تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 70

نام تاپيک: آيكيدو طريقت كهن دفاع شخصي Ai Ki Do - Self-Defense

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

13 تـوجـه

اطلاعيه فدراسيون ورزشهاي رزمي

مدير کل تربيت بدني استان ها
    با سلام
    احتراما به استحضار ميرساند که آيکيدو در سطح کشور در دو سيستم آيکيدو به مسئوليت آقای اصغر کارآزاد و آي کي دو آي کي کاي آقاي احمد آق ساقلو فعاليت مي نمايند.
    چنانچه افرادي غير از اين دو سبک فعاليت مي نمايند غير قانوني بوده و خواهشمند است دستورات لازم را در اين خصوص ابلاغ فرمائيد.
    عزتمندي و دوام توفيقات شما را از درگاه خداوند متعال مسئلت مي نمايم.
    محمد نوحي

استاد اصغرکارآزاد در حال اجرای فن : یوکوکمن اوچی سانکیو

متاسفانه در چند سال اخیر عده ای با نقش آفرینی دورغی و مدعی بودن اینکه بنیانگذار آی کی دو
    در ایران هستن .لطمه بزرگی به ورزش رزمی آی کی دو وارد نموده اند
    به گونه ای که بیشتر به جایی که کاربردی باشد یک جور ورزش نمایشی شده است
    ولی اصلا ورزش آی کی دو دفاع شخصی می باشد .
    اما این افراد با دادن مدارک نادرست و نابه جا اعتماد به نفس کاذبی به جوانان وارد می کنند.
    ما به خود دیده ایم تا واقعیت این امر را روشن تر کنیم
    حتما بعد از مطاله مطالب زیر متوجه میشوید که بنیانگذار واقعی آی کی دو در ایران
    با توجه به اسناد و مستندات موجود و بعد از ۳۰ سال آموزش استاد اصغر کارآزاد می باشد

2. 16 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1 چگونه به یک باشگاه بپیوندیم ؟

اگر پس از خواندن مطالب خواستيد آی کی دو را ياد بگيريد باشگاه خود را به دقت انتخاب كنيد. اگر درباره باشگاهي مطالبي شنيديد كه مورد پسندتان بود سري به انجا بزنيد و از تمرين‌آی کی دو ديدن كنيد. از اين طريق به زودي كشف مي كنيد كه اين باشگاه قابل اعتماد است يا خير و آيا براي هر سطحي آموزش مي دهد يا خير. محيط را بسنجيد كه‌ آيا شاگردان از انضباط ايجاد شده لذت مي برند و برايشان جالب است؟ آيا نحوه طرح درسها مناسب است؟ با گفتگوي مختصري با مربي و شاگردها اطلاعاتي به دست خواهيد آورد كه آيا اين باشگاه مناسب هست يا نه. هنگامي كه براي اولين بار آی کی دو را شروع مي كنيد خود را براي دوران دلسرد كننده اي كه در آن هيچ چيز خوب پيش نمي رود مهيا كنيد. اين حالت در اكثر دوره ها اتفاق مي افتد، بايد پيشكار داشته باشيد كه همه چيز را درك كنيد و ياد بگيريد و هميشه كل را در نظر بگيريد نه يك قسمت جزئي را. در آی کی دو براي هر كسي چيزي يافت مي شود و مي تواند براي هر گروه سني مفيد باشد و شما پس از چندكي كه در آن ممارست كرديد از نظر روحي و جسمي احساس بهتري خواهيد داشت.

يك كلمه نصيحت: از جايي كه به سرعت و پي در پي درجه مي دهد بر حذر باشيد . هيچ راه ميان بري وجود ندارد. به ياد داشته باشدي كه از مربي به تنهايي كاري بر نمي آيد. فقط با تمرين جدي و پشتكار مي توانيد به خواسته خود نائل شويد. روش ترقي اين است و مي توانيد قابليت ها و پيشرفت‌هاي شما را ارزيابي كند و انگيزه لازم را جهت فراگيري افزايش دهد. درجات به خودي خود مهم نيستند و قدرت و توانايي را في ذاته بالا نمي برند. بلكه ملاك حقيقي سنجش توانايي و مهارتتان بايد از خودتان باشد. خود را سرگرم كنيد، سخت تمرين كنيد و ياد بگيريد و بالاتر از همه اينكه از آی کی دو لذت ببريد. در اين صورت حتماً موفق خواهيد بود

4. 17 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض مقدمه

تمرینات آیکیدو باید دو به دو صورت گیرند پس برای شروع یک حریف انتخاب کنید .
    در آیکیدو قد، وزن ، سن ، زور بازو و ... اصلا اهمیتی ندارد .
    بهتره هر 15 دقیقه تمرین ، حریف خود را با یک نفر دیگر که قد و هیکل متفاوتی با قبلی دارد تعویض نماید .
    تمرینات آیکیدو را در خانه هم میتوانید انجام دهید اما گرم کردن کتف ها و مچ ها ضروریست .
    در آخر اجرای هر فن بعد از قفل کردن با حریفتون هماهنگ باشید که یک وقت حتی برای شوخی فشار بهتون نیاره همچین بالعکس .
    آیکیدو یک هنر است نه یک شیوه برای دعوا در خیابان یا استفاده در جاهای دیگر مانند مدرسه و ...
    درکلاس های آموزشی استاد کارآزاد به طور عادی 12 جلسه برای تمرین چگونگی زمین خوردن از هر طرف و غلط زدن در نظر گرفته شده .

در پست های بعدی نحوه این زمین خوردن ها را به طور تصویری آموزش می دهم .

6. 16 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 مقدمه

شکل صحیح و کلی زمین خوردن اینه که قبل از برخورد باسن و کمر به زمین یک دست ( دست با پای مخالف مثلا اگر پای راست خود را برای زمین خوردن آماده کردید دست مخالف یعنی چپ خود ) به زمین کوبیده می شود تا از شدت زمین خوردن کم شود . همینطور هم از بغل
    مراقب ســر خود باشید ، در کلاس می گویند که شکم خود را نگاه کنید تا سر بالا نگه داشته شود ، همونطور که در عکس میبینید سر خود را بالا نگه داشته .
    در هرحالتی اصلا نباید سر به زمین کوبیده شود یا حتی نرم و یواش برخورد کند .

البته این عکس مال کلاس جودو هست اما هردو به یک شکل اجرا می شوند .

8. 16 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 مقدمه

به این شیوه غلطیدن در آیکیدو مای اوکامی Mie Ukemi می گویند که در دفع پرتاب بسیاری از فنون کاربرد دارد .

در یادگیری و اجرای آن بسیار دقت کنید و هرگز روی گردن خود فشار ندارید توجه کنید که باید روی شانه و تیغه بدن غلط بزنید .
    ( مهمترین اوکامی در آیکیدو )

10. 21 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 مقدمه

این هم همانند همان مای اوکامی هست که در بالا معرفی کردم اما برعکس اونه یعنی از پشت بر میگردید . نام : اوشیرو مای اوکامی ( اوشیرو یعنی از پشت )
    از سمت راست به چپ :

در این حرکت هم دقت کنید که روی گردن فرود نیایید

12. 13 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض کاربرد اوکامی هـا

کاربرد اوشیرو اوکامی :

کاربرد مای اوکامی :

دوستان باز هم میگم در این اجرای این حرکت خیلی دقت کنید فشار فقط باید به ترتیب روی انگشت ها ، مچ ، آرنج ، بازو ، شانه ، تیغه بدن ، سپس بر روی پاها و ایستادن باشد . مانند این آقــا :

14. 13 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 فیلم آموزشی مای اوکامی Mie Ukemi

دوستان روی این حرکت اوکامی خیلی تاکید میکنم که درست یاد بگیرید چون من تجربه دارم گردش روی گردن خیلی درد داره و یه هفته آدم رو میندازه
    باز برای اینکه گمراه نشید یه فیلم آموزشی هم میزارم حجمش کمه حدود 1.6 مگ هست .
    در این فیلم اول به حالت نشسته و بعد به حالت ایستاده هردو اوکامی نمایش داده میشه .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 14 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 فیلم آموزشی فن اول : ایکیو Ikkyu Omote

کمربند سفید : که در آن فقط زمین خوردن ، دو نوع حمله با چوب ( فرضی ) ، راه رفتن ، سه نوع چرخش ( اینا هم مهم هستند در پست بعد آموزش میدم ) را آموزش میدهند .
    این فن ، اولین در آیکیدو هست که بعد از کمربند سفید هنرجو یاد میگیرد . نام این فن ایکیو هست که برگرفته از شماره یک به زبان ژاپنی ( ایچ ) یعنی خم شدن دست از یکجا ( مچ )
    اکثر فن ها در آیکیدو به دو صورت از روبرو و از پشت هست یا بهتر بگم بغل هست البته این اسمی هست که دارند و بعضی از آنها اینطور به نظر نمیآیند . فن های از روبرو را اوموته ( Omote ) و از پشت را اورا ( Oura )
    نام کامل فن : Ai Hanmi Katate Dori Ikkyo Omote حجم : 1مگ فرمت : MKV.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته در این فیلم حریف دست استاد را دیر میگیرد به طور عادی اول حریف دست را میگیرد و سپس استاد فن را اجرا میکند .
    در آخرین قسمت که استاد حریف رو رو زمین خواباند با یک دستش مچ حریف و با یک دست دیگر زیرآرنج او را گرفته ، در اینجا اگر با دستی که زیرآرنج را گرفته به سمت پایین فشار بیاورد حریف درد می کشد .
    به نظر من فنون کمربند زرد مهمترین قسمت از راه یادگیری آیکیدو است .

18. 13 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوست من
    من نمیدونم خودت ایکیدو کاری یا نه
    من هم 10 سال پیش چند ماهی ایکیدو رفتم تا اینکه به دلایلی دیگه برام امکان پذیر نشد با اینکه عاشق این ورزش بودم
    مخصوصا وقتی که فیلم های استیون سیگال رو نگاه میکنم یا میکردم یاد این ورزش هستم
    میخوام ازت سوالی بپرسم که 1 سالی هست برام ایجاد شده
    من اون سالی که ایکیدو میرفتم اگه اشتباه نکنم اسم استادم اعلایی بود(فامیلی رو دقیق یادم نیست) دقیق یادم نیست ایشون اون موقع تازه از ژاپن امده بودن ایران و میگفتم که بالاترین دان رو تو ایران اون موقع دارند البته خودشون و استاد استاد علي معروفي که اون موقع در استرالیا به سر میبردن
    حتی یادم هست 1 مراسمی برای فدارسیون ایکیدو بود که عدهای از استادان برنامه نمایشی در جشن داشتند که از شاگردهای استاد علي معروفي بودند و چون ایشان ایران نبودند این دوستان به در باشگاه ما جمع شدن و زیر نظر استاد ما تمرین کردن برای اجرا در مراسم فدارسیون
    این تا اینجا
    تااینکه بعد از گذشت چندا سال همسن چند ماه پیش رفتم باشگاهی تو خیابان جمهوری دیدم استاد اصغر کارآزاد اونجا آموزش میدم اگر اشتباه نکنم استاد علي آق ساقلو هم همینطور اونجا اموزش میدن
    برام سوال شد که بلاخره کی به کی هست
    از اون طرف یاد استاد خودم افتادم که میگفت من و استاد معروفی بالاترین دان رو تو ایران داریم و استاد معروفی بنبان گذار ایکیدو تو ایران هست
    از طرف دیگه همین امسال به باشگاه ایشون رفتم و ایشون رو از نزدیک دیدم و ایشون گفتند من بنیان گذار ایکیدو هستم تو ایران
    از اون طرف فدارسیون و استادیا دیگه که نام بردم اون استاد منو نمیشناختن و در مورد استاد معروفی هم مگیفتند ایشون ایکیدو کار نیستن و رزمی کار رشته دگین که اومدن ایکیدو هم باد میدین

از طرفی استاد معروفی استاد من رو میشناخت و گفت فعلا در فدارسیون ....... مسالی هست که که کسان دیگه ادعا میکنم .....

حالا برام سوال هست اینجا کی به کیه؟
    اخه چرا هرکی 1 حرف میزنه ؟
    پس روحیه ورزشکاری کجا رفته؟

منمنون میشم شما یگی این وسط کی راست میگه و قضیه چیه
    خیلی وقته دنبال جوایم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •