xpدارم بيش از 9ماهه نصبه خيي نرم افزار روش ريختم سيستمم هم قديمي ولي بااستفاده از بهينه ساز فعلاخيلي خوبه
1 هفته
1 ماه
3 ماه
6 ماه
9 ماه
1 سال
بیشتر از یک سال
xpدارم بيش از 9ماهه نصبه خيي نرم افزار روش ريختم سيستمم هم قديمي ولي بااستفاده از بهينه ساز فعلاخيلي خوبه
ویندوز 7 رو تا همین 2 روز پیش به مدت حدود 2 سالو چند ماه استفاده کردم بدون تعویض ویندوزالبته خوب بهش رسیدم و هرچی دستم میومد نصب نمیکردم که نابود شه و همش هم در حال بهینه سازی
![]()
واقعا ؟
یعنی 45 نفر به 1 سال رای دادن ؟
یعنی سیستم هاتونو روشن میکنید شما ؟
من 1 هفته ایی عوض میکنم![]()
شاید نحوه استفاده شما ایراد داشته باشه
منکه 5 ماهه پیش ویندوز 8 رو نصبیدم و فقط برای اینکه ببینم چطوره و هنوزم دارمش و ازش استفاده میکنم در صورتیکه کلی برنامه نصب کردم روش و هرچی برنامه بود رو روش امتحان کردم و هنوز هم داره خیلی خوب کار میکنه و اصلا ویندوز 7 رو که داشتم یه گوشه افتاده و داره خاک میخوره ( راستی ویندوز 7 رو هم تا الان یه 2 سالی میشه که دارمش )
نه عزيز شما آزمايشگاه نصب انواع نرم افزا هم كه داشته باشي ياهي ويروس اجراكني برا امتحان و...حرفه اي باشي عمر ويندوزت نبايد زير 9ماه باشه![]()
بابا دوستان ایول دارن من که دیگه اگه خودمو بکشم به 6 ماه نمیرسه.....البته زمان و اینکه چه استفاده و چجور استفاده هم دراین امر دخیل هستن.....
من خیلی کم عوض میکنم سرعت و... رو باwindows managerتنظیم می کنم وقتی هم ویندوز میپره ریپیر میزنم.
عمر ویندوزم حداقل هشت سال هستش.
براى من بستگى به كيفيت ساخت ويندوز داره مثلاً من هنوز كامپيوترم XP هست و هنوز عين ساعت كار مى كنه ولى من بعد از ٣ سال از ويستا خسته شدم.
در كل بين ٣ تا ٤ سال
Last edited by G.O.G; 27-07-2013 at 09:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)