لینک بالا نمیاد
سی دی گوشی رو نصب کنم حله؟
لینک بالا نمیاد
سی دی گوشی رو نصب کنم حله؟
نه رمش مناسبه.با سی پی یو هماهنگ هست.ما حرف از یک آندروئید اقتصادی میزنیم که کیبورد کامل داره و سی پی یو و رم مناسب داره که نسبت به قیمت واقعا ارزش خرید داره.گوشی بعدی که نسبت به قیمت ارزش خرید داره ایکس 8 هست.
مثلا این گالاکسی 551 هم قیمت وایدفایر هست.اما گالاکسی بهتره
فکر کنم Ram که همون 283 مگ حساب میشه. 98 مگ توسط سیستم عامل و نرم افزار ها اشغال شده، 185 مگ آزاده. مثل سیستم من که 2 گیگ رم داره. 1 گیگ توسط ویندوز و نرم افزارهای باز اشغال شده 890 مگ در دسترسه.
رام هم مثل درایو c میمونه. مقداری ازش واسه سیستم عامل ـه. بقیه اش واسه یوزر قابل استفاده اس. 173 مگ
Last edited by tiyam 01; 26-02-2011 at 21:25.
من سی دی گوشی رو نصب کردم ویندوز شناختش ، حالا اگه نصب کردی و نشد درایور میخواد ،که با یه سرچ گیر میاد.
دوستان من چندتا سوال داشتم که هم مربوط به این گوشیه , هم اندروید ؟
کیفیت و بلندی صدا موقع مکالمه چطوره ؟
ظرفیت اس ام اسا تو این گوشی چقدره ؟ الان نوکیا دارم (سیمبین) به اندازه ظرفیت رم گوشیه .
برنامه ها و بازیای گوشیای اندروید رو میشه رو رم خارجی نصب کرد مثل سیمبین یا حتما باید رو رم داخلی باشه ؟
دیگه ببخشید سوالام هم زیاد شد هم کر کنم خیلی مبتدیانه !
با سلام
ظرفیت اس ام اس تو این گوشی چندتاست ؟
توی گوشیای اندروید برنامه ها و بازیا حتما باید رو رم داخلی نصب بشه یا نثل سیمبین میشه رو رم خارجی هم نصب کرد؟
کیفیت و بلندی صدا موقع مکالمه چطوره ؟
ببخشد , سوالامم زیاد شد .
سلام
من این گوشی رو تازه گرفتم. ظرفیت اس ام اس هام هنوز پر نشده ببینم چطوریه. ولی فکر نکنم حالا حالا ها پر بشه
برنامه ها و بازی ها رو میشه رو مموری کارت نصب کرد. حتی میشه بعد از نصب رو حافظه گوشی به مموری کارت انتقالشون داد.
کیفیت و بلندی صدا واقعا در حد خوبیه حین مکالمه
موفق باشی.
ممكنه ظرفيت اس ام اس با سيمبيان مقايسه كنيد .
واسه وبكردي جطوره ؟
كم نمياره ؟
من الان 5700 دارم ، موقع وبكردي همش مموري فول ميده .
Last edited by soranstar; 26-02-2011 at 19:56.
واسه وب گردی عالیه
هم با مرورگر خود گوشی میتونی بری تو نت هم با اپرامینی که دیفالت روش نصب هست. وهم با اپرا موبایل مخصوص آندروید
برای چت کردن هم این گوشی واقعا عالیییییییییییییییه. چون کیبورد کامل داره. من خیلی وقتا با گوشی آنلاینم. هیچکس هم نمیفهمه از بس سریع میشه تایپ کرد. با نرم افزار یاهو مسنجر خیلی راحت میتونی چت بکنی.
سرعت گوشی چطوره ؟
هنگ که نمیکنه ؟
در مورد اون اخطار مموری فول که گفتم تا الان که موردی نداشتید؟
حروف فارسی رو کامل نشون میده ؟
نمیخوام منوی گوشی فارسی شه ، همین که بتونم سایتای فارسی رو کامل و بی مشکل ببینم و اس ام اس فارسی بدم کافیه.
چون شنیدم تو سایتای فارسی و اس ام اسا حروف فارسی رو جدا نشون میده ؟
راستی شما گوشیتونو چند گرفتید ؟ با گارانتیه یا بی گارانتی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)