... تو فروم ماشین تا حالا بی آّر تای هم سوار نشده از راه رسیده همه جارو![]()
چند دلار خریدی شما..؟..با tax..?؟
از سایتhpخریدی..؟..یا از shop..
online خریداری بشه بهش tax تعلق میگیره..؟
شماhp را از آمریکا چند دلار خریدی؟..اینجا چند هستش..?
انلاین خرید کردی ..؟..مالیات هم بهش میخوره ...؟
دادی مسافر برایت آورد...؟اگر لپتاپ نو باشه تو کارتون بهش گمرکی میخوره...؟
گارانتی را چای کار کردی..؟
میخوام از همه جهت بسنجم ببینم از کجا بگیرم بهتره..؟
یکی از دوستام HP داشت با گرافیک 5650 و core I7 720 6 مگ کش موقعی که need for speed بازی میکردی تیک داشت(با گرافیک پایین) تو medal of honor هم همینطوری بود.
هاردشم فکنم 5400 دور بود؟
یکی از دوستام گفت هارد 5400 دور با 6 مگ کش هماهنگی نداره و دلیل تیک تو بازی هم همینه.درسته؟
لپ تاپ دوستم هم خیلی هوای خروجیش گرم بود(در حد داغی) گوشه بالای سمت چپش هم خیلی گرم بود.می خواستم ببینم اینم مثل اونه یا نه؟
کلا از اون مدل های hp هست که داغ میکنه؟
گرافیکش از 540 بالاتره درسته؟
تاچ چطوره(با یه hp دیگه کار کردم که ظاهر تاچش مثل این بود ولی حساسیتش افتضاح بود و باید دستت رو فشار میدادی)؟
کیفیت تصویرش در مقایسه با سونی چطوره؟
به نظرون خروجی هدفون beats با مدل های معمولی خیلی فرق داره(واسم مهمه)؟
یه سوال دیگه هم دارم که قبلا هم پرسیدم ولی واسه اطمینان میپرسم cpu که مشکل دار نیست؟
باطریش حدودا چند ساعت جواب میده؟
usb3 داره؟
تو رو خدا راهنمایی کنید اگر عیب و ایرادی داره بگید-از رو تعصب جواب ندید
ممنونم![]()
Last edited by d.b23; 15-04-2011 at 23:56.
دوستای خوشبختانه دیشب لبتاپ بنده صحیح و سالم از آمریکا رسید حرف نداره خوشبختانه گمرکم گیر نداد اما چگونه؟
لبتاپ طبق سفارشی خودم داده بودم از سایت رسمی hp خریداری شد حدود ۹% تکس همون مالیات روش اومد + هزینه حمل فوری به درب منزل (یه توضیح میدم چون این هزینه در صورتیکه شما بخوای ۵-۷ روز کاری به دستتون برسه مجانی) دستگاه تا نزدیک ۱ ماه وارانتی داره و یک گارانتی ۱-۲ ساله البته در صورتیکه وسیله ایران برسه به دلیل اینکه نمایندگی رسمی نداره گارانتی منتفی
اما راجع به خود لبتاپ همین بس که هزینه این لبتاپ برای من ۱۲۵۰$ شده که من با ۲۲۵۰ تومن عوضش نمیکنم
من از شخصی برام آورده بود خواستم که از آک در بیاره تا دچار مشکل نشه و برای اینکه آسیب نبینه دخلک کیف مخصوص لبتاپ بذاره
دوستان اگه سوال دیگه بود من در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)