تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: خبر خوب برای ایرانی ها

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

استفاده داره خیلی هم استفاده داره.
    با سرعت بالا راحت میتونی ویدیو چت و ویدیو کنفرانس بزاری.کاربرد هاشم زیاده.(اخر تصور)شب امتحان هیچیم نخوندی با چند تا از بچه ها با هم میشینین میخونین اصلا استادم میارین وسط تا سوالاش رو لوبده.
    الان بخوای راجب یک وسیله یا ماشین یا هرچی تحقیق کنی بخوای فیلماشم از اینترنت بگیری چقدر باید الاف بشی.
    سرعت بالا که باشه اصلا مبحث هارد هم دیگه مسثله ساز نمیشه راحت میتونی با پرداخت هزینه یک فضا توی اینترنت بگیری.
    بازی اینترنتی بدون مشکل تاخیر و پینگ.الان ملت خودشون با تراوین و... ارضا میکنن.با سرعت بالا بازی هایی بهتری رو میتونن بازی کنن زمان کمتری هم ازشون میگیره.
    در کل طبق نظر شما بیچاره خارجی ها با این همه سرعت اینترنت چه رنجی میکشن.

2. 2 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

د آخه برادر من، قرار که نیست بلافاصله اتصال به اینترنت همین‏طور اطلاعات بیاد! هرکی هرچه‏قدر از هرچی که دوست داشت استفاده میکنه!
    گیرم که یکی بخواد از سرگرمی‏ها استفاده کنه؛ بر اون (یا احیانن سرگرمی!) ایرادی وارد هست؟؟!
    نرم‏افزارها حجمی ندارن؟؟! شما از چه نرم‏افزارهایی استفاده می‏کنین که حجمی ندارن؟!!!
    حجم اطلاعات دریافتی به خود دریافت‏کننده ربط داره! شاید اون وقت‏اش رو داره! باید اینترنت رو بست چون مردم وقت استفاده ازش رو ندارن؟!
    اگه شما از سرعت 32 بیت بر ثانیه راضی هستن ... خب باشین !! قرار نیست همه همون کارکرد رو از اینترنت بخوان که شما می‏خواین!!

در ضمن اگر تا به حال Adsl نگرفتین پیشنهاد می‏کنم که بگیرن تا تفاوت رو متوجه بشین!
    حرفتون فووووق العاده غیر منطقیه...
    داداش من بیکار میخوام بشینم تمام روز وقتم رو تلاف کنم و مفلس خوبی تحویل جامعه بدم
    خوب دولت بیاد بگه نه خیر شما نباید مفلس بشی واس همین نت نمی دیم بتون
    3G هم فعلا فعلا ها نمیاد و نمیشه دل به این حرف ها خوش کرد...
    شاید شما نیازی به نت نداشته باشین اما ما داریم...
    نرم افزار نت نمیخواد؟؟؟
    داداش شما بخوای الان بری VUE رو دان کنی 3 گیگه با لایبرری کاملش حجمی نداره اصلا
    حرف شما درسته و چنین جوابی بدیهیه!شاید از بین 200 نفر یک نفر حرفمو تایید کنه.
    خلاصه درست میگین هرکسی هراستفاده ای بخواد میکنه! مورد استفادشم به خودش مربوطه!
    راستش من علاقه دیدن مستند های علمی دارم و اونارو که هرکدام 800 مگ تا چند گیگ هستند رو دانلود میکنم بازی های 3 گیگی رو هم دانلود کردم اونم با سرعت دانلود واقعیه 500 و حتی 900 کیلوبایت در ثانیه! 500 تو دانشگاه و 900 تو یه جای دیگه!
    منظورم اینه که اگه کسی بخواد واقعا در رشته تحصیلیش پیشرفت واقعی(نه نمره ای)و چشمگیر کنه اینترنت با اینهمه سرگرمی و ... که اگه تموم عمرت پشتش بشینی تموم نمیشه اونو عقب میندازه.
    ببخشید شاید اینجا جای این حرفا نباشه.نیاز به تایید حرفام ندارم گفتم که همه که مثل هم نیستند و مثل هم فکر نمیکنند.خلاصه اینکه اصلا کلا موضوع یه چیز دیگست...پشت پرده یه اتفاقاتی داره میوفته که بعضی ها یا بیخبرند یا بهشون اهمیت نمیدن!!!
    اینم بگم اونقد از دست سرعت کم اینترنت موبایل عصبانی میشم که میخوام سیمکارتو بشکونم آخه فقط یه صفحه معمولی رو (گاهی اوقات) باز نمیکنه!
    adsl رو هم تو شهرمون همه میگن گاهی سرعتش به 4 کیلو میرسه و من خودمم خونه دوستم تست کردم دیگه بیخیال شدم به امید نصب 7000 دکل جدید همراه اول تا 1 ماه آینده(تو سایتش نوشته)
    نظر بدین حتی مخالف ناراحت نمیشم

