بچه ها ببینید من هم پارس - elx - هم سورن و سمند معمولی و ال نود و خیلی ماشینای دیگه رو به جز 206 ( چون کوچیکه ازش بدم میاد) تجربه کردم - همون جور که دوستمون گفته این تاپیک راجعبه سمند و پارس هست بنابر این من راجعبه ال نود حرفی نمیزنم اما اینو از من بشنوید انواع سمند و پارس همشون یه جور هستن - هیچ فرقی باهم ندارن حالا یکیشون رو تجهیزاتش رو اضافه کردن یکی دیگشونرو یه موتور 16 سوپاپ که مال 15 سال پیش هست و از رده خارج گذاشتن روش - از نظر گیربکس و ترمز - سیستم تعلیق این چیزا هم همشون تقریبا یکی هستن
من یادم میاد سال 73 خودمون ( شمسی) من پدرم یه پژو GL گرفت - من و برادرم هی کاتالوگ این پژو رو نگاه میکردیم - میگفتیم پس چرا مال ما این رو نداره - پس چرا اون یکی رو نداره -....... تازه الان بعد از 17 سال میبینیم خب بالاخره پژو هم مه شکن جلو پیدا کرد - یا تازه ABS پیداکرد - شیشه هاش برقی شد -......... خودتون یکم فکر کنید تازه الان دارن با امکانات 17 سال پیش که باید میدادن - میدنش - موتورش - سیستم تعلیقش - ترمزاش - هرچیزیش که فکرش رو کنید مال 17 سال پیش هست - اخه اگه این پژو هارو فرقی نمیکنه چه پارس چه معمولی چه elx میدادن چهار یا پنج میلیون خب من میگفتم این بنده خداهایی که میخرن - پول ندارن - اینم به نسبت چهر میلیون خب ماشین خوبی هست - کارشون رو راه میندازه- ولی شما میرین بین 13 تا 20 میلیون برا اینا پول میدین - خنده دار نیست
من فکر کنم این رئیس و روئسای این کار خونه ها حسابی دارن به ماها میخندن - تا حالا بینشون بودید .
آقا ببخشید الان ویرایش میکنم
اخه الان دیدم یکی از دوستان گفته پارس کلاجش و فرمونش و راحتیش از سورن و و ال نود و...... بهتره . میخوام بگم یه چیزی بگو که واقعا خودت تجربه کرده باشی اخه من چی بگم که اینجا به کسی بی احترامی نشه - انواع سمند و پژو همه چیشون عین همه اخه من چند بار این رو بگم-
ال نود هم اگه سوار نشدی که من حدس میزنم سوار نشدی چون حرفات این رو نشون میده - برو لا اقل از یکی قرض بگیر دو تا دور باش بزن بعد بیا حرف بزن