دقیقا مربوطه دوستان میگن این لپ تاپ خوبه منم به دلایل بالا میگم خوب نیست.
شما سعی کنید درست صحبت کنید.
گارانتی هم ماتریکس بود. خوب به ماتریکس مرکز اصلیش.
دقیقا مربوطه دوستان میگن این لپ تاپ خوبه منم به دلایل بالا میگم خوب نیست.
شما سعی کنید درست صحبت کنید.
گارانتی هم ماتریکس بود. خوب به ماتریکس مرکز اصلیش.
ادیت شد به احترام آقا هادی
Last edited by HAMID.MCI; 20-01-2011 at 19:28.
درود..
دوستان حالا بیخیال این همه رم 16 یا 12 یا ....
من تو Bluetooth 802.11 b/g/ n که در پست 23 در مشخصات فنی زده موندم..
مگه بلوتوث هم رنج 802.11 b/g/ n میشه..
و Keyboard 802.11 b/g/ n![]()
Last edited by farzin1986; 20-01-2011 at 17:56.
دقیقا تاپیک msi داریم که میتونی نظرتو دربارش بگی.
فکر نمی کنی جاش اونجاس؟
در ضمن ماتریکس در زمان گارانتی مشکلات نرم افزاری هم رایگان انجام میده من خودم با لپ تاب دوستم دو بار رفتم حالا شمارو نمیدونم.
هر کس هرچی میبینه میگه
ولی اونی که مهمه پس از نظر شما در تاپیک msi باید چی گفت که در تاپیک مدل gx660 اینو گفت؟ من که نمیفهمم.
Last edited by arfnpm; 20-01-2011 at 20:48.
کانفیگش که عالیه تا حالا کسی داشته این مدلو؟ کلا 2 سال کار میده به ادم؟ امار خرابیش چجوریاس؟
وقتی رفته بودم ماتریکس یه میکس کار که کارش فیلم برداری از عروسی بود یکیشو خرید.
طرف که می گفت واقعا 12 گیگ رمو نیاز داره خیلی هم ازش تعریف می کرد.
من خودمم یه تستی کرد واقعا یه فرقی با بقیه داره. 12 گیگ رم و گرافیک 5870 و cpu چهار هسته ای فکر می کنم خیلی بیشتر از 2 سال بازی هارو با بهترین کیفیت اجرا کنه.
گرافیکش که فوق العاده هست تازه تا 3 گیگ هم شیر میشه فکرشو بکن....
اینی که توی امضام هست مدل جدیدشه که فکر می کنم داره وارد میشه اما قیمتش مزیه نزدیک 3.5 میلیون.
البته اگر به جای این گرافیک داغون (GTX 460M) از سری 68 AMD استفاده می کرد توی گرافیکشم حرفی نبود.
Last edited by arfnpm; 20-01-2011 at 23:36.
راستش من تو کاره انیمیشنم ....12 گیگ که هیچی ...اگه 16 گیگ هم داشته باشم میتونم به طور کامل ازش استفاده کنم واسه رندر...اما نکته اینجاست...که من نوعی اگر در حرفه ای مشغول باشم...مثل انیمیشن...تدوین فیلم...غیره...از یک پی سی استفاده میکنم.....چون در قیمت برابر قطعا قدرت پی سی بیشتر خواهد بود....اما واسه یه گیمر اوضاع فرق میکنه...گیمر ها همیشه بهترین ها وبیشترین ها رو میخوان ومعمولا میخوان همه جا بتونن بازی کنن ...شاید از این نظر بشه خرید این مدلو توجیه کرد. ا..البته اینو باید در نظر داشت که در حوزه لب تاب خصوصا گیمینگ هر شرکتی میخواد اول باشه وبا استتفاده از امکاناتی نظیر همین مقدار رم یا استفاده از چیپ صدای خاص سعی در جلب نظر گیمر جماعت داره حال اینکه ممکنه بخشی از این امکانات اصلا مورد استفاده قرار نگیرن.
در مورد گرافیک 460 تا اونجا که من میدونم داغون نیست...خصوصا اینکه طبق مندرجات سایت نوت بوک چک 6870 از 5870 هم ضعیفتره (از نظر کور اسپید)...و اینکه کارت های انویدیا در بیشتر بازی ها خصوصا با فعال شدن فیزیک پرفور منس بهتری ارائه میدن ...راستی تو نوت بوک چک 6870 2 پله از 460 بالاتره که تازه بنچ مارک های 6870 هم ثبت نشده که بدونیم اختلافشون چند فریمه![]()
مطما باش 6870 از 5870 بالاتر میره
بذار تا بنچمارکها بیان![]()
دوست عزیز به نظرتوون کلا MSI میتونه برند قابل اعتمادی باشه (از لحاظ خرابی و اینا) ؟
بین این چهار تا مدل از همین سری کدومش گرافیکش بهتره و کدوم3D هست ؟
GX600
GT660
GT680
GT663
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)