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

استفاده داره خیلی هم استفاده داره.
    با سرعت بالا راحت میتونی ویدیو چت و ویدیو کنفرانس بزاری.کاربرد هاشم زیاده.(اخر تصور)شب امتحان هیچیم نخوندی با چند تا از بچه ها با هم میشینین میخونین اصلا استادم میارین وسط تا سوالاش رو لوبده.
    الان بخوای راجب یک وسیله یا ماشین یا هرچی تحقیق کنی بخوای فیلماشم از اینترنت بگیری چقدر باید الاف بشی.
    سرعت بالا که باشه اصلا مبحث هارد هم دیگه مسثله ساز نمیشه راحت میتونی با پرداخت هزینه یک فضا توی اینترنت بگیری.
    بازی اینترنتی بدون مشکل تاخیر و پینگ.الان ملت خودشون با تراوین و... ارضا میکنن.با سرعت بالا بازی هایی بهتری رو میتونن بازی کنن زمان کمتری هم ازشون میگیره.
    در کل طبق نظر شما بیچاره خارجی ها با این همه سرعت اینترنت چه رنجی میکشن.
    ((اصلا استادم میارین وسط تا سوالاش رو لوبده.))
    اینجاشو خیلی باحال گفتی

بابا ما دیگه اینقدم...
    اینارو همه میدونم واسه اینا منتظر 3g میمونیم
    بعدشم شب امتحان اگه اونقدر خونده باشی که فقط واسه رفع اشکال از دوستات کمک بگیری!یا اگه اونقدر قوی باشی که فقط اون شب کنفرانسی درس بخونی و مثلا یوتیوپ نری! یا اصلا پول شارژ اینترنتو داشته باشی!
    یه چیزی اینکه adsl مگه واسه کاربران خونگی بالاتر از 128 میده؟اگه نمیده چرا نمیده؟!
    اگه نمیده پس 3g هم از اون بیشتر نمیتونه بده یعنی اجازه نداره بده درسته؟

5. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

دوستان مثل اینکه بحث داره بالا میگیره ، این جور بحث ها فقط باعث دلخوری و اخطار میشه !

7. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان مثل اینکه بحث داره بالا میگیره ، این جور بحث ها فقط باعث دلخوری و اخطار میشه !
    vallio جون ممنون که گفتین
    ولی همش توهمه جا تایید کردنو تشکر خوب نیست!
    ولی نه ما همه باهم دوستیم اگه اختلاف نظری باشه خوب نظره و نظر هم میتونه متفاوت باشه که بستگی به طرز تفکر هرکی داره
    تازه من نظر دوستانو واقعا تایید کردم و با عدم تایید نظرات خودم مشکلی ندارم
    گفتم که در کل حرفم یه چیز دیگست.بیخیال
    ok دوستان؟؟؟

9. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •