تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 74

نام تاپيک: فوبيا و خجالتي بودن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

غذاهای ضد استرس را می شناسید؟

تحقیقات ثابت کرده است که فشار عصبی نه تنها باعث تغییرات خلقی می شود بلکه باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماری ها، از سرماخوردگی ساده تا بیماری های قلبی عروقی می شود. راه های زیادی برای مقابله با استرس و فشار عصبی وجود دارد، یکی از این راه ها استفاده از مواد غذایی است که در کنترل استرس نقش مهمی به عهده دارند.

غذاها می توانند از راه های مختلفی بر میزان استرس تاثیر بگذارند. مثلا بعضی غذاها باعث افزایش سطح سروتونین(ماده شیمیایی که در مغز باعث ایجاد آرامش می شود) در خون می شوند. بعضی غذاهای دیگر باعث کاهش سطح هورمون های کورتیزول و آدرنالین(هورمون هایی که در بدن باعث ایجاد استرس می شوند) می شوند. همچنین بعضی غذا ها نیز با تقویت سیستم ایمنی و کاهش فشار خون، بدن را ازعوارض استرس در امان نگه می دارند. آیا شما غذاهای ضد استرس را می شناسید؟

کربوهیدرات ها. تمام کربوهیدرات ها در مغز باعث افزایش ترشح ماده شیمیایی سروتونین(Serotonin) می شوند. برای این که میزان سروتونین در خون بالا بماند بهتر است از مواد غذایی دارای کربوهیدرات های کمپلکس که به کندی هضم می شوند استفاده کنید. بعضی از این مواد غذایی شامل حبوبات، نان، پاستا و جو دوسر می باشند.

مرکبات. ویتامین C موجود در مرکبات می تواند سطح هورمون ایجاد کننده استرس را پایین آورده و همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود.

اسفناج. دارای مقادیر قابل توجهی منیزیوم است که در تعدیل کردن سطح کورتیزول(Cortisol) خون بسیار موثر است. سطوح پایین منیزیوم در خون باعث افزایش سردرد و خستگی ناشی از استرس می شود.

روغن ماهی. اسید چرب امگا-۳ موجود در روغن ماهی باعث جلوگیری از افزایش زیاد هورمون های ایجاد کننده استرس و همچنین محافظت در برابر بیماری های قلبی عروقی می شود.

چای. تحقیقات ثابت کرده است که افرادی که روزانه چای می نوشند نسبت به افرادی که چای نمی نوشند، به مراتب احساس آرامش بیشتری دارند و سطح هورمون کورتیزول آن ها در شرایط استرس زا پایین تر است. در مقابل قهوه بر عکس عمل می کند و باعث افزایش سطح هورمون کورتیزول در خون می شود.

پسته. هورمون آدرنالین(Adrenaline) در شرایط استرس زا، باعث افزایش فشار خون و ضربان قلب می شود. خوردن روزانه مقداری پسته باعث کنترل میزان ترشح این هورمون می شود.

آووکادو. یکی از بهترین راه ها برای کاهش فشار خون، گرفتن مقادیر کافی پتاسیم از مواد غذایی است. میوه آووکادو سرشار از پتاسیم است.

بادام. سرشار از ویتامین های مورد نیاز بدن است. ویتامین E موجود در بادام باعث تقویت سیستم ایمنی و ویتامین B موجود در آن باعث تقویت بدن در مقابله با شرایط استرس زا می شود.

سبزیجات خام. جویدن سبزیجات شکننده و ترد مانند هویج و کرفس از طریق مکانیکی باعث کاهش عادت به هم فشردن دندان ها در نتیجه استرس می شوند.

شیر. کلسیم موجود در شیر باعث کاهش اسپاسم عضلانی و ایجاد حالت آرامش در بدن می شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

کد:

4. 2 کاربر از Spiffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    این دارو رو خودمون میتونیم بخریم بخوریم؟

یعنی بدونه نسخه میدن؟ چه مقدار بخوریم؟

عوارضش چیه؟

6. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

اطلاعی ندارم
    بقیه دوستان جواب بدن

8. این کاربر از Spiffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

بوسپيرون هيدروکلرايد (Buspirone)، يک داروي ضد اضطراب است که از نظر شيميايي و دارويي با بنزوديازپين‌ها، باربيتورات‌ها و ساير آرامبخش‌ها ارتباطي ندارد. بوسپيرون برخلاف آرامبخش‌هاي بنزوديازپيني، اثرات شل‌کنندگي عضلاني، ضدتشنج و خواب‌آلودگي ندارد. تصور مي‌شود که بوسپيرون ميل قوي به گيرنده‌هاي سروتونيني (5-HT1A) دارد ولي تمايل قابل ملاحظه‌اي براي گيرنده‌هاي بنزوديازپيني ندارد. همچنين بوسپيرون تمايل متوسطي نسبت به گيرنده‌هاي دوپاميني (D2) مغز دارد.

در حدود 95 درصد از بوسپيرون به پروتئين‌هاي پلاسما متصل مي‌شود ولي داروها به جز ديگوکسين با ساير داروهايي که قويا به پروتئين‌هاي پلاسما باند مي‌شوند (مانند فني‌توئين، پروپرانولول و وارفارين) جايگزين نمي‌شود.

بوسپيرون ابتدا به‌وسيله اکسيداسيون متابوليزه شده و چند مشتق هيدروکسيله و يک متابوليت فعال از نظر فارماکولوژي به نام 1- پيريميدينيل پيپرازين ايجاد مي‌کند. در طي 24 ساعت، 29 تا 63 درصد دوز مصرفي عمدتا به صورت متابوليت‌ها در ادرار ترشح مي‌شود و 18 تا 38 درصد دفع آن از راه مدفوع است.

بوسپيرون براي درمان اختلالات اضطرابي يا رفع کوتاه‌مدت علايم اضطراب تجويز مي‌شود. اضطراب يا تنش وابسته به استرس‌هاي زندگي روزمره به طور معمول به درمان با داروي ضد اضطراب نياز ندارد.

دوز اوليه بوسپيرون 15 ميلي‌گرم، سه بار در روز است. براي رسيدن به پاسخ درماني مطلوب، در صورت نياز مي‌توان دوز دارو را به فاصله هر 2 تا 3 روز، 5 ميلي‌گرم افزايش داد. حداکثر دوز روزانه بوسپيرون نبايد از 60 ميلي‌گرم تجاوز کند.

بوسپيرون پتانسيل سوء‌ مصرف ندارد و هيچ‌گونه شواهدي مبني بر ايجاد تحمل يا وابستگي جسمي و رواني در مورد آن موجود نيست.

بوسپيرون نبايد هم‌زمان با داروهاي مهارکننده MAO مصرف شود. گزارشي مبني بر افزايش 3 تا 6 برابر SGPT‌ به دليل مصرف هم‌زمان ترازودون هيدروکلرايد وبوسپيرون هيدروکلرايد در تعداد کمي از بيماران وجود دارد.

همچنين، مصرف هم‌زمان هالوپريدول و بوسپيرون باعث افزايش غلظت پلاسمايي هالوپريدول مي‌شود. مصرف هم‌زمان بوسپيرون با اريترومايسين، ايتراکونازول و نفازدون باعث افزايش قابل ملاحظه‌ غلظت پلاسمايي بوسپيرون مي‌شود.
    شايع‌ترين عوارض مشاهده شده به دنبال مصرف بوسپيرون عبارتند از: سرگيجه، تهوع، سردرد، عصبانيت، احساس سبکي در سر و هيجان. اين دارو در تقسيم‌بندي گروه B مصرف داروها در دوران بارداري قرار دارد. ميزان ترشح بوسپيرون در شير مادر هنوز نامشخص است.

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

بله مصرفش فقط با نسخه و زير نظر پزشك

10. 4 کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عوارضش چیه؟
    خیر بدون نسخه داده نمی شود و باید توسط پزشک تجویز شود .

12. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عوارضش چیه؟
    بله بدون نسخه میدن.ولی به هیچج وجه نخورید.البته در بین داروهای ضد اضطراب کمترین خواب آلودگی رو ایجاد میکنه.اگه اضطراب دارید امضای منو بخونید.من به طور تخصصی با چند روانشناس دیگه در زمینه اضطراب و وسواس کار میکنم.
    من اضطراب داشتم اونم فراگیر یعنی نوع شدیدش.همیشه سر درد داشتم.بوسپیرون هم میخوردم ولی تاثیرش کاملا موقت هست.بدون دارو خودمو درمان کردم با تکنیک های روانشناسی خودمون.الان نه سر درد دارم نه اضطراب.
    البته تکنیکهای روانشناسی روی فامیلهای درجه 1 و خود فرد به سختی جواب میده اما من نتیجه گرفتم واسه خودم.

