عزیز دل منم مثل تو رفتم تو فکر c7 یا desire اما با یه خورده پول رو هم گداشتن و کمتر به دوست دختر فکر کردن رفتم یه galaxy s خریدم جونم آزاده.صفحه نمایشش فقط تو سامسونگها نظیر داره یعنی فیلم توپ و تصاویر محشر یعنی super amoled
عزیز دل منم مثل تو رفتم تو فکر c7 یا desire اما با یه خورده پول رو هم گداشتن و کمتر به دوست دختر فکر کردن رفتم یه galaxy s خریدم جونم آزاده.صفحه نمایشش فقط تو سامسونگها نظیر داره یعنی فیلم توپ و تصاویر محشر یعنی super amoled
این xt720 که دوستمون معرفی کرد رمش 256 ه که خیلی کمه و دوتا برنامه باز کنی هی میبنده اعصابت خورد میشه
به نظر من همون defy رو در نظر داشته باشی بهتره
مقایسه defy با x10 هم بخای
x10 صفحه بزرگتر داره
دوربینش شاید یکم بهتر باشه
باتری قویتری داره
defy :
مولتی تاچ داره
اندروید 2.2 داره
رم و رام بیشتر داره
gpu قویتر داره که واسه اجرای بازیا مهمه
و ضد آب و خاک هم هست که خیلی مهم نیست
البته دو تا رو اشنباه گفتین :
1 - باتری دیفای قوی تر از x10 هست
2 - دیفای هنوز به صورت رسمی اندروید 2.2 نیست
--------------------------------------------------------------
والا من فعلا هیچ کدوم از این گوشی ها رو ندارم ( 5800 رو هم فروختم الان یه k510 دستمه ! ) و تو مرحله انتخاب هم هستم بین چند تا از این گوشی های اندروید
پس تعصب خاصی ندارم روی هیچ کدومشون
اینم که گفتم x10 رو با دیفای مقایسه نکن به خاطر بعضی مشکلاتی بوده که تو کلوپش تو سایتای مختلف دیدم
اگه تعصب خاصی داشتم میگفتم دیفای رو با هیچ گوشی مقایسه نکن ! نه اینکه بگم باید با دیزایر مقایسه بشه
در مورد یه اسمارت فون هم به نظرم مزایای که دیفای داره کاربردی تر هستن تا یه دوربین بالا ( البته برای یک اسمارت فون )
ضد آب بودن یه گوشی هم به کشتی گرفتن ربط نداره ! خیلی خوبه وقتی یه گوشی گرون دستته بدونی مقاومه ( خیلیا از ترس افتادنش یه جا و خراب شدنش گوشی گرون نمیخرن ! )
Last edited by MOHAMMAD2010; 13-02-2011 at 20:04.
پس فعلا شد DEFY
یه روز x10 یه روز Defy!!!
حیرون موندم!!!![]()
لطفا اطلاعات قدیمی و غلط ندید!!!!مولتی تاچ داره
x10 با اپ دیت جدید مولتی تاچ شد!!!
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
بعد هم x10 تا 2.3 براش غیر رسمی اومده
دوست من برای مشاوره بهتر بر به android.irپس فعلا شد DEFY
یه روز x10 یه روز Defy!!!
حیرون موندم!!!
ممنون از اطلاعاتتون...
سایتی که دادین هنوز بالا نیومده!
---------.ir اینه فک کنم...
Last edited by sadeghbb; 14-02-2011 at 11:10.
اینم جواب یکی از دوستان در اندروید .آی آر
دوست عزیز مزایای X10 بصورت زیر است:
- صفحه نمایش بزرگتر
- دوربین بهتر
- پردازنده قویتر
- پردازنده گرافیکی بهتر
- باطری قویتر
و اما مزیت های دفی به صورت زیر است:
- کیفیت صفحه نمایش بهتر
- رم بالاتر
- Gprs , Edge بهتر
اما بزرگترین عیب دفی داشتن باطری فوق العاده ضعیف می باشد.
اما در مورد موارد استفاده شما و با توجه به مزایای هر کدام X10 بهتر می باشد
دوست عزیز درسته دفی رم بالایی داره ولی به طور قطعی نمیشه گفت قویتره چون پردازندش ضعیفتر از ایکس 10 می باشد ولی بازم میگم تفاوت آنچنانی با هم ندارندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد باطری ها هم اینو بگم درسته که دفی 1540 میلی امپر توان باطریش است اما از لحاظ استندبای و تاک تایم خیلی پایینتر از ایکس 10 میباشد
x10: استند بای 415 ساعت تاک تایم 10 ساعت
Defy: استندبای 238 ساعت تاک تایم 6:30 ساعت
از کی تا حالا س پی یو و جی پی یو ایکسپریا از دیفای بهتر شده !!؟؟![]()
والا منم تو سایت ها که میدیم اینطوری نبود کمه ایشون میگفتن!!!
ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
تو این مدت خیلی شرمنده اساتید شدیم![]()
این بنچمارک خوش همه چیز رو نشون میده و توجه داشته باشید که تو این تست دیفای آندرویدش 2.1 هست اما اون دو تا گوشی دیزایر و گالاکسی با اندروید 2.2
با این حال دیفای از اچ تی سی دیزایر بهتر عمل کرده و کمی از گالاکسی عقبتره که با آپدیت به 2.2 حتی به گالاکسی هم میتونه برسه
و اینکه x10 و دیزایر سی پی یو و گرافیکشون یکیه و تازه x10 رمش پایین تر هم هست
Last edited by fire159; 15-02-2011 at 11:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)