تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 67

نام تاپيک: ما در جهان تنها هستيم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

در مورد اون ذره که 10000 برابر نور حرکت می کنه احتمالا شما از منبعی مثل فارس و ... خوندید این مطلب رو.از اونجایی که کلا ادمی که سر در بیاره از این چیزا تو این خبر گذاری ها پیدا نمی شه هر مطلبی رو بدون توجه م ذارن.خبرهای دیگه در موارد دیگه مثل موبایل و کامپیوتر و ... هم همینجوریه.زیاد جدی نگیرید!(من احتمال می دم اینجوری باشه).چون اگه اینی که شما می گید درست باشه دیگه تو اخبار سرن گم نمی شه.چون خودش مهمتر از اخبار سرن می شه!این قضیه سیگنال رو منم قبلا تو یه برنامه علمی دیدم که می گفت اگه دو فوتون رو از یک فوقون مادر جدا کنیم(البته دقیق نفهمیدم منظورش چیه)یعنی دو فوتون اسپین یکسانی داشته باشند و این فوتونها که با سرعت نور حرکت می کنن رو در یه مدت بهشون وقت بدیم که کاملا از هم دور شن اونوقت اگه اسپین یکی رو با دستگاه عوض کنیم(باز جزئیاتش رو نمی دونم چه جوری تو ازمایشگاه اینکار رو می کنن) بلا فاصله اسپین اونیکی هم عوض می شه(در صورتی که مثلا اگه دو فوتون 10 دقیقه در خلاف جهت با سرعت نور از هم دور شن باید 10 دقیقه بگذره که با سرعت نور اطلاعات یکی به دیگری برسه ولی دقیقا همزمان این اطلاعات می رسه).اینه که می گن اون سیگنال که احتمالا اطلاعات رو بین اون دو فوتون رد و بدل می کنه با سرعتی بیشتر از نور حرکت می کنه.باز می بینید که ذره نیست.حتی خود فوتون هم ذره نیست.(البته ذره ایه که جرم سکونش صفره و در واقعیت هم همینطوره.چون فوتون ساکن نداریم ما و فقط با سرعت c حرکت می کنه.البته بسته به محیط سرعتش تغییر می کنه دیگه
    راستی این ازمایشی که گفتم فکر نکنم مال خیلی قدیم باشه ها!اصلا همچین تکنولو÷ی نبوده اونموقع!
    دقیقا مال چند هفته پیش از انتشار خبر شبیه سازی مهبانگ ( Big Bang ) ، نمیدونم والا از کدوم خبر گذاری بود ، اما اینجایی که من گشتم توی گوگل ، مهر رو بهم داد و چند تا فروم و سایت علمی و فیزیک کلاب و این چیزها ، تقریبا تا جایی که خوندم نوشته بود ذره ، دیگه بقیه اش رو من بی تقصیرم ، یا ذره بوده یا هر چیز دیگه ، بلاخره سرعت نور شکسته شده دیگه ، باقیش رو من بیل میرم

یعنی که یه جورایی کار نشد نداره ، توی ویکی انگلیسی خوندم که شکسته شدن سرعت نور منافاتی با نظریه نسبیت انشتین نداره

این قضیه دو تا فوتون به هم برخورد میکنن و .... رو هم آره من توی همین قسمتی که نقل قولش کردم دقیقا همینا رو خوندم

کلا 300.000 KM/S که ارزشی نداره ، مثل اینکه این پدیده های کوانتومی کلا عشق سرعت هستن ، 300.000 Km/s یا بیشتر یا کمتر

2. این کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ممنون از جوابتون ولی اصلا نفهمیدم شما چی گفتید. (در رابطه با چگونگی افزایش بینهایت جرم جسم در صورت رسیدن به سرعت نور).
    فکر کنم این نظریه شاید با ریاضی توجیه بشه ولی در فیزیک واقعیت نداره.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ممنون از جوابتون ولی اصلا نفهمیدم شما چی گفتید. (در رابطه با چگونگی افزایش بینهایت جرم جسم در صورت رسیدن به سرعت نور).
    خب فرمول که می گه بی نهایت می شه.این از ریاضیش.اتفاقا ریاضی که توجیه نداره.فیزیک باید این مفهوم بینهایت رو توجیه کنه.اینکه چه جوری جرم یک دفعه بی نهایت می شه رو نمی دونم.ولی می دونم که هیچ وقت این اتفاق نمی افته.چون باز ز نظر نسبیتی اگه جرم بی نهایت شه مفهومش اینه که انر÷ی باید بی نهایت شه.یعنی انر÷ی بینهایت می خوایم برای رسیدن به سرعت نور.و خب مسلما اگه به یک ذره انر÷ی بدبد باید سرعتش بیشتر بشه.ولی در حد سرعت نور از یه حدی دیگه سرعت اضافه نمی شه و انر÷ی باید به جرم تبدیل بشه به جای اینکه تکانه ذره رو افزایش بده.دیگه تخصصی ترش یه کم سخته.اساتید نظر بدن بهتره.نمی خوام اشتباه بگم چیزی رو
    Last edited by amin666; 07-02-2011 at 22:35.

5. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اون جور که من یادمه این پدیده در شتاب دهنده ها مشاهده شده.

7. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

اون جور که من یادمه این پدیده در شتاب دهنده ها مشاهده شده.
    چی مشاهده شده؟ رسیدن به سرعت نور و بی‏نهایت شدن جرم؟!!

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نه عزیز اون که غیر ممکنه. با افزایش سرعت جرم افزایش پیدا میکنه. در سرعت های بالا ( کمتر از سرعت نور) این افزایش جرم مشاهده شده.

10. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض ما در این جهان تنها نیستیم !!!

تصویر منتشر شده از دو قمر سیاره زحل برای ناسا دردسرساز شده زیرا برخی از افراد معتقد به وجود بیگانگان فضایی با مشاهده تغییرات گرافیکی عجیبی که در این تصویر اعمال شده، ناسا را متهم به پنهان کردن وجود سیاره ای شبه زمینی کرده اند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، نظریه پردازان فرضیه بیگانگان فضایی مدرکی به دست آورده اند که می توانند بر اساس آن ناسا را متهم کنند در حال پنهان کردن این تصور بزرگ است: ما در جهان تنها نیستیم!
    تصاویر ویدئویی که به تازگی بر روی وب سایت یوتیوب منتشر شده تصویری از قمرهای سیاره زحل، دیون و تایتان را نشان می دهد که توسط مدارگرد کاسینی سازمان ناسا به ثبت رسیده است. نکته ای که در این تصویر می تواند به ضرر ناسا تمام شود این است که این تصویر قبل از افزوده شدن به وب سایت تصویر روز ناسا، دستکاری دیجیتالی شده است.
    در این تصاویر ویدئویی، عکس به اندازه ای روشن شده تا مخاطبان ببینند جرم بزرگی که می توان آن را در پس قمر دیون مشاهده کرد به همراه هاله رنگین کمانی آن به شکلی واضح با استفاده از نرم افزارهای ویرایش عکس سیاه شده اند.
    با وجود اینکه مسئول ویرایش این تصویر توضیحاتی را درباره دلیل انجام این تغییرات در تصویر ارائه کرده، بسیاری از افرادی که به وجود بیگانگان فضایی اعتقاد دارند توضیحات وی را به هیچ وجه کافی نمی دانند.
    بر اساس گزارش فاکس نیوز، "امیلی لکداوا" دلیل ایجاد تغییرات در این عکس را شیوه عکاسی کاسینی از دو قمر زحل عنوان کرده و می گوید به دلیل عکسبرداری رنگی کاسینی به صورت مجزا در سه طیف مختلف، در هنگام ترکیب سه طیف قمر دیون حرکت می کرد و وی برای تصحیح این مشکل مجبور به انجام این تغییرات شده است.

منبع : تبیان

ناسا داره پنهان کاری میکنه !!!
    Last edited by Mehran-King; 09-02-2011 at 16:24. دليل: ما در این جهان تنها نیستیم !!!

12. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این تصویر که مال چند ماه پیشه.ناسا هم دلیلش رو گفت.من نمی گم ناسا چیزی رو پنهان می کنه یا نه.شایدم بکنه.الله اعلم!حالا ماست مالی کرده یا نه نمی دونم.ولی اونجور که به نظر میاد این جسم نزدیک قمره که اگه اینجوری باشه یعنی اندازه قمر زحله!فکر نکنم هیچ سفینه ای انقدر بزرگ باشه!
    Last edited by amin666; 10-02-2011 at 10:33.

14. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این تصویر که مال چند ماه پیشه.ناسا هم دلیلش رو گفت.من نمی گم ناسا چیزی رو پنهان می کنه یا نه.شایدم بکنه.الله اعلم!حالا ماست مالی کرده یا نه نمی دونم.ولی اونجور که به نظر میاد این جسم نزدیک قمره که اگه اینجوری باشه یعنی اندازه قمر زحله!فکر نکنم هیچ سفینه ای انقدر بزرگ باشه!
    امین جان ناسا چرا باید پنهان سازی کنه همچین موضوعی رو ؟؟ ناسا رسما اعلام کرده به دنبال پیدا کردن حیات و سایارات شبه زمینی هست ،

ناسا شاید مخاطرات رو پنهان کنه ، اما همچین چیزایی که براش یک دستاورد بزرگ بحساب میاد رو برای چی باید پنهان کنه ؟؟

بعدشم ، خب اگر قرار بود همینطوری کشکی کشکی یه عده بیان و دست ناسا رو رو کنن که واویلاااا

این آبجکشن ها هم مثل همون (( فرود انسان بر روی ماه ، حقیقت یا نیرنگ )) هست

ما نفهمیدیم آخرش ناسا واقعا تو فضا کاری از پیش میبره ؟؟ یا داره به قول اون یارو (( نیرنگگگگگگگ م ی کنه Meykene )).

در خبر فوق توجه شما را به این قسمت جلب مینمایم

منبع : تبیان

--

آقا مهران گل قصد جسارتی نداشتم ها ، من اصل خبر رو نقد کردم ، نه شما رو

16. این کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

ما در جهان تنها هستيم!
    منظورتون از ما دقيقا كيا هستن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •