تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 59

نام تاپيک: پارس سال یا سمند LX سفارشی؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بچه ها ببینید من هم پارس - elx - هم سورن و سمند معمولی و ال نود و خیلی ماشینای دیگه رو به جز 206 ( چون کوچیکه ازش بدم میاد) تجربه کردم - همون جور که دوستمون گفته این تاپیک راجعبه سمند و پارس هست بنابر این من راجعبه ال نود حرفی نمیزنم اما اینو از من بشنوید انواع سمند و پارس همشون یه جور هستن - هیچ فرقی باهم ندارن حالا یکیشون رو تجهیزاتش رو اضافه کردن یکی دیگشونرو یه موتور 16 سوپاپ که مال 15 سال پیش هست و از رده خارج گذاشتن روش - از نظر گیربکس و ترمز - سیستم تعلیق این چیزا هم همشون تقریبا یکی هستن

من یادم میاد سال 73 خودمون ( شمسی) من پدرم یه پژو GL گرفت - من و برادرم هی کاتالوگ این پژو رو نگاه میکردیم - میگفتیم پس چرا مال ما این رو نداره - پس چرا اون یکی رو نداره -....... تازه الان بعد از 17 سال میبینیم خب بالاخره پژو هم مه شکن جلو پیدا کرد - یا تازه ABS پیداکرد - شیشه هاش برقی شد -......... خودتون یکم فکر کنید تازه الان دارن با امکانات 17 سال پیش که باید میدادن - میدنش - موتورش - سیستم تعلیقش - ترمزاش - هرچیزیش که فکرش رو کنید مال 17 سال پیش هست - اخه اگه این پژو هارو فرقی نمیکنه چه پارس چه معمولی چه elx میدادن چهار یا پنج میلیون خب من میگفتم این بنده خداهایی که میخرن - پول ندارن - اینم به نسبت چهر میلیون خب ماشین خوبی هست - کارشون رو راه میندازه- ولی شما میرین بین 13 تا 20 میلیون برا اینا پول میدین - خنده دار نیست

من فکر کنم این رئیس و روئسای این کار خونه ها حسابی دارن به ماها میخندن - تا حالا بینشون بودید .

آقا ببخشید الان ویرایش میکنم

اخه الان دیدم یکی از دوستان گفته پارس کلاجش و فرمونش و راحتیش از سورن و و ال نود و...... بهتره . میخوام بگم یه چیزی بگو که واقعا خودت تجربه کرده باشی اخه من چی بگم که اینجا به کسی بی احترامی نشه - انواع سمند و پژو همه چیشون عین همه اخه من چند بار این رو بگم-
    ال نود هم اگه سوار نشدی که من حدس میزنم سوار نشدی چون حرفات این رو نشون میده - برو لا اقل از یکی قرض بگیر دو تا دور باش بزن بعد بیا حرف بزن
    آقا شنیدی میگن سگ برادر شغاله ؟ حالا دقیقا حکایت سمند و پژو هستش

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

آقا شنیدی میگن سگ برادر شغاله ؟ حالا دقیقا حکایت سمند و پژو هستش

شما دیگه خیلی سخت گیری.
    بهتره نظرتون رو بدین وگرنه اونو که همه میدونن 20 ساله

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بحث و مقایسه دو خودرو باید شراطی داشته باشه
    1-بحث مشخصات فنی
    2 -بحث امکانات رفاهی و کیفیت
    3- طراحی و زیبایی و ارگونمیک بودن
    4- ارزش
    شما همتون نظرات شخصی جانبدارنه داشتید
    همتون هر چقدر هم از دوستان قدیمی باشید از کاسنی که پایه و اسا این بخش رو تشکلی دادند ولی باز هم نظراتی خام و از روی احساس
    ===========
    1-موارد فنی این دو مدل دقیقا یکسان در نظر گرفته میشه موترو xu7 l3 با گیربکس متداول همین موتور
    پس برتری گارس توی شتاب اولیه در چی هستش ؟ وزن کمتر نسبت به سمند . وزن سمند معضلی برای این ماشین هستش چون تمام چلتفرم اولیه این ماشین مربوط به همون سری 405 پژو هستش
    ترمزگیری دوام و شتاب همه در سایه وزن کمتر پارس بهتر از سمند هستند
    2-سمند از همون ابتدا در مورد امکانات یک قدم از بقیه محصولات موجود جلوتر بود فضای بزرگتر سرمایش و گرمایش بهتر شیشه ها و آینه های تمام برقی در رده 10 تا 20 میلیونی ها اولین بار روی سمند بود کامپیوتر سفری و.... ولی پارس تنها در نمونه ELX بالاترین امکانات رو داره که اون هم باقیمتی به مراتب بالاتر البته امروز میشه گفت هر درو یک رده از امکانات هستند ولی کیفیت سمند کمی بالتر از پارس هستش که با مقایسه نمونه های سفارشی این اختلاف هم کمتر میشه
    3-پارس بهترین و موفقترین فیس لیفت ایرانی - سمند ظراحی حجیم و شبه المانی با قوسهای که یاد آور محصولات گروه فولکس واگن هستش ولی با ابهت
    پارس زیبا و خشن نمونهای برگرفته از 406 ولی با حجمهای بزرگتر
    طراحی داخلی هر دو ماشین متناسب هستش سمند کمی ساده تر ولی ارگونمیک شما در سمند غرق میشید
    در پارس همیشه این سوال مطرح هستش چرا باید چول بیشتری برای یک 405 داد؟ فضای داخلی آشناست در روای 10 میلونی هم هست در 405 13 میلیونی هم همان داشبورد
    فقط کمی چوبکاری از جنس ملامینت مثل سمند و گمی چرم روگش شده صندلی ها و دو کلید برای شیه بالبرهای عقب و کمی ساعت و دماسنج
    تمام زیبای پارس اون بیرون موند و شما یک 405 سوار شدید
    4 - ارزش
    نسبت مبلغ پرداختی به چیزی که میخرید
    همه موارد از کیفیت و توان و راحتی رو نزدکی به هم میگیریم
    سمند ایمنی بدنه بالاتری داره در عوض استحکام بدنه در بلند مدت پایین هستش پارس سبکتر و لوکستر به نظر میرسه پارس تاکسی نشد ماشین پلیس نشد
    ولی آیا پارس با قیمت 18 میلیونی پایه و سمند با قیمتی تقریبا 16 میلیون و امکاناتی نسبتا یکسان کدام ارزش بیشتری دارد؟
    بحث ارزش همیشه از یاد همه دوستان میره و نظرها احساسی میشه
    خیلی ها من رو متهم به کوبیدن پارس و سمند و 405 میکنن و میگن اینقدر تندر رو تبلیغ نکن ولی من میگم ارزش یک ماشین مهمترین رکن در خرید هستش
    ارزش تنها فاکتوری هستش که تمام فاکتورها رو در بر میگیره
    Last edited by rami_hemi; 08-04-2011 at 15:37.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان عزیز تاپیک یک بار قفل شد به خاطر اینکه بحث منحرف شد
    خواهشا نظراتون رو متناسب با بحث ارائه بدین

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پست من رو دقیق بخونید و اشتابهات رو رفع کنید کل نظرات احساسی بودن
    امضا من رو هم به خاطر داشته باشید هر پستی بعد این حذف بشه دلایلش رو توی امضا نوشتم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شما دیگه خیلی سخت گیری.
    بهتره نظرتون رو بدین وگرنه اونو که همه میدونن 20 ساله
    دوست گرامی شما دارید ماشینهایی رو مورد مقایسه قرار میدید که انتخابهای محدود و اجباری بازار ایران و در کلاسهای یکسان هستند بنابراین فقط به شما میتونم بگم در اینجا سلیقه شخصی شماست که با خرید کدوم موافقید وگرنه میرفتم سراغ گزینه های دیگه ..
    مثلا فکر میکنید سمند بخرید خیلی از پارس عقب هستید یا بر عکس پارس رو بخرید خیلی چیزای سمند رو از دست دادید ؟ خیر پس فقط این سلیقه شماست که این وسط همه کارست ..
    پارس کلا ماشینیه که سال و غیر سالش هیچ فرقی از لحاظ کیفیت ندارند پس شما هیچ وقت به حرف افراد غیر حرفه ای که میگند پارس سال نخرید گوش نکنید ! اگر قصد خرید پارس رو دارید فقط رو پارس سال فکر کنید و پارس معمولی رو خارج کنید از حیطه فکریتون چون شایستگی رقابت با سمند ال ایکس رو نداره .. اما سمند ال ایکس هم دقیقا همون ویژگیهایی که مد نظرتون هست رو داره منتها یا قیمت به صرفه تر نسبت به پارس .. فکر میکنم الان پارس سال تو ایران خودرو 3 سال کارت طلایی داره .. واسه سمند 2 سال هستش .. دقیقا مطمئن نیستم
    حالا اینجا خودتونید که تصمیم گیرنده هستید .. آیا قیمت پایین تر براتون مهمه یا سلیقه شخصی و زیبایی بیشتر پارس نسبت به سمند ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

آیا قیمت پایین تر براتون مهمه یا سلیقه شخصی و زیبایی بیشتر پارس نسبت به سمند ؟
    دوست من در مورد طراحی داخلی و نوع رنگ بندی سمند سفارشی بسیار فراتر از پارس هست.
    وقتی تو سمند سفارشی میشینید رنگ کرم یکدست از کنسول گرفته تا صندلی ها و ........ جذابیت خاصی داره نسبت به وقتی که تو پارس نشستید.
    پارس از نظر طراحی خارجی چند قدم بالاتر از سمند هست و موفق ترین فیس لیفت ایران خودرو بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست من در مورد طراحی داخلی و نوع رنگ بندی سمند سفارشی بسیار فراتر از پارس هست.
    وقتی تو سمند سفارشی میشینید رنگ کرم یکدست از کنسول گرفته تا صندلی ها و ........ جذابیت خاصی داره نسبت به وقتی که تو پارس نشستید.
    پارس از نظر طراحی خارجی چند قدم بالاتر از سمند هست و موفق ترین فیس لیفت ایران خودرو بود.
    دوست من بنده منظورم طراحی خارجی بود وگرنه معذرت میخوام طراحی داخلی پژو پارس که برای دهه چکش هست و هیچ زیبایی نداره برای این دوره و صد درصد سمند حتی معمولیشم از این لحاظ به نظرم برتری داره .. البته پارس سال پیشرفت داشته و کلا کرم شدن داشبورد و طرج تودوزیهاش زیباتر کرده ماشین رو .. مخصوصا در شب وقتی قضای ماشین تاریک میشه بیشتر زیباییش رو نشون میده

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته پارس سال پیشرفت داشته و کلا کرم شدن داشبورد و طرج تودوزیهاش زیباتر کرده ماشین رو .. مخصوصا در شب وقتی قضای ماشین تاریک میشه بیشتر زیباییش رو نشون میده
    متاسفانه ایرانخودرو توی پارس سال کیفیت رو فدای ظاهر کرده . البته ظاهرش همچین پیشرفتی هم نداشته . چیزی که خیلی مشهوده پایین اومدن کیفیت هستش !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

متاسفانه ایرانخودرو توی پارس سال کیفیت رو فدای ظاهر کرده . البته ظاهرش همچین پیشرفتی هم نداشته . چیزی که خیلی مشهوده پایین اومدن کیفیت هستش !!!
    این حرف شما الان معنی نداره و اینطور نیست که فکر کنید پارس سال و غیر سال تفاوت خاصی از لحاظ کیفیت دارن .. اکثر افرادی که از کیفیت بد پارس سال صحبت میکنند بر میگیرده به داشبورد ماشین که به خاطر کرم بودنش و استایلی که داره این خطا رو در ذهن ایجاد میکنه که کیفیتش خیلی با پارسهای دیگه فرق داره و از همه مهمتر نمونه های اولیه پارس سال گیربکس هاشون شدیدا مشکل داشتند و مکانیک جماعت از همون موقع شدیدا با این ماشین مشکل پیدا کرد و یادمه بارها رفتم پیش مکانیکها میگفتند آقا پارس سال نخریدا فلانه بساره .. به همین خاطر در ذهن مردم جا افتاده که پارس سال از لحاظ کیفیت مشکل داره و بارها دیدم اکثر دوستان در انجمنها میان میگن پارس سال نخرید
    بر عکس اگر به من باشه میگم کلا پارس نخرید ولی اگر قراره بخرید فقط پارس سال بخرید چون ایران خودرو اتفاقا بهترین اجناسش رو (مثلا بهترین) در همین پارس سال بکار میبره و بعد میره سراغ گزینه های دیگه .. به قولی سوگلی ایران خودرو تو پارس و پیشرفتی که من از صحبت کردم شق القمر نشده تو این ماشین فقط گقتم باز بهتر شده به نسبت .. همینهاست[COLOR="Silver"]

[

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •