با نسخه ای که فروشگاه میفروشه متفاوته؟
با نسخه ای که فروشگاه میفروشه متفاوته؟
اگر فروشگاه سایت منظورتونه خیر تفاوتی نداره.با نسخه ای که فروشگاه میفروشه متفاوته؟
بعضی جاها من دیدم نوشته قبل از نصب این پک ،یه بکاپ از اطلاعاتتون بگیرین؛قضیه چیه؟یا مثلا برای لب تاپ نوشتن حتما وصل به برق باشه(نه باطری)
ویندوز خودش یک restore Point ایجاد میکنه برای این مواقع و بک آپ رو خود مایکروسافت من نشنیدم بگه بگیرید ولی میگه برنامه هاتون رو ذخیره کنید و ببندید.بعضی جاها من دیدم نوشته قبل از نصب این پک ،یه بکاپ از اطلاعاتتون بگیرین؛قضیه چیه؟یا مثلا برای لب تاپ نوشتن حتما وصل به برق باشه(نه باطری)
برای لپتاب هم اینو میگن چون اگر یهو وسط کار خاموش بشه به علت اینکه در حین نصب فایلهای سیستمی بسیار مهمی هستش به احتمال 90 درصد دیگه ویندوزتون بالا نمیاد.
من از آپدیت خود ویندوز نصبش کردم...تغییر چندانی تا حالا حس نکردم
قرار نیست چیزی تغییر کنه.من از آپدیت خود ویندوز نصبش کردم...تغییر چندانی تا حالا حس نکردم
جز یک مورد در Remote Desktop شما تغییر ظاهری دیگه ای نخواهید دید.
همچنین تغییرات Performance هم اصلا توی کارهای معمولی به چشم نمیاد.
کلا چیز قابل مشاهده نداره.
دوستان این آپدیت 900 مگی که مایکروسافت داده واسه ویندوز رو بگیریم میشه همون SP1 ؟ جلوش که نوشته SP1 .
مخلصیم .
اگر ویندوز 64 بیتیه باید 900 مگ باشه و همون SP1 هستش.دوستان این آپدیت 900 مگی که مایکروسافت داده واسه ویندوز رو بگیریم میشه همون SP1 ؟ جلوش که نوشته SP1 .
مخلصیم .
دوستان من پک 903 مگی برای 64 بیتی رو دانل.د کردم و اجرا کردم الان یه پروسس پر شده و همونجا ایستاده به نظرتون مشکلی پیش اومده؟؟؟
پ.ن : حل شد اما اندازه یه ویندوز جدید زمان برد
Last edited by roteal2007; 09-03-2011 at 08:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)