دو روز زد و من نبودم... قطعی داشتیم!... البته از یه لحاظ بدم نشد. چون لااقل این تاپیک پربار شد از نظرات و دیدگاه ها و حالا میشه فهمید چی به چیه... همه پست ها رو هم نگاه کردم. VGS جان! پیغامت رو هم خوندم...
درسته! این کار نشد نداره... اما... اما... جلوی این زدن مجله یه سری مانع و صحبت های حسابیه.
کسانی هستن که زحمت میکشن و نقد و پیش نمایشی مینویسن. اما حالا این افراد اونقدر وقت خالی هم دارن که مطالب دیگری رو هم بنویسن برای قرار گرفتن مجله؟ این دوستان همین که مطالبشون رو در این انجمن میزارن واقعا جای خسته نباشید داره براشون و واقعا هنر میکنن ولی دیگه من خودم پتانسیل اضافی و وقت اضافی رو براشون نمیبینم که بیان و این بار مطالب دیگری رو برای مجله مهیا کنن. واسه اینکار نیاز هست که افراد بیشتری در انجمن مشغول به نقد نویسی و پیش نمایش نویسی باشن که اونم موجود نیست. روحیه و حال نوشتن نقد و پیشنمایش و امثال اون چیزیه که فقط دست یه عده بسیار محدود من اونو می بینم. مسابقاتی از طرفم مدیر سابق انجمن حسین جان استارت خورد برای نقد نویسی. اما باید قبول کنیم که تعداد شرکت کننده ها کافی نبود... چرا بقیه نیومدن خودشو در این امر محک بزنن؟
پیشرفت این انجمن برمیگرده به اینکه خودت بیایی و سعی کنی در مورد بازی مورد علاقه و مورد انتظارت نقد بنویسی + پیش نمایش بنویسی + مطالبی اموزشی بزاری + خبر رسانی کنی + کار ترجمه انجام بدی + روحیه نقد پذیری داشته باشی... سعی کنی کارت رو طوری بالا ببری که کمتر سوال کننده و خواننده باشی... البته تمامی اینا در سایه یه انجمن کاملا تخصصیه که این انجمن در این حد نیس... حالا این بحث حمایت ادمین دیگه چیه؟ ادمین میاد بابت یه مجله الکترونیکی یک زیر انجمن که خودش بخشی از یک مجموعه بزرگه حمایت میکنه؟ اصلا سابقه داشته جایی و آیا صرف داشته؟تو انجمن های دیگه ایا مجله ایی می بینین؟... اگه حمایتی حسابی بود این انجمن وضعش به این صورت نبود. اینطوری نبود که با یک انجمن که کاملا نصفه و نیمه تفکیک شده (بهتره بگم از نصفه و نیمه هم پایینتر) طرف باشیم! این حمایت بابت جلوه نشون دادن مجله واقعا پیش کش... شرمنده. ولی خب حقیقته!
اون کی بود تو پروفایلم هوار میکرد من زن میخوام؟! رور رو برم هی...
لااقل اینطوری تلخ تموم نشد حرفام!!