خودم 7 دارم!اما با اوبونتو هم کار کردم!خداییش ما با ویندوز عادت کردیم!نمیشه با رابط گرافیک اِ لینوکس کنار اومد!واسه حرفه ایاس!
خودم 7 دارم!اما با اوبونتو هم کار کردم!خداییش ما با ویندوز عادت کردیم!نمیشه با رابط گرافیک اِ لینوکس کنار اومد!واسه حرفه ایاس!
خدایی چطور دلت میاد با وجود اوبونتو و اون رابط های کاربری فووووووووق خوشگلی که روشون نصب میشن و پر سرعت هستن رو کنار بزاری و بری سراغ اون 7 درو داغون؟![]()
مشکل رابط گرافیکی لینوکس نیست ما به ویندوز عادت کردیم ادم برای ساده ترن کار تو لینوکس سرسام میگیره من چند بار لینوکس نصب کردم ولی نتونستم باهاش کنار بیامبا اینکه لینوکس رو به ویندوز ترجیح میدم برای یه کار ساده ادم دست وپاشو گم میکنه
نه بابا من الان 5 نوع میز کار نصب کردم که هر کس با هر کدوم که راحت باشه کار میکنه
مثلا من خودم با میز کار cario dock راحتم و داداشم از محیط گنوم 3 استفاده میکنه![]()
محبوب ترین توزیع لینوکس :اوبونتو و حالا 13.04
با میز کار Cairo Dock
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 26-04-2013 at 20:06.
من خودم از ویندوز ۸ استفاده میکنم سیستم عامل اصیل و جالبی هستش
اما خیلی دلم میخواد از اوبونتو هم استفاده کنم اما ماره ترسوندن
گفتن ریختن نرم افزار دردسر داره و .....از این حرفا
منم دیگه بیخیالش شدم چسبیدم به ویندوز خودم
قاصدک ایرانی:
با محیط kde
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows XP Professional SP3
خب، سييتم عامل اصلي مورد استفاده من ويندوز XP هست، اما در هارد ديسك دوم ويندوز 7 رو به همراه لينوكس SUSE دارم...ويندوز XP 32 بيتي هست، اما 7 و SUSE هر دو 64 بيتي هستند.
از ويندوز ها راضي هستم، كارم رو راه ميندازه و لينوكس هم كه دنياي خاص خودش رو داره. البته هنوز با ويندوز 8 كار نكردم، پس نظر خاصي در موردش نمي تونم بگم.
واقعا کار با لینوکس دنیای خاص خودش و آدمهای خاص خودش رو داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)