14. 5 کاربر از siamakdadashi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

افرادی که خجالتی هستند تقصیر خودشون نیست تقصیر پدر و مادرشون و شیوه ی غلط تربیت کردن اوناست... دیدین بعضی از ننه و باباها وقتی که هنوز بچه شون کوچیکه (مثلا زیر 7 ) تا یکی از این بچه یه سوالی میپرسه سریع خودشون به جای بچه جواب میدن ( اصطلاحا به بچه میدون نمیدند ) یا مثلا ننه و بابا توی جمع در مورد بچه یه حرفایی میزنند که بچه خجالت میکشه....
    اونی که خجالتیه از خودش یه تصویر ذهنی خاص داره و فک میکنه بقیه هم در مورد اون دقیقا مثل خودش فک میکنند ، همچنین فک میکنه کانون توجهه و همه به اون نگاه میکنند منتظر یه سوتی هستند در حالی که اینجوری نیست... در چنین شرایطی فرد اعتماد به نفس خودش رو از دست میده... وقتی وارد یه جمعی میشه پر از اضطرابه و بیشتر مواقع دوست داره تنها باشه.. همیشه به حرفایی که زده ، کارایی که کرده و... فک میکنه و از اونها احساس نارضایت بخشی داره و روز به روز اعتماد به نفسش رو بیشتر از دست میده
    برای این که خجالتی بودن در فردی از بین بره ما نیازمند زمان و البته کمک اطرافیان هستیم
    درمان که نمیشه گفت اما به اعتقاد من یه تمرین برای کنار گذاشتن خجالت اینه که ما بیایم و صمیمی ترین دوستمونو انتخاب کنیم حالا احساس میکنیم حد اقل یه نفر توی دنیا هست که ما باهاش راحتیم اگه تا یه مدتی وقتی میخایم وارد یه جمعی بشیم همراه با اون دوستمون باشیم چون توی جمع با یک نفر راحتیم پس مطمعنا برقرای ارتباط ما و بقیه ی جمع منهای اون یک نفر( دوست صمیمی ) نسبت به شرایط عکس راحت تره.... امتحان کنید!
    در ضمن همیشه نوع اولین ارتباط اهمیت زیادی داره یعنی اگه تو اولین ارتباط با با طرفت راحت تر صحبت کردی روز به روز به صمیمیتی که با اون داری افزوده میشه اما اگه تو اولین ارتباط ها صحبت کردن خیای تعارف محور ، بی شوخی و خشک باشه در آینده هم به راحتی و صمیمیت نمیرسین حتی اگه هر روز همو ببینین یا به عبارت دیگه میشه گفت نوع اولین ارتباط برای مخاطبمون از ما یک هویت میسازه پس تو اولین ارتباط ما باید خودمون باشیم و اگر نبودیم یا باید تا انتها همون هویت غیر واقعی ای که با خود ما تفاوت داره رو ادامه بدیم که کار سختیه و یا باید هویتمونو عوض کنیم که کار سخت تریه
    Last edited by Sayam; 17-02-2011 at 00:55.

16. 4 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه روز خیلی خجالتیم...یه روز خیلی پرروم...مثلا وقتی شکلات خالص درصد بالا می خورم کلا عوض میشم و یه آدم پررو و

اجتماعی میشم...

و همینطور تمام چیزهایی که می خورم فکر میکنم تاثیر 100% مستقیم روی رفتار من در اون روز داره.

مثلا خودم هر روز یه چیزی امتحان میکنم ببینم چه طوری از آب در میاد اون روز..

مثلا یه روز جنسینگ می خورم....بازم خجالتیم

یه روز امگا 3 می خورم......خیلی اجتماعی میشم

یه روز شکلات خالص میخورم........احساس اجتماعی بودن ودوست داشتن همه

یه روز سیر زیاد می خورم.....هیچی نمیشه فشارم میفته

چایی هم بد نیست شادی خاص خودشو داره.

نسکافه که میخورم....خیلی کم حرف میزنم و به جا با فکر حرف میزنم.

یه روز گوشت زیاد بخورم......حس میکنم آدم زرنگ و نسبت به دیگران باهوشتر میشم.

کلا هر روز یه چیزی رو امتحان می کنم و سعی می کنم خجالت رو از بین ببرم.
    ........

18. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

اونی که خجالتیه از خودش یه تصویر ذهنی خاص داره و فک میکنه بقیه هم در مورد اون دقیقا مثل خودش فک میکنند ، همچنین فک میکنه کانون توجهه و همه به اون نگاه میکنند منتظر یه سوتی هستند
    من کاملا به حرف این دوستمون اعتقاد دارم با این حرفی که ایشون زدن من حس میکنم خیلی اطلاعات خوبی در این مورد دارن
    و سوالی که من دارم اینه که چطور میشه این تصویر ذهنی فرد رو عوض کرد؟

20. 3 کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •