خواهشا بگین من چکار کنم که گرافیکم فعال بشه .![]()
يه پيشنهاد : power option رو فعلا بذار روي high performance ببين فايده اي داره !!!
این کارم کردم ولی درست نشد.
اگه روی آیکن برنامه راست کلیک کنیم ، میتونیم انتخاب کنیم که با کدوم گرافیک اجرا بشه ولی وقتی روی انویدیا میزنم و بازیو میاره میگه گرافیکت خیلی پایینه.
اصلا من پيشنهادم اينه كه جديدترين ورژن درايور انويديا رو دانلود و نصب كنين . اون درايوري كه در داخل DVD لپتاپتون هست معمولا قديمي هست .
دوست عزیز به پیغام خصوصیت توجه کن . یه ملت تو تاپیک معرفی شده به هت نیاز دارن . نوت بوکت 5750 هست دیگه ؟
خیلی ببخشید اینترنتم مشکل داشت
سلام آقایون بابا کلافه شدم منم از همین مدل گرفتم ولی کارت گرافیک جیفورس 540 رو شناسایی نمیکنه تو دی ویدی خودش هست ولی اصلا نصب نمیشه و انگار وجود نداره همچین چیزی یکی راهنمایی کنه خواهشا چوری میتونم از شر این اینتل خودش راحت شم؟
حتی ویندوز سون 64 بیتی هم نصب کردم ولی مشکل داره تو بوت نوشته 2 تا ورژن بایوس گرافیکی هست ورژن اولی اینتل و دومی جیفورس!
تو بازیها نمیشه گرافیکو بالا برد و میگه با گرافیک 128 نمیتونی از این غلطا! بکنی! تو gta iv و pes11 و خیلی چیزای دیگه
خواهشا یکی از اساتید دقیق توضیح بده چیکار کنم و تا به حال کسی تونسته گرافیک جیفورسشو فعال کنه؟
ممنون
سلام ، خسته نباشید .
خیلی ممنون از راهنماییاتون.بلاخره تونستم درایور گرافیکشو از سایت nvidia دانلود و نصب کنم .
الان دیگه خیلی راحت هر برنامه ای که بخوام میتونم با گرافیک اصلیش اجرا کنم.![]()
سلام، من چجوری سوییچ کنم روی گرافیک Geforce؟؟
دیفالتش اینتله که اصلاً قوی نیست.
سلام
اينجا توضيح دادم كه چطوري دستي سوييچ كنين
ضمنا فقط در مواقع ضروري سوييج كنين روي گرافيك NVIDIA چون علاوه بر مصرف سريع باطري گرماي زيادي هم درست ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)