سلام عزيز
قبل از اينكه خط قرمز تا آخر پر بشه دستت رو از روي دكمه Fire بردار تا به نتيجه برسي
موفق باشي
سلام عزيز
قبل از اينكه خط قرمز تا آخر پر بشه دستت رو از روي دكمه Fire بردار تا به نتيجه برسي
موفق باشي
اين كار رو هم كردم ولي بازم نشد...
توي بازي يه مشكل گرافيكي هم داره,همه آدم ها دستاشون بازه......!!!!!!!!!!!!!شايد مال همين باشه....!!!
يعني چي دستاشون بازه ؟؟؟نوشته شده توسط بهنام-ن
ميتوني يه عكس ازش بزاري ؟؟؟
البته فكر كنم اين مشكل رو فقط شما داريد
احيانا نسخه فارسي يا 1 سيدي بازي رو نگرفتين ؟؟
من هر چي سعي كردم نتونستم با كامپيوتر عكس بگيرم,آخرش مجبور شدم با موبايل عكس بگيرم...!!!![]()
![]()
![]()
در ضمن اين آدم اصلآ نمي ايسته و همش در حال حركته و پاهاش تكون مي خوره...!!!![]()
من اين سي دي رو چند سال پيش خريدم,3 سي دي است و فارسي هم نيست!قديما هم درست بود ولي الان كه دوباره ريختم با اين مشكلات روبرو شدم...سي دي اش هم خيلي خش داشت و به زور اينستال شد...!![]()
منم با بازي Men Of Valor همين مشكل رو داشتم كارت گرافيك رو كه عوض كردم مشكل حل شد.نوشته شده توسط بهنام-ن
مثلا اگر كلاه ويتنامي ها روي زمين مي افتاد بايد به كلاهشون تير ميزديم تا بميرن.![]()
ولي مافيا يك بازي قديميه و اجيبه چنين مشكلي پيش بياد.
كارت گرافيكت چيه؟
اگه قبلا كار مي كرده حالا كار نمي كنه مشكلش نرم افزاريه.نوشته شده توسط بهنام-ن
موقع نصب خطا نداد؟
اوه اوه !!!
عجب اوضاعيه (مثل مترسك ميمونن)
بازي نرمال نيست پس !!!
همونطور كه حسن جان پرسيدند شما قبلا بازي رو تونستيد بدون مشكل اجرا كنيد ؟؟
مشخصات كامپيوتر خودتون رو هم بنويسيد
Nvidia Geforce 5200
منم فكر كنم مال كارت گرافيكمه چون كارت گرافيكمو عوض كردم,من با قبليه بازي كردم با اين بازي نكرده بودم...
در هنگام نصب هم اروري نداد فقط يكم طول كشيد...
دو راه حل داري
1-تعويض كارت گرافيك
2-خريدن دوباره cd بازي كه نسخه كامل باشد(كه معمولا 3 سيدي مي باشد)![]()
سلام
در بازي مافيا قتي كه ماموريت دارم كه سيگارها را بار بزنم.وقتي كه تا نصفه بار ميزنم تير اندازي ميشه وزياد دوام ندارم وكشته مي شم.
آيا بايد كار خاصي انجام بدم يا اينكه اونا بايد بكشم؟
گلي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)