وایستین بولدوزر بیاد اونوقت یه تو دهنی محکم به رﮋیم استکبار بزنیم![]()
وایستین بولدوزر بیاد اونوقت یه تو دهنی محکم به رﮋیم استکبار بزنیم![]()
فکر کنم با وجود این شرایط مجبورم با قیمت زیاد i7 980 بسازم
نگاه کنید GPU ی مثل 580 فوق العاده قوی هست که سی پی یو یی حتی مثل 980 هم برای فریم دادنش محدودیت ایجاد میکنه......
تو بازی گرافیک بیشتر مهمه تا CPU
Last edited by jack426; 07-02-2011 at 22:19.
اصلا تو سایت نویدیا چیزی راجع به سی پی یو مخصوص این کارت نوشته؟
خیر من چیزی ندیدم !
ولی شما امتحانی بیای 580 رو با هر سی پی یویی تست کنی در حالت استوک یه فریم میده ! و میبینی که هر چی بیشتر سی پی یو رو اور میکنی فریم بیشتری تو گیم ها میده ......
Last edited by TREASURES; 08-02-2011 at 18:47.
کی گفته محدودیت ایجاد میکنه ؟ شما مطمعن باش برای 580 یا 6970 یک سی پی یو 965 amd یا 980 اینتل در بازیهای مختلف فقط چند فریم ناقابل باهم اختلاف دارن.
![]()
در اکثر گیم ها محدودیت ایجاد میشه شما بنجمارک های گلچین گذاشتی در ضمن معلوم نیست از چه VGA استفاده شده...کی گفته محدودیت ایجاد میکنه ؟ شما مطمعن باش برای 580 یا 6970 یک سی پی یو 965 amd یا 980 اینتل در بازیهای مختلف فقط چند فریم ناقابل باهم اختلاف دارن.
بررسی های Sandy Bridge در سایت ها مختلف رو بخونی متوجه میشی.
چرا اینقدر بدتر از من وسواس داری!!!یک PHENOM II X6 1090 بگیر با یک گرافیک 6970 که در حد 570 هستش و خلاص
تازه ای اینتل فردا میاد همه سوکت هاشو عوض میکنه و...
خیر دوست عزیز هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنه وقتی هنوز هیچ بازی (بازی رو مثال زدم چون بازی بیشترین سیستم رو میخواد در بین برنامه ها) نیست که از تمام ظرفیت های یه cpu مثل 950 استفاده کنه یا از ظرفیت های 580 هیچ محدودیتی ایجاد نخواهد شد و همه این حرف ها از دم پرت و پلا هست , آره یه کم فریم میاد پایین اما چه جوری؟ مثلا در بازی metro حدود 80 فریم با 580 میگیری و اون میشه حدود 70 فریم که اصلا متوجه نمیشی چون فریم اصلش 30 هست (حرکت انسان هم 30 فریم در ثانیه هست) بنابراین اصلا با چشم متوجه نمیشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)