من که میگم جی پی ار اس ایرانسل خیلی بهتر هست ....
من که میگم جی پی ار اس ایرانسل خیلی بهتر هست ....
من شهید شدم از بس حرص خوردم. این دیگه انشااله بار آخره وقت میزارم واسه این چیزا. دوستانی که میخوان بدونن اوضاع gprs رو بخونن.
من همراه اول هنوز توفیق استاده نداشتم فقط اوایل تماس صوتی داشتم به شدت ناراضی بودم ازش و انداختم دور حالا هم پوکه های سیمکارتش گم شده و پین کد و این حرفهاش رو ندارم.
ایرانسل هم که بهش افتخار دادیم استفاده کردیم یا شبکش گیج پیجه یا حسابی خر تو خره و توش دزدی میشه!
ما هر باری از بسته های gprs استفاده کردیم دو تومان هم شارژ عادی ازمون کم شد و کسی هم جوابگو نبود.
اخیرا هم جایزه شارژهای رمزدار را نمیده ولی از هر 10 هزار تومان یک پیام میفرسته به زودی اینقدر (حدود 1800 ریال) شارژ به حساب شما ریخته میشود ولی تا هفته خبری نمیشه یک هو بی اطلاع چک که میکنیم مینوسه 1500 ریال شارژ شگفت انگیز تا تاریخ یک ماه دیگه دارید.
بعد فردا دوباره چک میکنیم بدون اینکه استفاده ای کرده باشیم معلوم میشه نصف شارژ شگفت انگیز خود به خود پریده!!!!!
یک روز بعدش چک میکنیم بدون استفاده قبلی از سیمکارت اینبار به موجودی حساب اصلی ما حمله کرده و مثلا کلش یا 2 هزار تومان واسه خودش کم کرده.
شانس بیاریم 1 ریال ته حساب باقی میزاره!!!!!!!!!!!؟؟ زنگ میزنیم اپراتور میگه نه اصلا شما شارژ نکردی!!!!!!!! بهم میگه تایم و تاریخ دقیق رو بگید برای مشکلاتتون ولی زور نمیزنه یه سرچ بکنه و 67 تومان هم به گفته خودشان واسه این چند کلمه حرف بی فایده کسر میکنه اگه بیشتر کم نشه!!!
ما از وایرلش و adsl هم خیری ندیدم. دایالاپ هم مخابرات ارژ باباش هم یه طور ماهرانه به هزینش روی قبض اضاف میکنه 150 قبض تلفن میده!!
هر وقت مجبور باشیم از gprsاستفاده
کنیم به ناچار 10 تا شارژ رمز دار 1000 تومانی از اینترنت میگیریم و هر بار یکی رو شارژ میکنیم به اندازه یک بسته یک روزه تا مبادا خنگ بازی در بیاره بیشتر کم کنه.
بیشتر تماسهای شهری و بین شهری رو هم با کارت تلفن و امثال اون راه میندازیم.
Last edited by 900913; 04-07-2011 at 02:31. دليل: آقا جون مسئول فنی سایت من با فایرفاکس جدید چیز میفرستم هم ایجکسی ارسال میشه هم صفحه ریلود میشه دوباره ارسال می
با سلام،
عدم در یافت اتوماتیک تنظیمات گوشی پس از خاموش و روشن کردن ممکن است به سه دلیل باشد :
1- عدم ثبت نام سرویس gprs
2- وجود تنظیمات قبلی در تلفن همراه
3- برخی از مدل های گوشی ( بخصوص نوکیا) در هنگام روشن شدن پیام attach request را به شبکه gprs ارسال نمی کنند در این مدلهای گوشی بجای خاموش و روشن کرده می بایست یک صفحه اینترنت را باز کرد که در مرحله اول ارتباط با اینترنت امکان پذیر نبوده و پس از حدود 5 دقیقه شبکه مدل گوشی شما را تشخیص و تنظیمات مر بوطه را برای شما ارسال می کند
همچنین اینجانب کارمند شرکت ایران رادار هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورت نیاز به تجهیزات avl خودرو آمادگی خدمت به شما را دارم
با تشکر البرز![]()
من از اینترنت همراه اول و ایرانسل همزمان استفاده میکنم.اگر دوست دارید مقایسه کنید توجه کنید :
همراه اول :
با 10 تومن میشه اکانت یک ماهه بدون محدودیت حجمی گرفت :
سرعت دانلود بیشتر اوقات : 30 کیلوبایت( البته بستگی داره به نزدیکی شما به دکل و اینکه موبایل شما EDGE رو داشته باشه)
اگر به دکل نزدیک تر باشید سرعت بیشتر هم خواهد شد .
اما در باز کردن صفحات و ورود به یاهو مسنجر بسیار زیاد اذیت میکنه.به طوری که روزها با بدبختی بتونید وارید یاهو مسنجر بشید یا وبگردی کنید !
بعضی روزها هم ارتباط gprs قطع میشه و تا 1 روز بعد هم وصل نمیشه !
خلاصش میشه اینه : فقط دانلود کن ! فکر وبگردی رو از سرت بیرون کن !
