شما از چه آنتی ویروسی روی سیستمت استفاده می کنی؟
آنتی ویروس خود ویندوز حتی از نود32 هم استفاده کردم باز هم همین اروره کمک
نچنچنچ!
بـــــله! درستشد؛ مشکل دقیقن همینه.
ممنون از شما، من تا میخواستم آپدیت کنم اگر که به ویپیان وصل بودم قطع میکردم، که وسط کار دیسکانکت نشه؛ نگو همین کارو خراب کردهبود!
من فایلی رو که گفتین اد کردم ولی بازم همین ارور میده ؟
با سلام .ویندوز من 7اورجیناله64)ویندوزم آپدیت نمیشه ارور 80072EFD رو میده.لطفا راهنماییم کنید.
با سلام منم همین مشکل را دارم و ویندوزم اپدیت نمیشه البته چند ماه پیش می شد ارور 80072efd را می ده.
adsl 256دارم .با راهنمایی بالا حل نشد. منظورتون از این که ویندوز اپدیت را خاموش کن چی بود.
من نمیدونم جدیدا این مشکل پیش اومده هی ارور 8024402f میده چی کار کنم؟؟؟
سلام من با هیچ کدوم از این پستا حلنشد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
با سلام
مشکل من اینه که وقتی chek for update رو میزنم پیغام زیر رو میده. چی کار میتونم بکنم؟
![]()
داخل سرچ منوی استارت دستور services رو وارد کنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک کنید تو پنجره ای که باز میشه این گزینه Windows update service پیدا کنید stop کنید بعد این مسیر C:\Windows\SoftwareDistribution از همینجا کپی کنید داخل نوارآدرس مای کامپیوتر وارد کنید اینتر کنید بعد تو صفحه ای که باز میشه تمامی پوشه ها رو پاک کنید باز از نوه بعدش داخل سرچ منوی استارت دستور سرویس بزنید روی گزینه مربوطه کلیک کنید اینبار گزینه Windows update service انتخاب کنید روش کلیک راست کنید گزینه start انتخاب کنید از نوع آپدیت چک کنید این مورد داخل سایت پایین قیدکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)