نورپردازی هم تا حدی به موتور اضافه شد. هنوز سایه و یه سری چیز میز دیگه نداره.
اینم یه عکس ازش:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نتونست اون رو باز کنه؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نورپردازی هم تا حدی به موتور اضافه شد. هنوز سایه و یه سری چیز میز دیگه نداره.
اینم یه عکس ازش:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نتونست اون رو باز کنه؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Armin060; 24-02-2011 at 13:20.
به برنامه به عنوان دمو توی پست اول بود که دانلود کردم و ارور داد اجرا نشد![]()
این چیزیم که الان تو این صفحه گذاشتی ارور dll میده ..dll و Microsoft Visual C++ 10 Runtime رو دانلود کردم ولی بازم اجرا نمیشه.
ارور close program میده توی ویندوز 7 ... همون don't send توی ایکس پی![]()
سلام
سعی کن تو پرشین گیگ آپ نکنی چون من مشکل اساسی دارم باهاش
لطفا یه جا دیگه آپ کن ..
ممنون
تو mediafire هم آپ کردم.
کمی پیشرفت کردم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا عالیه . خیلی خوبه . چرا یه صحنه پیچیده تر برای تست نمیزاری توش ؟ من قبلا یه صحنه ای طراحی کرده بودم از کرایسیس 2 که بی استفاده مونده اگه خواستی بگو برات بفرستمش ...
هنوز قسمت Mesh کامل نشده. بعد از اینکه تموم شد، تازه باید یه پلاگین واسه 3ds max یا maya یا ... یا همشون یا چندتاشون، بنویسم. فعلا Mesh ها رو خودم درست میکنم، مثلا سر درست کردن اون کره پوستم کنده شد. واسه همین فعلا نمی تونم تو صحنه چیزمیز زیاد بزارم.چرا یه صحنه پیچیده تر برای تست نمیزاری توش ؟
Crysis 2من قبلا یه صحنه ای طراحی کرده بودم از کرایسیس 2 که بی استفاده مونده اگه خواستی بگو برات بفرستمش ...![]()
Normal mapping هم اضافه شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mesh هم دست و پا شکسته درست شد.
یه لیوان یک بار مصرف، مصرف شده
یک تفنگ با تکسچر همون لیوان یک بار مصرفه. واسه همین یکم بد شده. (تکسچرش رو ندارم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Armin060; 05-05-2011 at 23:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)