ایرانسل :
اخیرا همون 2.5 گیگ رو کرده 2 گیگ تا وایمکس هاش فروش بره !
به خاطر حجمی بودن قید دانلود رو باید بزنی. اما در ورود با یاهو مسنجر و باز کردن صفحات وب بسیار سریع و قابل قبول هست !
اگر میخوای راحت بری چت بازی یا وبگردی ایرانسل بهتره !
اگر هم در سیم کارت شارژ داشته باشی و از اینترنتش استفاده کنی به محض اینکه اعتبار اینترنت تموم بشه تمام شارژ شما رو میدزده !
یکبار 16000 تومن شارژ بنده رو دزدید.
پس یا باید شارژ رو استفاده کنی که حروم نشه یا قبل از پایان اعتبارت دوباره gprs رو تمدید کنی !
در کل جفتشون بیخود هستن . بیشتر به درد کسانی میخوره که دسترسی به adsl ندارند.
Last edited by mehr1362; 05-07-2011 at 15:10.
با سلام
من از یک چیز همراه اول خوشم می یاد، خیلی دزد نیست چون در خصوص بسته ها و زمان پایان اعتبار اونها بسیار دقیق است و اطلاع رسانی دقیقی انجام می دهد
البرز
من 1 ماه ی همر اه اخر ا فعال کردم 25 روز اول کلا 100 مگ دانلود نداشتم همش دی سی میشد واگه وصل هم میشد نهایت 5 کیلو بیات سرعت میداد ولی پنج روز اخر چنان سرعتی داشت که تونستم باهاش یه فیلم 800 مگی بگیرم و پی به سیاست کثیفش بردم سیاستی که روزهای اخر سرویس مشتری را میخاد جزء احشام فرض کنه که سرعت عالی شده که دوباره فعال کنم
با سلام
به نظر من این بحث یکی از اون مواردی هست که بنا به کاربرد ممکنه تغییر کنه
من توی مورد استفاده ای که دارم (طراحی سیستم های AVL هستم) تا حالا اصلاً با ایرانسل به مشکل نخوردم! نه SMS نه GPRS!!! حتی در بسیاری از موارد (که همه تجربه های کم و بیشی دارند) سرویس های ایرانسل ارزونتر و با کیفیت تر بوده.
من کیفیت رو میگم چون 24/7 دارم ازم برای این سیستم ها استفاده میکنم.
سرویس های دائمی همراه اول با اعتباری فرق نمیکنه اما محدودیت های اعتباری واقعاً آدم رو بدبخت میکنه. مثلاً من برای سیستم هایی که میفروشیم اصولاً پیشنهاد ایرانسل رو میدم نه اعتباری همراه اول رو. چون سرویس GPRS کلاً کم هزینه هست(برای ارسال های کم، نه دانلود)، اعتباری همراه اول رو دائم باید شارژش کنی! (شارژش تموم نمیشه بلکه زمان اعتبارش سر میرسه). اما یه ایرانسل رو شما اگه توی هر سیستم که بندازی اگه ماهی 1 ریال هم از اعتبارش کم کنی تو طول یک سال حتی یک بار هم لنگ نمیذارتت. برای مثال من بارها شده دیدم سیستم کار نمکرده و در نهایت متوجه شدم که یا سرویس GPRS همراه اول مشکلات فنی پیدا کرده و یا اینکه مهلت استفاده از شارژ تموم شده و سیم یک طرفه شده و بدتر از اون گاهاً به علت استفاده نشدن سیم کارت معلق شده!!
و اینکه تا حالا یک ریال از هیچ کدوم از سیم کارتهای ایرانسل من بطور تصادفی و اضافه وغیر معمول کم نشده!
اگه بخواهیم با انصاف باشیم تنها مشکلی که من با ایرانسل داشتم پوشش جاده ای اون هست و گاهاً نقاط کور شهری! که البته تمام این موارد در مورد همراه اول هم هست اما کمتر. که البته برای کار من چون ماشین در حال حرکت هست مشکلی ایجاد نمیکنه. چون بالاخره اگه خودرو اینجا جهت ارسال به مشکل بخوره چند دقیقه بعد یه جایی میره و میتونه ارسال موقعیت رو انجام بده.
این مقایسه رو توی شرایطی که عرض کردم که هیچ بسته افزایشی و رنگی ای بکار برده نشده باشه وگرنه که اختلاف بیش از این حرفهاست.
و برای مثال مورد دیگه اینکه کل سیستم های ایرانسل توی شبکه GPRS میتونند به هم وصل بشند (مثلاً ping کنند)
اما توی همراه اول اینطور نیست و توی بیش از چند شهر این امکان وجود نداره و مثل ایرانسل سراسری نیست.
Last edited by Taha_u; 02-08-2011 at 10:58.
اگه شما بخاطر نداری من خوب خاطرم هست که اویلی که بسته هاش اومد اصل موضوع همراه اول داشت زیر سوال میرفت!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه این رای گیری که خیلی هم توش شرکت نکردند دقتی کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حدود 20% رضایت!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Taha_u; 03-08-2011 at 11:53.
سلام دوستان
من یه سوال داشتم
EDGE ایرانسل همه نقاط کشور رو پوشش میده؟؟؟؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)