من تو خونواده ای زندگی می کنم که به جز ما همه فامیلی هاشونو عوض کردن
2 3 سال پیشم یکی از همسایه هامون فامیلیشو عوض کرد
پس هنوز امکانش هست
من تو خونواده ای زندگی می کنم که به جز ما همه فامیلی هاشونو عوض کردن
2 3 سال پیشم یکی از همسایه هامون فامیلیشو عوض کرد
پس هنوز امکانش هست
یک راه یادم بدید برای تغییر نام (اسم کوچیک)
کاش اسمم صدتومانی و یه چیزی تو این مایه ها بود میتونستم تغییرش بدم!
این پفیوزها اسم عربی رو به ایرانی تغییر نمیدن ... اینا خود اعراب جاهلیتند...
الان توی سایت ثبت احوال بررسی کردم یک راه بنظرم ممکن اومد ... نوشته داشتن برادر یا خواهر هم نام.... میدونم خیلی فکر خیلی احمقانه ای هست اما ظاهرا راه دیگه ای وجود نداره....
زمان شاه بوده ...
آخه حالا افرادی مثل من که اسم مثلا ایرانی داریم چه گلی به سر خودمون زدیم که میخوای اسمت عوض کنیمثلا خیلی وطن پرستیم!!!؟
شما زیاد تحت تاثیر اسم عربی نباش الان اسم شما اسم جهانیه نه عربی![]()
نه به وطن پرستی که ربطی نداره... فقط نشون میده پدر و مادرتون متشخص و فهمیده بودند برای فرزندشون اسم مناسب انتخاب کردند.. اسم ما رو اصلا ننه و بابامون انتخاب نکردند ... یه ننه بزرگ دیکتاتور دارم رییس قبیلمونه ... بچه هاش به انتخاب اون باید زن بگیرند ، اسم بچه شونو بایست اون انتخاب کنه ، بدون اجازه ش کسی آب نمیخوره و ... (یحتمل اسم بچه های ما رو هم اون تعیین میکنه) .... نه بابا من تو فاز این چیزا نیستم... اصلا من خودم به ایران حس خاصی ندارم... ناسیونالیسم و وطن پرستی رو یه چیز مضحک میدونم... امضام رو هم اگه نگاه کنی متوجه میشی ... بعد ضمنا بعضی اسمهای عربی هم زیبایند مثل همین احمد یا محسن یا حسین یا یعقوب (من اسمم احمد هم نیست موقع ثبت نام توی این سایت مونده بودم چه نام کاربری انتخاب کنم بهتر دیدم که از ترکیب یک اسم شخص و عدد استفاده کنم) ... دلیل تغییر نامم هم قضیه داره ... مسیح علینژاد رو میدونی چرا اسمش رو تغییر داده ؟ (+اینکه واقعا از اسمم متنفرم، چندش آوره برام)
Last edited by ahmad0120; 16-08-2013 at 13:00.
صحیح . متوجه شدم.
اون اسمی که گفتی نمیدونم![]()
کسی راهکاری بلد نیست ؟
من شنیدم فقط یکبار میتونیم نام خانوادگی رو عوض کنیم درسته؟
توی یکی از بندهای قوانین خونده بودم پس ازین که سنتون به 18 رسید ، میتونید یکبار نام خانوادگیتون رو تغییر بدید.. البته باید شرایط تغییرش رو داشته باشید یعنی طوری باشه که بشه به یکی از مواد قانون تغییر نام خانوادگی استناد کرد.
سلام...
از دوستانی که نام خانوادگیشون یا اسمشون یا سنشون رو تغییر دادن و درخواست تعویض شناسنامه دادن یه سوالی داشتم اینکه چند روز بعد شناسنامشون صادر شد؟؟
آخه اونایی که المثنی میگیرن قانونا یکی دو ماه معطلشون میکنن .من فکر میکنم این کارمندای ثبت احوال تعویض شناسنامه رو بخاطر تغییر مشخصات هم بیخودی تاخیر میندازن. حالا میخواستم ببینم شناسنامه جدید کی بدستتون رسید !؟
چون اداره ی پست ارسالش میکنه میشه زودتر اقدام کرد گرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)