«خب به نظر شما با این مشخصات کدوم بهتره؟ مشخصاتی که تو هر کدوم بالاتره رو با فونت بزرگ نوشتم. البته هیچ کدوم از اینا فرکانسشون بالای 100 نیست, درسته؟!!
اینم بگم که من بیشتر هدفم برای خرید, استفاده از XBOX هست! »
راستش خودم با پی.سی بازی میکنم و برای این کار هم از نمایشگر ۳۲ اینچم استفاده میکنم برای امور نرمافزاری نمایشگر ال.سی.دی قدیمیم که ۵ سال پیش خریدم بکارمیبرم. در مورد کنسول صلاحیتش را نمیبینم نظر بدهم ولی بازی HAWX را تمام اچ.دی (۱۰۸۰ پی) انجام میدم که خوبه ولی کراسیس ۲ را ناچارم با اچ.دی استاندارد یعنی ۷۲۰ پی اجرا کنم چون که سرعت فریم خوبی در تمام اچ.دی نمیدهد؛ حال ببینید شما چه از نمایشگرتان توقع دارید. اگه بازی در حد اچ.دی استاندارد/معمولی میخواهید نیازی به نمایشگر قویتر (۱۰۸۰ پی) نداردید، در این صورت تمرکزتان را روی پارامترهای دیگه بگذارید مثلاً سرعت پاسخگویی که گفتم دست کم ۲ میلیثانیه معموله! ال.ئی.دی بکلایت واسه صرفهجویی انرژی گزینه خوبیه (۹۰٪ نسبت به سی.آر.تی و ۴۵٪ نسبت به ال.سی.دی فلورسنت بکلایت)، ضمن اینکه از دید سلامت هم مناسبتره.
یکی از بهترین نمایشگرها اگه در بازار ایران پیدا بشه اینه:
ASUS - 27" - VE278Q
در مورد فرکانس متأسفانه فروشندگان و نمایندگیها اطلاعات کاملی نمیدهند بدیهی است منظور از آن چیزی نیست که گفتهشده. به نوشته زیر بنگرید:
Up conversion (interpolation):
* In many LCD monitors there is a native picture mode, however the monitor can display different graphical modes using a scan converter.
* In a 100 Hz/120Hz analog TV, there is a scan converter circuit which converts the vertical frequency (refresh rate) from standard 50/60Hz to 100/120Hz to achieve a low level of flicker which is important in large screen (high inch) TVs.
* An external TV card receives the TV signals and converts them to VGA or SVGA format to display on monitor.
Down conversion (decimation):
* Many graphic cards have output for standard-definition television. Here there is a conversion from computer graphical modes to TV standard formats.
* Other graphic cards lack an SDTV output, but their VGA outputs can still be connected to an SDTV through an external scan converter (pictured).
Scan conversion serves as a bridge between TV and computer graphics technology.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید