تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 57

نام تاپيک: *مشاوره برای خرید VGA با حدود 600-700*

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    والا نظرمن اینه کارتهایnvidiaخیلی به من ظربه زدن...
    همین460که داشتم هم خراب شده...
    باید وردارم ببرم گارانتی...
    کلاًکارتهایnvidiaرو دیگه نظری روش ندارم کارت فقطAMD5970بهترینه.
    کارت من همدوتا5870هست یه کارته که دوتا تراشه5870داره خیلی عالیه آخ نگفته.
    کلاًکراس وSLIبه درد ماکه نخورد ماهرچی دیدم بد دیدیم.

2. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان تهران هستی p.mبده.
    580بگیرالبته من طی تجربه هایی که دارم کارتهایnvidia رودیگه تاآخر عمرم توصیه نمیکنم:دئ
    Nvidia و AMD بودنش مهم نیست مهم کارایی هست...

که 580 واقعا خوب عمل میکنه ولی من هنوز به نتیجه نرسیدم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    میگم میخوایی صبرکن تا6870مدل2گیگش ازبرند سافایر بیاد هان؟
    وسط ارزونی میاداون دیگه توپه جا هم میشه:

مطمئنم جامیشه.

ولی من بودم دورNVIDIAرو تاآخر عمرم فراموش میکردم همین کارت460من هم خراب شده لامصب....
    مگه چیکارمیکرد فقط فیزیکس کارش بود دیگه اه اه مسخره اصلاًوصله ها کارهم میکنه تو بازی وقتی آرس روورمیدارم اینو تکی میزارم اصلاًبازی رو اجرانمیکنه....:دئ
    موندم چیکارش کنم...

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهاد من هنوز 580 است.
    نسبت به سری قبل مصرف کمتر دمای کمتر.نسبت به ati عملکر بهتر تسلیشن قویتر.قیمت تقریبا برابر.
    نظره من اینکه سراغ dual نرین.

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

البته فیزیک

6. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عرفان نظرمن هنوز روی رادئون هست.
    این همه کارت نمیتونی انتخاب آخرتو بکنی؟
    580رومن20%واون ایسوس ماتریکس2گیگ رو100%تایید میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام عرفان جان

اولا که 965 برای این گرافیک کارتهائی که در نظر داری گلوگاه میشه ( حتی در صورت آورکلاک )

این پردازنده ماکزیمم (oc) برای یدونه 6850 مناسبه و برای اینچنین گرافیکهائی باید به فکر پردازنده 6 هسته باشی که اون هم برای 580 یا کراس 6950 کمه ولی با پلتفرم موجود شما چاره ای نیست

برای اینکه در جریان باشید فعلا روی پلتفرم amd با پردازنده 6 هسته و آورکلاک روی حدود 3.8 کارت بالاتر از 6970 ( یک عدد ) از عملکرد کامل برخوردار نیست و اگر گرافیک کارت بالاتر خواستید استفاده کنید باید به سراغ پلتفرم 1366 یا 1155 برین

با توجه به قیمتهای فعلی بازار پیشنهاد نمیکنم تا یک ماه دیگه هزینه سنگین روی گرافیک انجام بدین تا قیمتها متعادل بشه مگر اینکه زیان حدود 200 هزار تومنی را پذیرا باشید و بابت این یک ماه این هزینه را پرداخت کنید

9. 4 کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

مثل اینکه مجبورم 580 بگیرم چون تو هر سایتی میرم تو بنچمارکها 580 اوله
    ولی دلم هنوز پیش 5970 هست

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام عرفان جان

اولا که 965 برای این گرافیک کارتهائی که در نظر داری گلوگاه میشه ( حتی در صورت آورکلاک )

این پردازنده ماکزیمم (oc) برای یدونه 6850 مناسبه و برای اینچنین گرافیکهائی باید به فکر پردازنده 6 هسته باشی که اون هم برای 580 یا کراس 6950 کمه ولی با پلتفرم موجود شما چاره ای نیست

برای اینکه در جریان باشید فعلا روی پلتفرم amd با پردازنده 6 هسته و آورکلاک روی حدود 3.8 کارت بالاتر از 6970 ( یک عدد ) از عملکرد کامل برخوردار نیست و اگر گرافیک کارت بالاتر خواستید استفاده کنید باید به سراغ پلتفرم 1366 یا 1155 برین

با توجه به قیمتهای فعلی بازار پیشنهاد نمیکنم تا یک ماه دیگه هزینه سنگین روی گرافیک انجام بدین تا قیمتها متعادل بشه مگر اینکه زیان حدود 200 هزار تومنی را پذیرا باشید و بابت این یک ماه این هزینه را پرداخت کنید
    صحبتهای نیما جان درسته ولی با اور 965 تا 4.0-4.2 گیگا هرتز محدودیت خیلی کمتر میشه و تو تمام بازیهای سنگین میشه فریم ریت خوبی گرفت
    به نظر من فعلا نیازی به تعویض پردازنده نیست و هر وقت دیدید با 2 تا 6870 نمی تونید فریم ریت قابل قبولی بگیرید میتونید پردازنده رو به 6 هسته ای ارتقا بدید...

12. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام عرفان جان

نمیا جان در تست هایی که با کارت های High End گرفته شده (6950 و 580) در سایت های معتبر CPU های AMD چندان مشکل ندارن!

البته درسته CPU های AMD محدودیت ایجاد میکنن ولی با OC محدودیت تا حد زیادی رفع شده... و در کل فکر نمیکنم مشکل ساز باشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نمیا جان در تست هایی که با کارت های High End گرفته شده (6950 و 580) در سایت های معتبر CPU های AMD چندان مشکل ندارن!

البته درسته CPU های AMD محدودیت ایجاد میکنن ولی با OC محدودیت تا حد زیادی رفع شده... و در کل فکر نمیکنم مشکل ساز باشه!
    عرفان جان شما احتمالا در جریان نیستید که بنده یه amd fan خیلی قدیمی هستم و اگر شما این بحث را شروع نفرموده بودید و دستور نمیفرمودید به هیچ عنوان حاظر نبودم این حقایق را بگم

ولی چه کنم که باید بگم

عزیز میشه این چارت را برای بنده توضیح بدین ؟ ( کارت مورد استفاده 6970 )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته این یک نمونه هستش و در لینک باز هم شرایط مشابه وجود داره

من فکر میکنم در شرایط مساوی فقط گلوگاه شدن پردازنده هستش که میتونه ریزالت را اینگونه کاهش بده

شما لطفا از اون لینکهای معتبری که میفرمائید بهم بدین با این شرط که بازی (تست) در رزولیشن مناسب و hq اجرا شده باشه
    Last edited by nima_hl; 31-01-2011 at 00:59.

15. این کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •