تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 54

نام تاپيک: مشاوره برای خرید مانیتور

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی نیست جواب منو بده ؟ ... یا نمیدونه بهترین جا برای خرید کجاست ؟!!!
    در مورد این مشکلی که گفتید من هم در چند تاپیک که در حال خوندنشون بودم این مشکل رو مشاهده کردم که البته مدل 23720 نبود و یه مدل دیگه از مانیتور های سامسونگ بودش . در مورد این مدل هم در مورد نور پس زمینه و مشکل نشان دادن رنگ مشکی .... صحبت هایی خوندم که نمی دونم تا چه حد درس باشه
    برای خرید هم هم تو بازار رضا و هم تو بازار ایران سامسونگ نمایندگی داره و می تونید از نمایندگی خرید کنید
    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. الان من چند مدل LED رو انتخاب کردم به نظرتون کدوم بهتره؟
    ASUS - 22 اینچ:
    Resolution: 1920X1080
    Contrast: 10,000,000 :1
    Analog Signal Frequency: 30~83 KHz(H)/ 50~76 Hz
    Digital Signal Frequency: 30~83 KHz(H)/ 50~76 Hz
    سرعت پاسخ گویی: 5
    HDMI: Yes

--------------------------------------------
    LG - 22 اینچ:
    Resolution: 1680X1050
    Contrast: 2,000,000 :1
    Horizontal Frequency: 30 ~ 83 kHz
    Vertical Frequency: 56 ~ 75 Hz
    سرعت پاسخ گویی: 2
    HDMI: Yes

---------------------------------------------
    AOC: - 21.5 اینچ:
    Resolution: 1920 x 1080
    Contrast: 20,000,000 : 1
    Horizontal Frequency: 30 ~ 83 KHz
    Vertical Frequency: 50 ~ 75 Hz
    سرعت پاسخ گویی: 5
    HDMI: No

-----------------------------------------
    خب به نظر شما با این مشخصات کدوم بهتره؟ مشخصاتی که تو هر کدوم بالاتره رو با فونت بزرگ نوشتم. البته هیچ کدوم از اینا فرکانسشون بالای 100 نیست, درسته؟!!
    اینم بگم که من بیشتر هدفم برای خرید, استفاده از XBOX هست!
    به نظر من بین این 3 تا از ال جی یا ایسوس یکی رو انتخاب کن
    نظر شخصی من اینکه که ایسوس انتخاب بهتری میتونه باشه
    Last edited by happyfeat; 15-04-2011 at 17:10.

2. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

«خب به نظر شما با این مشخصات کدوم بهتره؟ مشخصاتی که تو هر کدوم بالاتره رو با فونت بزرگ نوشتم. البته هیچ کدوم از اینا فرکانسشون بالای 100 نیست, درسته؟!!
    اینم بگم که من بیشتر هدفم برای خرید, استفاده از XBOX هست! »

راستش خودم با پی.سی بازی میکنم و برای این کار هم از نمایشگر ۳۲ اینچم استفاده میکنم برای امور نر‌م‌افزاری نمایشگر ال.سی.دی قدیمیم که ۵ سال پیش خریدم بکارمی‌برم. در مورد کنسول صلاحیتش را نمی‌بینم نظر بدهم ولی بازی HAWX را تمام اچ.دی (۱۰۸۰ پی) انجام میدم که خوبه ولی کراسیس ۲ را ناچارم با اچ.دی استاندارد یعنی ۷۲۰ پی اجرا کنم چون که سرعت فریم خوبی در تمام اچ.دی نمی‌دهد؛ حال ببینید شما چه از نمایشگرتان توقع دارید. اگه بازی در حد اچ.دی استاندارد/معمولی میخواهید نیازی به نمایشگر قوی‌تر (۱۰۸۰ پی) نداردید، در این صورت تمرکزتان را روی پارامترهای دیگه بگذارید مثلاً سرعت پاسخگویی که گفتم دست کم ۲ میلی‌ثانیه معموله! ال.ئی.دی بکلایت واسه صرفه‌جویی انرژی گزینه خوبیه (۹۰٪ نسبت به سی.آر.تی و ۴۵٪ نسبت به ال.سی.دی فلورسنت بکلایت)، ضمن اینکه از دید سلامت هم مناسب‌تره.
    یکی از بهترین نمایشگرها اگه در بازار ایران پیدا بشه اینه:
    ASUS - 27" - VE278Q
    در مورد فرکانس متأسفانه فروشندگان و نمایندگی‌ها اطلاعات کاملی نمی‌دهند بدیهی است منظور از آن چیزی نیست که گفته‌شده. به نوشته زیر بنگرید:

Up conversion (interpolation):

* In many LCD monitors there is a native picture mode, however the monitor can display different graphical modes using a scan converter.
    * In a 100 Hz/120Hz analog TV, there is a scan converter circuit which converts the vertical frequency (refresh rate) from standard 50/60Hz to 100/120Hz to achieve a low level of flicker which is important in large screen (high inch) TVs.
    * An external TV card receives the TV signals and converts them to VGA or SVGA format to display on monitor.

Down conversion (decimation):

* Many graphic cards have output for standard-definition television. Here there is a conversion from computer graphical modes to TV standard formats.
    * Other graphic cards lack an SDTV output, but their VGA outputs can still be connected to an SDTV through an external scan converter (pictured).

Scan conversion serves as a bridge between TV and computer graphics technology.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از dusti55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون دوست من. و مچکر بابت لینک wikipedia.
    این مانیتوری که معرفی کردین خیلی خوبه فقط یه مقدار بزرگه و گرونه. اگه یه مانیتور دیگه با همین مشخصات و سایز کوچیکتر مثلا" 20 اینچ ( حداکثر تا 22 - 23 اینچ) بود واقعا" عالی میشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض پررسی و پیشنهاد نمایشگر

ممنون از توضیحاتتون دوست من... اگه یه مانیتور دیگه با همین مشخصات و سایز کوچیکتر مثلا" 20 اینچ (حداکثر تا 22 - 23 اینچ) بود واقعا" عالی میشد.
    اگه نمی‌خواهید توضیحاتم را بخوانید به مقایسه نگاه کرده و به لینک‌ها مراجعه کنید.
    سرنکته!: شایعاتیه که میگن این مشخصاتی که شرکت‌ها و فروشندگان میدن الکیه، شایعات را فعلاً بی‌خیال میشیم...

بررسی‌های (
    reviewe
    ) وبگاه‌های خارجی خوبه ولی بسیاری از محصولات توی بازار ایران نیست و گران‌ترست، عملاً کاربردی نداره.
    بهترین نمایشگرهای ۲۰۱۰ در وبگاه سی.نت

کد:
    نمایشگر پیشنهادیم با توجه به توضیحات:
    Asus ML238H

کد:
    کد:
    نکته‌وار خدمت شما عرض می‌کنم:
    نکته ۱- من نمی‌خواهم دوستان و هم‌وطنان عزیزم را ناخواسته با دادن اطلاعاتی، گمراه کنم ولی طی سالیان واقعیاتی را می‌بینم سکوت کردن سخته! راستش با نمایشگرهای ایسوس کار نکردم ولی معتقدم کشوری (تایوان) که صاحب بِرند است (یعنی نمی‌آیند خودشان را با تولید محصول کیفیت پایین خراب کنند!) و از آن به عنوان پایتخت سخت‌افزار جهان یاد میشه، اگه محصول ناب/اورجینالی ازش پیدا کنی توی بازار ایران حتی کمی با هزینه بیشتر بخری، احتمالاً پشیمان نمی‌شی!
    نکته ۲- خودم با ال.جی کار کردم و در مقایسه میان یک محصول سال۸۸ پیش از شرکت دیگه با ال.جی سال ۸۴ در حضور خودم، توسط یک بازی‌خوره که چیز زیادی از کامپیوتر سر درنمیاره و فقط سال‌ها پای دستگاه‌های بازی مختلف گذرانده، اذعان کرد ال.جی از محصول آن شرکت دیگه بهتره! البته احتمالاً شاید محصولاتش الان بهتر شده. به خاطر سوء تفاهم پیش نیاد نام آن محصول را نمیگم. این مقایسه توسط یک سیستم واحد انجام شد.
    نکته ۳- نمی‌خواهم بیخودی وقت دوستان بگیرم، همین قدر میگم اکنون بازار داره شکل‌دهی میشه سمت نمایشگرهای ۲۳ اینچ و بالاتر، یعنی اینکه سخت‌افزارها و بویژه نرم‌افزارها بر پایه این اندازه نمایشگرها پی‌ریزی میشن، پس اگه حالا حالاها قصد ندارید نمایشگرتان را تعویض کنید به کمتر از ۲۳ اینچ فکر نکنید! وگرنه شاید در آینده نزدیک پشیمان بشوید! بیشتر، شرکت‌ها نوبرانه‌هاشان را در اندازه‌های ۲۳ و ۲۷ اینچ دارن میدن بیرون!

نکته ۴- نمایشگر ۲۳ اینچ واسه کاربرد عامه و بالاتر برای کاربرد خاص، ۲۷ اینچ و بالاتر مناسب پخش رسانه و بازیه... که دورمهار/کنترل و ماوس، صفحه‌کلید و دسته‌ بازی و غیره
    بی‌سیم لازمه.
    نکته ۵- اگه دستگاهتان (پی.سی، مک، همراه، کنسول و غیره) را حالا حالاها نمی‌خواهید ارتقاء داده و یا نو کنید و از طرفی در حالت تمام اچ.دی (۱۰۸۰) توان بازی با فریم خوب نداره بیخودی هزینه اضافی نکنید. هر چند بیش از ۱۰ سال پیش مقاله‌ای از یک کارشناس خارجی خواندم که گفته‌بود (نقل مضمون) "نمایشگر/مانیتور وسیله سرمایه‌ای مجموعه سیستم کامپیوتریه" با این حساب برای هزینه/سرمایه‌گذاری برای نمایشگر نباید نگران بود!
    Last edited by dusti55; 17-04-2011 at 08:48.

7. این کاربر از dusti55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فقط یه پیشنهاد دارم اونم اینه که منتظرمانیتورهای سامسونگ نباشید ....

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب عزیز من چند تا توصیه بهت می کنم
    1- سامسونگ فعلا نخر چون اون مدلی که شما می خری (23720 ) کمیاب شده و گرونه
    من ml238 دارم هیچ مشکلی نداره نه خبری از حاله بنفش دیده میشه تو تست تصویر مشکی هم خیلی خوبه چون کنتراستش بالست چشمم رو فقط روز اول اذیت می کرد اونم به خاطر اختلاف اندازه با مانیتور قبلیم بود
    به نظرم همین رو بخر قیمت امروز 350 بود
    اگه خواستی آدرس نمایندگیش رو هم بهت میدم

10. 2 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من هم دیروز ml238 خریدم
    مانیتور خوبی هستش و کلا ازش راضی هستم
    میتونه گزینه خوبی برای خریدتون باشه

12. 2 کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم دیروز ml238 خریدم
    مبارک باشه.
    لطف میکنین بگین چه قیمتی گرفتین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم دیروز ml238 خریدم
    مبارك باشه

اگه ميشه شماره شركتش رو به ما هم بده .

ميخواستم 26 اينچش رو بخرم ( ASUS VK266H 26-Inch Full HD 1080P ) واقعا عالي بود (همه ورودي ها رو داشت )

البته LED نبود !

نماينده اش توي بازار رضا گفت شركت توي اين هفته مدل جديد مياره ، گفتم بهتره يه هفته صبر كنم .

اميدوارم مدلهاي جديدش بهتر باشه و زودتر بياره .
    Last edited by rasoooli; 17-04-2011 at 17:06.

15. این کاربر از rasoooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مبارک باشه.
    لطف میکنین بگین چه قیمتی گرفتین؟
    ممنونم علیرضا جان
    من 350 گرفتم
    مبارك باشه

اگه ميشه شماره شركتش رو به ما هم بده .

ميخواستم 26 اينچش رو بخرم ( ASUS VK266H 26-Inch Full HD 1080P ) واقعا عالي بود (همه ورودي ها رو داشت )

البته LED نبود !

نماينده اش توي بازار رضا گفت شركت توي اين هفته مدل جديد مياره ، گفتم بهتره يه هفته صبر كنم .

اميدوارم مدلهاي جديدش بهتر باشه و زودتر بياره .
    ممنونم دوست من
    اشالا شما هم هر مدلیشو گرفتی راضی باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •