تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: پراید CNG یا LPG؟

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا من ماشینم امروز ریپ میزد! تو دنده 1 و 2 خوب گاز نمیخورد!! رفتم بنزین سوپر زدم ردیف شد...
    ماشینت چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

!!
    پراید صبا سایپا 89 دوگانه شرکتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ستاد انتخاباتی حاجی گرینوف :دی

پيش فرض

ساختار انژکتور اینه:

بنزین سوپر شستشو دهنده نیست، به علت کیفیت پایین بنزین معمولی، موتور کمی بهتر با بنزین سوپر کار می کنه. احتمالاتی وجود داره که چرا بنزین سوپر باعث آسیبهای جدی به سیستم سرسیلندر میشه ولی چون احتماله و بنده دلیل علمی ندارم بیان نمی کنم. اما اگه در حد احتمال بخواید می تونم بگم.
    البته هنوز خیلی ها به با کیفیت بودن بنزین سوپر اطمینان دارن! منم خودم واقعا گیج شدم الان به ماشینی مثل ازرا که به خاطر کم بودن کیفیت بنزین چه بلایی سرش میاد چه طوری ادم ریسک کنه بنزین معمولی بزنه!
    واقعا اگه در این مورد بحث بیشتری بشه خوبه!
    بنزین معمولی سرب داره و سر سیلندرها رو شستشو میده
    اما بنزین سوپر بدون سرب میباشد...

عزیزی که میگفت ماشین گاز سوز داره و بنزین سوپر استفاده میکنه تا موتور رو بشوره!! اشتباه میکنه چون نه گاز و نه بنزین سوپر دارای سرب نمیباشند.. در صورتی که برای سرسیلندر ها سرب لازمه پس بهترین انتخاب بنزین عادیه + بالا برنده اکتان.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنزین معمولی سرب داره و سر سیلندرها رو شستشو میده
    اما بنزین سوپر بدون سرب میباشد...

عزیزی که میگفت ماشین گاز سوز داره و بنزین سوپر استفاده میکنه تا موتور رو بشوره!! اشتباه میکنه چون نه گاز و نه بنزین سوپر دارای سرب نمیباشند.. در صورتی که برای سرسیلندر ها سرب لازمه پس بهترین انتخاب بنزین عادیه + بالا برنده اکتان.
    عزیز دل الان 5 ساله که همه بنزین ها بدون سرب شدن
    بنزین سوپر فقط اکتان بیشتری نسبت به بنزین معمولی داره
    در واقع درجه آرامسوزیش بیشتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

بچه ها وقتی من سوپر می زنم بعد میرم معمولی میزنم یه کم تو دنده 1 ریپ می زنه البته تو سر بالایی یعنی ماشین بد عادت میشه ؟
    بزنم یا نزنم .........
    فقط نگین میخوای بزن می خوای نزن داریم رام را رام رام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام پراید خودم 3ساله با lpgکا میکنه با 280تومن میشه نصب کرد مجاز بودنش مثل ماهوارس واسه معاینه فنی میرم 1جای زیقی ک اصن به ماشین نگاه نمیکنن مخزن نرمال واسه پراید 60لیتریه ک 600 کیلوتر میره میشه 3تا کپسول خیلی خیلی راضی ام موتور کاملا سالم میمونه فقط 3ماه 1بار میدم سرویس میکنن 5تومن میگیرن شتابشم دستی تنظیم میشه مثلا واسه جاده چالوس نیم دور باز میکنم همرو میگیرم 1بارم 3دور باز کردم تو سرعت 405و گرفتم واسه من عین نیتروزن میمونه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    بچه ها دوباره اين تاپيك رو ميارم بالا
    من پارسال پرايدم رو فروختم و همون كاربراتوري رو خريدم
    امسال به خاطر اينكه محل كارم با خونم 80 كيلومتر فاصله داره مجبور شدم ماشينو دوگانه كنم
    راستش ميخواستم LPG كنم كه با مخالفت همكارام و دوستام و خانواده ام مواجه شدم
    به اجبار CNG كردم ماشينو
    يه كپسول انداختم كه 12 كيلو گاز ميگيره
    يه بار نزديك 10 كيلو زدم باهاش 222 كيلومتر راه رفتم تازه حدود 50 كيلومترش تو ترافيك بود
    به نظر من خيلي برام ميصرفه تا بنزين 700 تومني
    يه مزيتي هم براي من داره
    من چند وقته نسبت به بوي بنزين سوخته حساس شدم و بيني ام اذيت ميشه
    اما گاز اصلا اذيتم نميكنه.
    احساس ميكنم خيلي انسان شريفي ام كه هوا رو كمتر آلوده ميكنم!

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در کل اون مسله صرفه اقتصادی هم هست ، حمل و نقل lpg خطرناک هست زمانی پدرم تانکر مخصوص حمل اونها رو داشت برای تخلیه که میرفتیم محیط کاملا تخلیه میشد تنها راننده و یک مسئول تخلیه باقی میموندن و در خیلی جا ها تنها مئسول تخلیه میموند و راننده هم از جایگاه خارج میشد . خطرناک بودن سختی حمل نقل و اینکه این گاز بیشتر به درد خوراک پتروشیمی میخوره تا سوخت (با وجود اینکه سوخت بسیار عالی هست اکتان بالایی داره ) ولی نسبت به cng صرفه کمتری داره . اگه یک موتور شبیه موتورهای دیزل توانایی تحمل تراکمهای بالایی رو داشته باشه و صرف برای استفاده از CNG طراحی شده باشه خود این سوخت با توجه به ماهیت گازی میتونه تا حد زیای متراکم بشه و موتور رو به خوبی به کار بندازه حتی بهتر از بنزین . اگه به ساختار شیمیایی گاز طبیعی نگاه کنید میبیند ساختار شاخه ای داره که باعث میشه اکتان این سوخت بالا بره و این یعنی بهسوزی بهتر دمایی کاری بالاتر موتور و بازده بالاتر موتور . اگر دوستان مایل باشند توی بخش فنی به این بحثها هم بپردازیم .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
    ماشینم بعد از اینکه سی ان جی شده تو شتاب ریب میزنه
    بعضی وقت ها هم احتراق نابجا داره
    در ضمن دیروز رفته بودم شمال تو شمال خیلی بد تر کار میکرد
    اینم بگم که وقتی کا ماشین گرمتر میشه بیشتر ریب میزنه
    دلیلش چی میتونه باشه؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عادیه این کاراش ، ماشین منم هر چند وقت یه بار شدیدا به تنظیم احتیاج پیدا میکنه تو شمال با بنزین میرونم چون اونجا ارتفاعش از سطح دریاهای آزاد پایینتر هست میزان اکسیژن بیشتری داره و اونوقته که مشکل کمبود سوخت توی مخلوط معلوم میشه من با بنزین رفتم اومدم خیلی خوب کار کرد .ماشینم 405 هست
    در مورد ریپ زدن و گاهی هم ناک زدن ماشین اینه که درست حسابی نمیتونه گاز رو مخلوط کنه زیاد اینطوری نذار بمونه ببر بده باز تنظیم کنن گاز رو ورگرنه سر سیلندر به فنا میره . فقط باید تنظیم بشه اگه ببری بهت میگن شمعها رو عوض کن ولی اونم افاقه نمیکنه این ایراد کلی دوگانه سوزهای کارگاهی هست حالا ماشین شما کاربراتوری هست انژکتوری ها که کلا برنامه ECU به هم میرزه مثل ماشین من می افته به بد کار کردن روی بنزین . باید ببریش هی تنظیم موتور .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •